Hverdagsliv

NÅR DU ER SÅ STØL AT DU RINGER ETTER VASKEHJELP

28. april 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg er ikke stolt over det. Men for en liten stund siden var jeg så støl at følelsen lett kunne forveksles med influensa. Jeg hadde store planer om å vaske leiligeten samme dag, men var ikke i stand til å vri opp en eneste klut. Jeg gjorde det eneste riktige: googlet «vaskehjelp Oslo» og bestilte den første som poppet opp. Ganske ulikt meg, å ikke lese en eneste anmeldelse. Men dette måtte bare gjøres. Denne stølheten kommer aldri til å gå over. Jeg kommer aldri til å klare å vaske igjen.

Og i dag kom altså vaskehjelpen til meg. Derfor startet Siri-eksamenspartner og jeg dagen på kafé. Vi har kommet til analysedelen i oppgaven vår, og løper derfor rundt i vår egen labyrint av litteraturgjennomgang, datainnsamling, rosa post it-lapper og gule post it-lapper. Det er nå vi skal rydde i alt rotet vi har laget, og det er egentlig litt gøy. I hvertfall når det viser seg at rotet plutselig gir mening. 

Ellers har jeg vært en tur på trening i dag. Har meldt meg inn på enda et sted i dag for å få litt variasjon og frihet i treningen, og angret i det sekundet joggeskoene mine tok sine første løpesteg på mølla. Mølla var så vaglete og slapp at jeg måtte holde meg fast mens jeg løp. Livredd for å snuble og bli slengt rett i veggen. Tror jeg venter til neste år med å trene nå, det er så innmari slitsomt.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Er så trøtt at jeg føler meg fjern, nå gleder jeg meg bare så innmari mye til å klappe sammen Mac’en og sove. Nattinatt, kjære lesere. Og please ikke døm meg for at jeg har vaskehjelp på 36 kvm, jeg har allerede gitt meg selv dommen, haha! 

10 Comments

 • Reply Tina 28. april 2016 at 10:17

  Hvilken kafe sitter dere på i Oslo når dere jobber med skole?:) leter alltid etter nye med stikkontakter og internett, haha!

 • Reply LisaLDN 28. april 2016 at 10:25

  Heilt innafor med vaskehjelp, og håper oppgava gir bra meining etter kvart! 🙂

 • Reply Kamila 28. april 2016 at 12:05

  Haha, jeg også har hatt følelsen av å få influensa etter trening pga stølhet.. PTer sier at det eneste som hjelper er å bevege seg, men det er så himla vondt å i det heletatt skulle GÅ når man er støl. Synes veldig synd på meg selv når jeg er støl også, og er alltid fast bestemt på at det ikke finnes noen andre i Norge som er like støl. Hahah

 • Reply Marte 28. april 2016 at 13:29

  Vaskehjelp er innafor! 🙂 Så fin skjorte, hvor er den fra?

  Lykke til med oppgaveskriving! Gir en god mestringsfølelse når en klarer det.

 • Reply Camilla Acklam 28. april 2016 at 17:50

  Haha er så herlig å lese en blogg hvor den som skriver ikke er på trening fire ganger hver uke. Fantastisk! 🙂

 • Reply Tiri-Alette 28. april 2016 at 19:07

  Vakre deg! Hvor er olaskjorten din fra?

 • Reply Ida Wulff 28. april 2016 at 19:07

  Tiri: den er fra One, kjøpt på Nelly 🙂

 • Reply Ida Wulff 28. april 2016 at 19:08

  Marte: merket heter One, den er kjøpt på Nelly! Tusen takk :-))

 • Reply I 28. april 2016 at 20:03

  Hei! Elsker bloggen din, følgt deg siden caffelatte tidene 😀 Jeg skal til Oslo i helgen og lurer pp om du har tips til bra spisesteder? 🙂

  Klem!

 • Reply Andrea 27. februar 2017 at 04:27

  Hei! Jeg har lyst til å booke vaskehjelp og lurer på fra vilken bedrift du bestillte ifra? 🙂

  Takk på forhand! <3

  MVH

  ANdrea

 • Leave a Reply