Hverdagsliv

GAL UTEN WI-FI

8. mai 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Hjelp, jeg holder på å bli gal uten Wi-Fi. Å være offline og høre på blide fugler og hissige veps er sjarmerende en liten stund, men akkurat nå føler jeg at jeg har bloggkrise. Ikke nok med at jeg sitter på 3G-nett og krongler, men lillebror i nabosengen er lei av å høre klikkelyder fra dataen – og minner meg på at jeg jeg pleier å forby den slags lyd på soverommet etter leggetid. Men jeg blir i dårlig humør når jeg ikke har blogget (true story), og jeg har overhodet ikke lyst å legge meg med munnviker som peker nedover. Gjør man det, tror jeg ikke man står opp på riktig fot heller 😉 

Nå tipper jeg dere er lei av å høre om hvor koselig det er i Danmark, hvor glad jeg er i familien min og ikke minst hvor fint været er – jeg er i hvertfall lei av å skrive det. Men det er jo det som er tilfelle! I går tok vi en liten tur inn til sivilasjonen for å shoppe og spise. Jeg fant en strandhatt på størrelse med den UFO, og sa meg fornøyd med det. Vi fikk også tatt den obligatoriske familie-hot dog’en – jeg er redd jeg ikke er like begeistret for hotdogs som jeg en gang var. Men må man, så må man!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA I morgen skal vi i konfirmasjon til den aller første fetteren jeg fikk, Noah. Kan nesten ikke tro at han er blitt så stor! Det blir veldig hyggelig. Og så blir det hyggelig å komme hjem til Norge igjen! Jeg har verken hund eller kjæreste å komme hjem til, så de jeg gleder meg mest til å se er mine to beste venner: Wi-Fi og luksus-hodeputa.  Peace. 

13 Comments

 • Reply Martine 8. mai 2016 at 09:01

  Det ser utrolig deilig med Danmarksferie, og ikke minst tid til familien! Synd du sluttet med å skrive hvor antrekket ditt er fra, skulle gjerne visst hvor du handler. Du er veldig flink til å kle deg 🙂

 • Reply Camilla Acklam 8. mai 2016 at 11:59

  Hahah jeg kjenner følelsen utrolig godt. Flyttet nylig inn i ny hybel, og fikk beskjed om at det var kablet internett her. Heldig vis var det wifi også, men det fant jeg ikke ut før senere, hahah! 🙂

 • Reply A 8. mai 2016 at 17:02

  hvor er bella ida? mente du sa du hadde gitt hu bort, men vi vil gjerne se henne også, haha! 🙂

 • Reply Hege Kristin 8. mai 2016 at 21:39

  fine bilder! 🙂

  jeg er heller ikke så glad i pølser, hehe xD

 • Reply marita 8. mai 2016 at 22:35

  hvor er jakka fra? veldig fin!

 • Reply Merete 9. mai 2016 at 00:39

  Hvor er solbrillene dine fra?

 • Reply lena 9. mai 2016 at 15:59

  fine deg:) den rosa kjolen du hadde på deg litt lenger nede her, kan jeg spørre hvor du har kjøpt den? den var så nydelig 🙂 ønsker deg en herlig dag 🙂

 • Reply S 9. mai 2016 at 20:19

  Har broren din forlova seg??? Han har jo ring…?

 • Reply Marthe Sofie 10. mai 2016 at 12:43

  Broren din er så innmari handsome!

 • Reply Ida Wulff 10. mai 2016 at 17:14

  Marthe Sofie: det syns han sikkert er hyggelig å høre 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 11. mai 2016 at 22:55

  A: Bella er hos sin nye familie i Oslo 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. mai 2016 at 22:56

  Martine: ååh, det kom jeg helt ut av! skal prøve å skjerpe meg <3

 • Reply Debbie Christie 25. mars 2024 at 00:24

  Currently it appears like BlogEngine is the top blogging platform out there right now.(from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?Also visit my blog 바카라사이트

 • Leave a Reply