Hverdagsliv

NÅ KOSER VI OSS

23. april 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Vi kom fram til hytta sånn i 9-tiden i går kveld, og hva er vel mer naturlig da enn å hoppe inn i kosedressen, lage hjemmelaget pizza og åpne noen flasker med rødvin? HERREGUD, så koselig. Jeg har med mitt nye spill som heter Cards Against Humanity. Som det står på boksen; a party game for horrible people. Det ble vi sittende og spille til tre på natta, selv om vi ikke helt vet om vi forstod spillereglene riktig. De skal leses nøye i dag, før rødvinsbarten melder seg. 

Nei, NKVO, dere! 

14 Comments

 • Reply Line 23. april 2016 at 16:10

  Alle spillerene trekker 10 hvite kort hver. Den som har bæsja sist begynner med å trekke et sort kort. Spilleren legger da bort sine hvite kort og leser høyt for alle hva som står på det sorte kortet. De andre spillerene velger et kort fra sine hvite som de synes er drøyest eller passer best til setningen på det sorte kortet. (Hvis setningen på det sorte kortet har to eller fler ord som skal fylles inn gir spillerene det antallet kort til leseren). Leseren skal ikke se hvem som gir fra seg kortene, så få h*n til å snu seg rundt eller stokke på kortene. Deretter leser h*n opp hele setningen høyt så alle får høre. Til slutt velger h*n hvilken setning h*n liker best som vinner den runden. Vinneren legger det sorte og hvite kortet ned på bordet foran seg. Deretter trekker de som ga bort kort et nytt hvitt kort så man alltid har 10 hvite kort på hånd. Neste som trekker sort kort velger dere selv, hver sin gang 🙂 Det er hvertfall de reglene vi spiller med, utrolig artig spill 🙂

 • Reply LisaLDN 23. april 2016 at 17:33

  ÅÅH, elsker Cards against humanity! Det er so fantastisk morsomt, edru eller ei, haha 😀

 • Reply Marie B 23. april 2016 at 19:14

  Cards Against Humanity er en stor favoritt i vennegjengen her, ender alltid med latter hele natta 🙂 Kos deg masse på hyttetur 😀

 • Reply Linda 23. april 2016 at 19:29

  herremiiiiin så koselig 😀 Må dra med mine venninner på en slik tur snart og brettspill er jo bare best.

  kos deg videre fine ida <3

 • Reply Stine 23. april 2016 at 20:30

  Pizzaen ser deilig ut! Hvor har du kjøpt det kortspillet? ⭐️

 • Reply Stine 23. april 2016 at 21:46

  Hyttetur er virkelig noe av det hyggeligste som er! Håper du koser deg maksimalt. Det fortjener du! Har du forresten noen forslag på noen gode rødvin? God helg videre <3

 • Reply Charlotte Tunes 24. april 2016 at 13:35

  Cards Against Humanity er supermorsomt og veldig fælt – haha! Det finnes et lignende, som er på norsk (politisk ukorrekt) og det er faktisk enda morsommere (sikkert fordi jeg forstår alle ordene, haha). Håper du har en superfin søndag <3

 • Reply Ida Wulff 24. april 2016 at 15:29

  LisaLDN: hehe ja, virkelig!

 • Reply Ida Wulff 24. april 2016 at 15:29

  Linda: ja det er det hyggeligste <3 takk!

 • Reply Ida Wulff 24. april 2016 at 15:29

  Stine: på gamezone, nettbutikk 🙂

 • Reply prosjektlykkeligere 24. april 2016 at 15:30

  Idyll!

 • Reply Malin 24. april 2016 at 17:20

  Hvor er hettegenseren din fra? Såg så deilig ut!

 • Reply Ida Wulff 25. april 2016 at 09:52

  Malin: bikbok balance 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. april 2016 at 16:42

  Stine: jeg er veldig glad i Barbera D’alba! 🙂

 • Leave a Reply