Hverdagsliv

KALL MEG GUNHILD

20. april 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Vi er jo blitt enige om at jeg skal stikke innom her selv om jeg ikke har så mye å si, så da gjør jeg det. Noen ganger føler jeg at jeg ikke har rett til å blogge fordi jeg ikke har dandert fruktfat, kjøpt nye klær eller befinner meg på en fancy destinasjon – men så blir jeg også litt sånn; bitch, det var jeg som fant opp dette, det er jeg som bestemmer reglene. Haha! Men det får være plass til alt på en blogg. De fargerike, spennende delene av livet. Og de dagene hvor ingen andre enn Mac’en skal se en, så man bare blir i nattskjorta, og lar det ville håret på hodet være i fred, mens man drikker kaffe og hamrer i vei på tastaturet. 

I dag er min siste da hjemme hos de som tilfeldigvis satte meg på denne jorda, før jeg skal hjem til Oslo og freshe meg opp litt. Vippene henger på halv tolv og neglene mine er blitt gule av solkrem (tror jeg?), så jeg trenger en pamper day før jeg skal på hyttetur i helgen. Man trenger jo ikke se ut som et troll selv om man skal på fjellet. Og når vi snakker om fjellet… Av en eller annen grunn har jeg aldri eid ordentlige turklær. Det er først de siste årene jeg er blitt glad i å være ute i naturen og gå turer. Det har faktisk gått så langt at jeg ønsker meg hytte, men de eneste «hyttene» familien min er interessert i, befinner seg en flytur unna og i varmere strøk – dessverre. Men i går prøvde jeg altså på meg noen av mamma sine friluftsklær, i fare for å fryse i hjel til helgen, når jeg skal… Spille spill og drikke vin. Jeg ble helt paff, der jeg møtte mitt eget speilbilde, kledd i turbukse og jakke fra Bergans. 

Ida: jaja, nå kan du bare kalle meg for Gunhild.  Mamma: Gunhild Stordalen da, eller? 

Det er ikke noe galt med navnet Gunhild, altså. Jeg bare følte meg som en Gunhild i det antrekket. Neste prosjekt får vel være å kjøpe meg noe ordentlig friluftstøy – alle mennesker har jo det?! 

Nå ble det mye skravling. Mye hyggeligere å hamre på tastaturet her inne enn i Word. Men det må vel gjøres det og. Peace!

22 Comments

 • Reply Emilie 20. april 2016 at 13:42

  Takk for at du skriver så ekte og uredigert! Sitter ofte igjen med et smil om munnen etter å ha lest bloggen din:)

 • Reply Kristine 20. april 2016 at 14:25

  Tommel opp for innlegg som dette! Selv om du kanskje føler at du ikke har noe interessant å dele er jeg likevel av den oppfatningen at du kan klare å gjøre en stein interessant 🙂 Ha en flott dag videre <3

 • Reply Maren 20. april 2016 at 15:11

  Hei Ida!

  Lest bloggen din over flere år nå, enda jeg ikke kan fordra disse bloggene sånn egentlig:-) Men har alltid vært noe med bloggen din, den er blitt et fristed i hverdagen min. Har aldri hatt behov for å legge inn dn kommentar før nå, men synes det var på tide å takke deg! Du er så ærlig, jordnær og fin. Jeg beundrer at du er så selvstendig, og du inspirerer meg hele tiden. Jeg liker det best når du skriver om hverdagen din, leiligheten, Tønsberg, familien din (jeg setter faktisk mye mer pris på

  en fredagskveld hjemme med de enn en kaotisk natt ute på byen. Det gir meg ikke så mye lenger, og du har hjulpet meg til å innse at god mat, kule foreldre og Gullrekka på tv kan hjelpe veldig i en hektisk hverdag med studier osv. Ville vell bare oppmuntre deg til å blogge videre som du gjør, og husk at det ikke er de fine klærne eller det flotte frisørbesøket ditt som gjør at vi følger deg. Det er hverdagen din som inspirerer!

  Hilsen Maren, 20 år fra Oslo

 • Reply Camilla Acklam 20. april 2016 at 16:37

  Hahaha liker så godt når du skriver uten noe mål. Er så herlig å få et innblikk i hverdagen din, når du bare skriver om det som faller deg inn.

 • Reply Pernille 20. april 2016 at 19:02

  Fint bilde 🙂 Håper dagen din har vært fin, så ønsker jeg deg en fin kveld videre!

