Serietips og musikk

GIRLS LIKE

26. april 2016

Kanskje ikke så dyp som annen musikk jeg pleier å anbefale, hehe. Men denne har vært i ørene mine nonstop hele helgen, og også etter at jeg kom hjem fra tur. Ble så overrasket da jeg fant ut at jenta som synger er Zara Larsson. Uansett, syns sangen er deilig, og den får meg til å glede meg enda mer til sommer og vin 😉 

Jeg ligger fremdeles i sengen og svarer på mail, men snart får jeg skolerelatert besøk og skal skrive oppgave. Vi satser på å bli ferdig med bibelen (som jeg kaller den) før 17. mai, selv om fristen er 24. mai. Får være grenser for hvor lenge man skal sitte og knote! Jo tidligere vi blir ferdig, jo mer tid får vi til å lese til neste eksamen – det kjennes virkelig ut som en evighet siden jeg satt og leste med markeringstusj-bart og koffeinoverdose sist. Blir jo litt småsprø i slike perioder, men jeg liker det uansett bedre enn gruppeeksamener som går over maaange uker. 

Ellers driver tanken på å ta master fortsatt rundt oppe i hodet på meg. Jeg ble så flau her om dagen, da jeg fant ut at jeg kan ta en master i nesten HVA SOM HELST. Jeg trodde helt ærlig at det var veldig begrenset hva jeg kunne velge, og at det måtte være noe som gikk hånd i hånd med bacheloren min. Så feil er det mulig å ta… Så da åpnet det seg plutselig en ny verden av muligheter, og jeg har mye research å gjøre. Tenk at jeg ikke visste det?! Herregud. Google-loggen min viser ting som «hvilken master kan man ta etter bachelor i markedsføring», ikke rart jeg ikke fant noe svar.

Nei, nå må jeg rydde unna arbeidsbordet og dusje kroppen jeg bor i. Håper vi prates senere! 

17 Comments

 • Reply Kriss 26. april 2016 at 11:22

  Hvilken farge er det på solbrillene dine fra Celine? Fant de på nettet der innfatningen har fargenavnet «Havana honey frame» og glassene heter «grey lens». Er dette samme farge som du har? 🙂

  Digger bloggen din

 • Reply Maren 26. april 2016 at 11:57

  Hæ? Gjelder det uansett hvilken bachelor man har? Føler jeg har gått glipp av noe her.

 • Reply Trine Grung 26. april 2016 at 12:07

  Hoho, hørte du den på snapen min? Kasper er RÅ på å finne musikk så denne har jeg hørt på lenge. ELSKER den!

 • Reply frekkfrue 26. april 2016 at 12:13

  Kommer i sommerstemning av den låta der ja. Jepp, masse å velg når du skal ta master, det er det som er så spennende.

 • Reply LisaLDN 26. april 2016 at 13:47

  Spennende med Masterplaner da! Skal sjølv levere Masteroppgåva mi i mai, fristen er 23., men eg har også planer om å levere før 17. mai 🙂 Det er sjukt masse arbeid, men om du klarer 20.000 ords gruppeinnlevering, klarer du 36.000 ord aleine og – det er jo mykje lettere når man berre har seg sjølv å styre med! 🙂

 • Reply Terese 26. april 2016 at 14:28

  Haha, nå føler jeg meg dum. Lurer på om du da kanskje kan skrive litt mer om hvilken mastere man kan ta etter endt bachelor i markedsføring.

  Hilsen hun som blir ferdig med bachelor i markedsføring til våren :’)

 • Reply Susanne 26. april 2016 at 14:37

  Kunne du skrevet litt om hva du tenker å gjøre når du er ferdig på skolen? Og hvilke mastergrader du isåfall vurderer? Ha en kjempefin dag ! <3

 • Reply Ida Cesilie 26. april 2016 at 15:41

  Hæ!? Nå føler jeg at verdens dører bare åpnet seg på vidt gap her. Har også knotet og søkt på hva slags master jeg kan ta etter fullført bachelor i markedsføring og har ikke funnet noen svar. Shit, hvorfor får man ikke oppmæring om sånn her på universitet? Takk for tips 😀 håper du får en kjempefin uke!

 • Reply Line 26. april 2016 at 15:45

  Kjære Ida, jeg går selv master nå, etter en bachelor i markedsføring som du går. Du kan selvfølgelig ta master i hva som helst, men det er jo lurt å ta noe i ca samme duren. Typ økonomi, ledelse, PR, kommunikasjon etc.

  Men en ting må du vite før du bestemmer deg, DET ER HELT JÆVLIG. Alle sier at det kom til å bli en overgang fra bachelor til master og bla bla bla. Men det er mye jævligere enn alle har sagt og noen gang kommer til å si. Jeg fikk sjokk. Sosialt liv, hadebra. Så om du er dødsmotivert så går det kjempe bra. Det var jeg, er snart kommet meg ok+ gjennom første året. Nå er jeg lei lei lei, og vil begynne å jobbe. GLEDER MEG til jul, da er jeg ferdig med alle fag og har kun master igjen. Så ja, det er døds lærerikt og spennende (jeg tar master i strategisk markedsføringsledelse), men du må være kjempe motivert.

  Oi det ble langt. Takk for meg.. Klem 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. april 2016 at 16:32

  Kriss: tror mine er de første du nevner, er dessverre ikke sikker 🙂

 • Reply Karoline 26. april 2016 at 18:30

  Da skal du vite at du ikke burde føle deg dum, jeg var også sikker på at det var veldig begrenset hva man kunne ta master i når man har fullført en bachelor i markedsføring?!

  Du kan ikke fortelle hvordan du fant ut av dette? Hvor man søker bortsett fra det både du og jeg har gjort «hvilken master kan man ta etter bachelor i markedsføring»..? 🙂

 • Reply Synne 26. april 2016 at 18:32

  Plis skriv bok da, gleder meg allerede!

 • Reply Ida Wulff 26. april 2016 at 18:36

  Karoline: Hei! 🙂 Det var en venninne som fortalte meg det, da jeg uttrykte at jeg var usikker på hva jeg kan søke videre!

 • Reply KatrineBB 26. april 2016 at 20:42

  Har fått noen av sangene som ble spilt i bakgrunn av snappene dine i hodet, er det ett sted man kan finne lista de ble spilt fra ? 🙂 Er spesielt en som gikk når dere satt i 90graderen som jeg ikke klarer å finne 😛

 • Reply Ida Wulff 26. april 2016 at 20:43

  KatrineBB: det er enten denne eller Indian Summer med Jai Wolf som ble spilt i bakgrunnen på Snapchat! 🙂

 • Reply Camilla Acklam 26. april 2016 at 22:42

  Heier på master! Jeg tror du vil få masse igjen for det, og bloggere flest vil få et bedre rykte. Stå på, du klarer det! 🙂

 • Reply Victoria 28. april 2016 at 13:05

  Jeg tar master i Ledelse og Organisasjonspsykologi på BI, etter å ha gått HR på Markedshøyskolen. Venninnen min gikk markedsføring på MH, og hun tar samme master som meg. Ble litt overrasket selv over at det gikk an! Men det er veldig greit å spisse retningen litt, og ikke ta master i kun markedsføring liksom. Anbefaler LOP 🙂

 • Leave a Reply