Hverdagsliv

PRODUKTET HELE VERDEN ELSKER

27. april 2016

Annonse OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg har fått tilsendt et veldig spennende produkt, som jeg har lest uendelig mye om og sett videoer om på Youtube. Produktet heter Bio-oil, og etter all lesingen og videotittingen har jeg virkelig fått troen på det. Det er noe med det; når helt vanlige mennesker som har gått på butikken og kjøpt produktet selv, skryter det opp i skyene på en video de har brukt tid på å spille inn fordi produktet er så bra, da blir interessen min vekket. 

Bio-oil er en hudpleieolje som har vunnet hele 284 hudpleiepriser, og er det mestselgende produkter mot arr og strekkmerker i 20 land. Oljen inneholder en kombinasjon av planteekstrakter og vitaminer suspendert i en oljebasis. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Enkelt og greit forklart, dette er hva man kan bruke Bio-oil til: 

♥ Arr: dette er hovedsakelig det jeg ønsker å bruke Bio-oil til selv. Jeg får arr bare noen ser på meg (en liten overdrivelse), og kroppen min er nesten et verdenskart av arr. Fjerning av føflekker, vannkopper, nupper, gamle skrubbsår, ulykker med barberhøvelen – det er liksom ikke måte på hva som setter sine spor. Så nå skal jeg massere produktet inn i arret med sirkulerende bevegelser to ganger om dagen i tre måneder. Gleder meg SÅ mye til å se effekten av det!

♥ Strekkmerker: mine strekkmerker har aldri plaget meg, de er bare en del av livet. Men jeg har en del av dem, spesielt på innsiden og utsiden av lårene. Selv om jeg aldri ofrer dem en tanke, ville det ikke gjort meg noe om de var mindre synlige heller, så jeg skal prøve å bruke Bio-oil på dem også, med samme fremgangsmåte som på arrene. 

♥ Ujevn hud: her vil jeg tro det er snakk om ujevne hudtoner, noe jeg egentlig ikke er plaget med. Mitt «problem» er heller pigmentflekker, så det kommer jeg også til å følge med på om forandrer seg når jeg bruker produktet på arr. 

♥ Aldrende hud: jeg er 25 år gammel, er det ikke da ting virkelig begynner å gå nedover? Hehe. Jeg har planer om å bruke oljen på brystkassen og på halsen, ettersom jeg ikke ønsker å bruke det i ansiktet. Jeg vil ikke ødelegge eller forstyrre noe for hudpleien jeg bruker, men området fra halsen og ned aldres jo også etterhvert.

♥ Tørr hud: leggene mine takker meg allerede, etter én dag! Kroppsolje er jo min beste venn, og jeg bruker faktisk olje hver eneste dag fra før av. Så det å teste et nytt produkt til dette formålet er bare gøy! OLYMPUS DIGITAL CAMERA Nå har jeg jo nettopp begynt å bruke produktet, og kan ikke vise til noen resultater enda. Men det jeg liker veldig godt allerede, er at oljen ikke blir klissete og fet på huden. Den trekker fort inn, så jeg slipper å være redd for at den skal sette flekker på klær og sengetøy, i motsetning til mange av de andre oljene mine. 

Hvis noen har erfaringer med denne oljen fra før, legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet. Jeg har SÅ lyst å høre! Ellers håper jeg at jeg kan vise dere noen skikkelig bra resultater etterhvert.

Bio-oil kan du kjøpe HER!

25 Comments

 • Reply Silje Moen 27. april 2016 at 16:38

  spennende:)

 • Reply Tonje 27. april 2016 at 16:53

  Har termin på lørdag, og fått noen strekkmerker på magen under graviditeten. Begynte med bio-oil for 2-3veker sian, og dei har blitt mindre raude og synlege. Hurra for eit produkt:)

  Må bare slå til med og sei at du har ein inspirerande og flott blogg, beste bloggaren. Du legg ikkje skjul på ting, og du seie da nett som da er:)

 • Reply Ida Wulff 27. april 2016 at 16:57

  Tonje: åå, så spennende!! Masse, masse lykke til med bebisen 😀 Og så bra at bio-oil hjalp på deg! Takk for fine ord <3

 • Reply Emilie 27. april 2016 at 19:04

  Denne skal jeg prøve ut! Hold oss oppdatert på hvordan effekten fungerer på deg 🙂

 • Reply Pernille 27. april 2016 at 19:47

  Så spennende, og fine produktbilder! Ha en fin kveld 🙂

 • Reply sceneteppe 27. april 2016 at 20:01

  Så stilig!

 • Reply beautymom 27. april 2016 at 20:48

  Jeg elsker den!

  Ha en fin dag vidre 🙂

 • Reply Charlotte 28. april 2016 at 08:33

  Kjøpte produktet i USA i januar, men må innrømme at det etterhvert blir vanskelig å finne tid til å bruke produktet 2 ganger til dagen i en hektisk student hverdag… eller kanskje jeg bare er lat hehe.. I den perioden jeg brukte det jevlig merket jeg veldig resultater på cellulitter, arr og tørr hud! Så sånn sett er jeg veldig fornøyd 🙂 Gleder meg til å se dine resultater!

