Hverdagsliv

SAVNER HELGEN ALLEREDE

25. april 2016

Altså. Vi våknet opp til snøstorm på hytta i dag, og alt jeg kunne tenke var be careful what you wish for. Vi måtte jo hjem! Selv om vi ikke ville. Så vi trillet avgårde mot Oslo, og heldigvis gikk det bra, selv på sommerdekk. 

Så nå er jeg hjemme i Oslo-leiligheten min, pakker ut av kofferten med den ene hånda og lager mat med den andre. Jentene har vært så sjukt flinke på kjøkkenet i helgen, og det inspirerte meg til å bli litt flinkere til å lage mat her hjemme. Jeg innbiller meg at jeg går og venter på at leiligheten min skal bli ferdig bygget, og da skal jeg bli en mesterkokk. Men hallo, Ida. Det er jo over et år til. Man kan ikke spise takeaway sushi i et helt år, jeg kommer jo til å få gjeller snart. Så i dag kopierer jeg sånn halvveis retten vi koste oss med i går kveld; indrefilet, ovnbsbakt søtpotet, hjemmelaget tzatziki og salat. Vi hadde faktisk fondue i går, men den slags apparater  jeg faktisk vente med å presse inn på kjøkkenet mitt – til jeg har et ordentlig et. 

Var ikke bildene øverst i innlegget hyggelige? Det er jo sånn vi vil at en hyttetur skal se ut. Men i virkeligheten ser den egentlig mer slik ut:  Og det er jo enda hyggeligere! Tusen takk for en fin tur, fine jenter. Savner allerede å spille Cards Against Humanity 

7 Comments

 • Reply LisaLDN 25. april 2016 at 18:14

  Hahaha, det er so sant! Alle hytteturer ender som dei siste bildene der – det er standard enten man hovedsakelig har reist for å stå på ski eller kose seg inne! 🙂

 • Reply Julia Sofie 25. april 2016 at 18:34

  Det så jo ut som dere har hatt en fin tur likevel da:)

 • Reply Camilla Acklam 25. april 2016 at 18:50

  Det blir sikkert bra når leiligheten er ferdig! Vi gleder oss til å se leiligheten! 🙂

 • Reply Camilla 25. april 2016 at 20:09

  Haha så ut som en herlig tur ☺️

 • Reply Lena 25. april 2016 at 22:06

  Hvilken foundation bruker du?:)

 • Reply Ingrid 25. april 2016 at 23:37

  Hei! Jeg bare lurte på hvilken størrelse du har i den sorte Ganni-kåpa di? Jeg vurderer å kjøpe samme, men er så usikker på hvilken størrelse jeg skal kjøpe. Da spesielt mtp lengden. Er vel vanskelig å få prøvd kåpa i butikk nå 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. april 2016 at 16:32

  Ingrid: jeg har small 🙂

 • Leave a Reply