Reise

FARVEL

3. mai 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Hvis jeg kunne spist en slik frokost hver eneste dag, tror jeg at jeg hadde vært enda mer lykkelig enn jeg allerede er! Acai bowl er en bit av himmelen altså, nam nam. 

I går var min siste dag i København sammen med Maria, før jeg toget videre til Odense hvor den danske siden av familien bor. Maria og jeg tok med oss pledd og lunsj til Fredriksberg Have, en helt nydelig park midt i byen. Vil ikke si at den slår Frognerparken, men de kan egentlig ikke sammenlignes i det hele tatt. Vi spiste, og la oss flatt ut for å søke dekning fra vinden og lavtflyvende fuglebeist. Og da, da kjentes det nesten som sommer i en liten time.  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA I skrivende stund sitter jeg på kjøkkenet til farmor og farfar og blogger til lyden av kakebaking og lunsjforberedelser. Farfar ga meg nettopp beskjed om å bytte ut pysjamasen med vanlig tøy så jeg ser litt mer normal ut, så dette sovetrollet får vel komme seg i dusjen I guess. 

Og denne gangen lover jeg en Køben-guide, for det klarte jeg ikke å få til sist! Har en sånn idé om at jeg må runde hele byen for å kunne lage en guide, men det er jo ikke mulig. Så det får bli en mini-guide med noen få ting som jeg liker ved byen. Snakkes senere! 🙂 

13 Comments

 • Reply LisaLDN 3. mai 2016 at 12:50

  Kos deg i Odense og med familien din 🙂 København-guide høyres bra ut!

 • Reply Camilla 3. mai 2016 at 13:08

  Håper du koser deg i Danmark! Både København og Odense er nyydelige byer! 😄

 • Reply Pernille 3. mai 2016 at 13:49

  Mange fine bilder. Og den fargerike bollen med banan, blåbær og det andre så utrolig godt ut 🙂

 • Reply Anonym 3. mai 2016 at 16:04

  Hvor er buksa fra?

 • Reply Åshild 3. mai 2016 at 18:48

  Hvor er buksene dine fra? Du har DEN beste bloggen!

 • Reply Ida Wulff 3. mai 2016 at 20:51

  Åshild: tusen takk <3 disse er fra H&M

 • Reply Ida Wulff 3. mai 2016 at 20:53

  Camilla: tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 3. mai 2016 at 20:53

  Anonym: H&M 🙂

 • Reply Anonym 4. mai 2016 at 22:47

  Så koselige bilder 🙂 Elsker København jeg å! Flytta hit for et år siden 🙂 Er det sånn at du bodde i Danmark før? Og snakker du/kan du snakke dansk fortsatt? 😀

 • Reply Helena 5. mai 2016 at 17:49

  Hvor er den hvite veska di fra?? Sååååååå fin! Jeg er på jakt etter en lys veske, og den var helt perfekt.

  Ha en fin dag! Elsker bloggen din.

 • Reply amalie 5. mai 2016 at 18:41

  hvor er jakken din fra?

 • Reply Ida Wulff 5. mai 2016 at 20:03

  Helena: den er fra malene Birger <3

 • Reply Ida Wulff 5. mai 2016 at 20:07

  Anonym: så deilig å bo i Køben da! 🙂 flyttet da jeg var 5-ish, så kan barnedansk, hvis man kan si det sånn ;p

 • Leave a Reply