 • Reply Silje 28. april 2016 at 09:37

  Jeg kjøpte meg denne da jeg var i London i uke 8, og har brukt den på rumpa mot strekkmerker. De har blitt redusert betraktelig!! Elsker det!

  Samtidig hat jeg en del ujevne hudtoner på armene, og nå kan jeg nesten ikke se det lengre takket være Bio-oil❤️

 • Reply Ida Wulff 28. april 2016 at 11:05

  Silje: så gøy!! 😀

 • Reply Hanna 28. april 2016 at 11:59

  Blir spennende! Hadde vært moro om du kunne tatt noen «før» og «etter» bilder 🙂

 • Reply Sandra 28. april 2016 at 12:19

  Jeg har nettopp fått baby (5 uker siden) og jeg har nok den type hud som lett får strekkmerker, i puberteten fikk jeg på pupper, hofter og innside lår.. Mamma og storesøster har også kjempemange som de fikk under graviditet så når jeg ble gravid var jeg skråsikker på at jeg ikke slapp unna.. men så fort jeg gikk inn i 2.trimester begynte jeg å smøre inn hele kroppen hver dag etter dusj frem til jeg fikk babyen og *bank i bordet* ikke ett eneste merke! Jeg tror det skyldes oljen mtp at jeg har merker fra før av og jeg la på meg 19 kg gjennom svangerskapet 🙊🙊 Veldig fornøyd!

 • Reply Anonym 28. april 2016 at 12:33

  TUSEN TAKK for tips! Passet meg midt i blinken da jeg nettopp har fått masse strekkmerker på puppene i forbindelse med graviditet. Jeg som har vært så kjepphøy å både sagt og trodd at jeg skulle slippe unna siden mamma aldri fikk dem. Men nå sitter jeg her med lange lilla og blå streker som har dukket opp av intet bare på få dager. Gruer meg til fortsettelsen, selv om det selvfølgelig er verdt det. Men det hadde ikke skadet å føle seg litt vel også midt oppi alt av hormoner og vektøkning.. (du skal slippe å høre resten)… 😜 Bestiller med det samme!

 • Reply Mari 28. april 2016 at 13:54

  Jeg brukte den for to år siden når jeg bodde i London, og var gravid. Fikk ingen strekkmerker, men usikker på om det var pga Bio-oil. Jeg kom met uansett til å bruke det i neste svangerskap, just in case 😉 – Jeg ville bare sin at det er deilig å lese bloggen din, det kommer tydelig frem at du har ett avslappa forhold til kroppen din – forfriskende, og deilig å se at The Queen av bloggverdenen er en av bloggerne med hodet godt skrudd på – stå på ! 👍👍👍👌

 • Reply Anonym 28. april 2016 at 14:21

  Virker den mot appelsinhud?

 • Reply Lene 28. april 2016 at 14:28

  Denne brukte jeg da jeg var gravid og likte den veldig godt. Kommer til å kjøpe den igjen om jeg blir gravid igjen. Fikk ingen strekkmerker, men om det var olja eller genetisk er ikke godt å si 😉

 • Reply Anette 28. april 2016 at 15:54

  Elsker bio-oil! Har brukt det i snart 2 år på ar, gamle strekkmerker og til og holde huden på halsen og brystet fint. Funker som bare det! Strekkmerkene er nesten ikke synlig, arene har blitt mindre rød og vises omtrent ikke, smører når jeg står opp og etter jeg har dusjet eller når jeg legger meg, null stress ! ✌ har anbefalt det til alle jeg kjenner !

  Og på CDON selges det en større flaske så du ikke går tom så fort ! ☺

 • Reply Kristina 28. april 2016 at 18:58

  Er dette noe man må bruke kontinuerlig, eller kan man slutte med produktet når man er fornøyd med resultatet? 🙂 Takk for tips uansett!

 • Reply Ida Wulff 28. april 2016 at 18:59

  Kristina: det vet jeg ikke, men jeg tenker at et arr kommer jo ikke tilbake? 🙂 Jeg skal nok bare bruke det til jeg er fornøyd med resultatet. Og etter resten av kommentarene her å dømme, den dagen jeg blir gravid! 😀

 • Reply Ida Wulff 28. april 2016 at 19:07

  Anonym: det har jeg ikke hørt noe om!

 • Reply Ida Wulff 28. april 2016 at 19:08

  Mari: så hyggelig å høre, Mari <3

 • Reply Hege Kristin 29. april 2016 at 20:59

  Jeg bruker den hver kveld pga jeg har litt arr og sånt, og føler huden har blitt mye bedre nå! fantastisk produkt 😀

 • Reply Susanne 30. april 2016 at 05:49

  Av en eller annen grunn, syns jeg det er så morsomt når bloggere skrive «vanlige mennesker» 😂 haha! Særlig hvis Sraad gjør der da

 • Reply Helene 1. mai 2016 at 16:09

  Det tipset passet bra nå, ettersom jeg er gravid og ser etter en god krem/olje mot strekkmerker. Denne må testes! Men vet du at man får kjøpt en stor flaske for 199 kr på vita? 😀

 • Reply Heidi 10. desember 2016 at 23:09

  Vet du om man skal masere strekkmerkene hardt eller forsiktig?

 • Leave a Reply