Mat

MIN KJÆRLIGHET FOR FARRIS&JUICE

29. april 2016

Annonse Du skal se jeg jubler, når jeg får vite at Farris&Juice kommer med ny smak. Det var intet unntak da jeg fikk høre at det nå var en med bringebær på markedet. Hallo, mellomnavnet mitt er bringebær! Farris&Juice-fan har jeg jo vært lenge, det er perfekt for meg som syns at juice ofte kan bli litt sterkt. Og man kan liksom ikke drikke brus hver dag heller! 

For deg som ikke kjenner til Farris&Juice fra før, kan jeg jo fortelle at det er en forfriskende drikke, og et helt supert alternativ til brus. Den er helt uten tilsatt sukker, og kan nytes med den beste samvittighet! Den finnes også i smakene Eple og Ananas&Sitron. Det nyeste tilskuddet er bringebær, og la meg bare si: NAM!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Juhuu, jeg har fått meg møbler på den lille balkongen! Her skal det nytes mange Farris&Juice i dagene fremover. Tenkte jeg skulle sitte der og lese til eksamen og prøve å gjøre noe koselig ut av en ellers stressende periode 🙂 Og, ja…. Jeg er også gira på at huseier kommer og vasker det utvendige glasset snart, haha!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Farris&Juice Eple var min favoritt tidligere, nå har Bringebær UTEN TVIL tatt over førsteplassen. Farris&Juice er virkelig den perfekte sommerdrikken. Pynt den med sugerør, isbiter og bær, så har du den perfekte drikken å servere gjestene dine også  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Hvilken Farris&Juice liker du best, hvis du har smakt? Lik dem på Facebook HER, så får du nyheter rett inn på feeden din 🙂 

15 Comments

 • Reply Anonym 29. april 2016 at 14:53

  Den med bringebær er kjempegod! Er helt hekta ❤️❤️💦

 • Reply Mariell 29. april 2016 at 15:22

  Er det ikke en med mango også? Det er hvertfall favoritten min 😀

  Den med eple er god den også, men bringebær falt ikke helt i smak hos meg dessverre 🙁

  Jeg elsker bringebær til vanlig, men denne ble for «søt» for mine tastebuds.

 • Reply Tina 29. april 2016 at 18:01

  Hvor er buksene dine kjøpt, Ida? 🙂

 • Reply ICT 29. april 2016 at 21:11

  Du har sikkert fått det med deg, men her er en link til sukkerinnhold: http://www.tv2.no/a/6808424/

  Det er ikke tilsatt sukker, men det naturlige sukkeren fra frukten(?) oppfører seg som vanlig sukker når det kommer i drikke. Tabellen lenger nede i linken viser at cocacola har på noe over 100, mens farris&juice ligger på 80, som er verre en juicen Noisy.

  Men selvfølgelig bedre enn å drikke en cola om dagen, haha! Sier jeg alltid når jeg heller innpå med «sunn» aloe vera drikke 😀

 • Reply Linn 29. april 2016 at 21:31

  Dette er nok den første kommentaren jeg har skrevet til deg. Kjenner jeg undrer meg litt over måten du markedsfører farris&juice. For en stund tilbake hadde du et samarbeid med DNB? eller en annen bank – hvertfall om sparing. Hvor du sa at du brukte for mye penger på å kjøpe juice og smoothe. I dette innlegget skriver du at du ofte synes juice er litt for sterkt. Litt motsigende av deg.

 • Reply Ida Wulff 29. april 2016 at 21:55

  Tina: Gina 🙂

 • Reply Ida Wulff 29. april 2016 at 21:55

  Linn: brukte mye penger på smoothie og ferskpresset juice. Det er noe helt annet enn juicen man kjøper i kartong på butikken, Hehe 🙂 det var Nordea, forresten. Og ferskpresset juice har jeg helt sluttet å kjøpe, mens smoothie kjøper jeg kun et par ganger i mnd!

 • Reply Ida Wulff 29. april 2016 at 21:57

  Mariell: joo, det var en med mango, men har ikke sett den på en stund? Kanskje den er borte :O enig i at den er søt, men syns det er en super sommerdrikk 😀 klem

 • Reply sunniva 30. april 2016 at 00:46

  Hei! Jeg ser flere bloggere skriver om denne drikken nå for tiden. Dette er ikke spydig ment, men det blir ganske åpenbart at produsentene er veldig opptatt av å reklamere for dette. Får dere spesielt mye penger for dette siden ALLE lager innlegg om det? heheh, lovt å innrømme det altså, den er sikkert god men come on….

 • Reply Camilla Acklam 30. april 2016 at 13:13

  Farris og juice er så godt! Syntes ikke de du nevnte i annonsen var så gode, men bringebær høres helt nydelig ut! 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. april 2016 at 19:19

  sunniva: innrømme at dette er en annonse? Det står øverst i innlegget 🙂 Og selvfølgelig så står jeg 100% inne for alt jeg skriver.

 • Reply Ida Wulff 30. april 2016 at 19:20

  ICT: tror nok uansett det er bedre å få i seg enn tilsatt sukker? 😀

 • Reply ICT 30. april 2016 at 20:17

  Ja det vil jeg tro 🙂

 • Reply Malin 30. april 2016 at 22:36

  Hvor er skjorten fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. mai 2016 at 12:17

  Malin: One, kjøpt på Nelly 🙂

 • Leave a Reply