 • Reply LisaLDN 20. april 2016 at 20:25

  Er akkurat det same som meg, har berre blitt glad i ‘Norsk’ friluft siste åra! Fekk gavekort til bursdagen min og gjekk og kjøpte meg ullundertøy… Tenkte at «dette blir bra og ha til vinteren», men det første eg gjorde når eg kom heim var å ta det på meg, haha. Begynner enten å bli gammel, eller berre meir norsk 😛

 • Reply Ini 20. april 2016 at 22:07

  Hehe, gul av betakaroten ?

 • Reply Therese 21. april 2016 at 06:57

  Det er godt å høre at det finnes flere her som i en alder av 25 fortsatt ikke eier ordentlig turtøy! Vi har egentlig aldri vært veldig hytte/tur/skau/fjell-folk. Vi er med sjøfolk, men bu og brygge. Når det er sagt så er det jo håpløst å ikke ha noe når alle inviterer med ut på fjell og hytter. Uansett – håper du har en strålende dag, Ida!

 • Reply Gina 21. april 2016 at 09:52

  Du og musikeren Marte Wulff ligner – er dere i familie?

 • Reply siri 21. april 2016 at 10:27

  Det er kjapt gjort å føle seg litt grå og kjedelig i turklær!

 • Reply Ida Wulff 21. april 2016 at 11:52

  Therese: ja, ikke sant?! Må nok skaffe meg noe eget, altså. Kanskje med litt farger, hehe 😉 Ha en strålende dag du også! <3

 • Reply Ida Wulff 21. april 2016 at 11:52

  Gina: nei 🙂

 • Reply Ida Wulff 21. april 2016 at 11:53

  Camilla Acklam: <3

 • Reply Ida Wulff 21. april 2016 at 11:54

  Emilie: så hyggelig å høre!! <3

 • Reply Ida Wulff 21. april 2016 at 11:54

  Kristine: takk det samme <3

 • Reply Henriette 21. april 2016 at 18:15

  Jeg liker bloggen din nettopp fordi den ikke er så altfor fancy og dandert. Har fulgt deg helt siden du het caffelatte, og du er den eneste bloggen jeg har lest fast i alle år. Du har en blogg man mer kan kjenne seg igjen i, og det er vell en av grunnene til at jeg liker den så godt 🙂

  håper du fortsetter å blogge helt til du er på et gamlehjem 😀

 • Reply Lillian 21. april 2016 at 21:15

  Det er jo derfor vi leser bloggen din jo!! At du skriver så usensurert og med dott på hodet om hvordan det virkelige liv er, digger det:))

  Turtøy trenger ikke være «70-talls» vettu, finns utrolig mye kult der ute;)

  Ha en flott torsdagskveld:)

 • Reply bangibobla 22. april 2016 at 01:24

  Jeg kjøpte mine første allværsklær for bare noen år siden. Rett og slett fordi før det var jeg for feit til å passe noe i det hele tatt, med mindre man sydde om teltduker. Seriøst, jeg var gigantisk. Så endret jeg livstil. Er fortsatt tjukk, men lykkelig, og passer hvertfall klær uten å få de speisiallaget. Av uvisse årsaker kjøpte jeg svarte klær, for å være sikker på at jeg overhode ikke skal ses i bekkmørket her oppe i nord 😉

 • Reply Elena 22. april 2016 at 10:36

  Haha, Gunhild! Morsom jente!

 • Reply Charlotte Tunes 22. april 2016 at 21:39

  Jeg liker slike innlegg jeg! Du blir mer «ekte» for meg, eller hva jeg skal si.. Ble kanskje feil å bruke ordet ekte, men jeg håper du skjønner noen lunde hva jeg mener 🙂 Jeg digger deg og alle innleggene dine egentlig.. hah! God helg, fine deg <3

 • Reply ICT 23. april 2016 at 00:31

  Haha, bra svart fra hu mor 😀

  Herlighet, i «voksen alder» har jeg aldri eid sånne klær jeg heller. Skulle på hytta med kjæresten min og familien hans i påska, og han ble helt satt ut over at jeg ikke hadde skikkelige klær. Så han kjøpte en skibukse til meg.

 • Reply Ida Wulff 24. april 2016 at 15:30

  Charlotte Tunes: det er hyggelig å høre, tusen takk. Håper du har en fin helg <3

 • Leave a Reply