Hverdagsliv

VEIEN HJEM

9. mai 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Noah sin konfirmasjon var så hyggelig at jeg hadde lyst til å binde meg fast i hageteltet da jeg fikk beskjed om at det nærmet seg avreise. Vi måtte dra før festen var over, for å rekke – hold deg fast: speedbåten fra Hirtshals til Larvik. Den båten er det verste! Haha. Så der satt vi på en forsinket båt, i hvert vårt skinnsete med iskald aircondition rett i fleisen og frøys, mens folk rundt oss snorket og oste av klær som hadde vært våte for så å ligge i en bag og tørke. 

Kjolen jeg hadde på meg i konfirmasjon ble også kjøpt i København, og er fra Gestuz. Klarer ikke bestemme meg for om jeg elsker eller hater den. I det ene øyeblikket er den en gardin/morgenkåpe – i det neste er den helt nydelig. Jaja. Ikke alltid lett å bestemme seg!

Vi snakkes senere. Siden jeg tok båten hjem, er jeg på Tønsberg-turné i dag, og har litt folk å hilse på 

12 Comments

 • Reply Pernille 9. mai 2016 at 19:49

  Utrolig fin kjole. Den kledde du 🙂 Ønsker deg en flott kveld videre!

 • Reply Karoline 9. mai 2016 at 19:51

  Definitivt en helt nydelig kjole!!

 • Reply Anne 9. mai 2016 at 21:36

  Jeg synes kjolen var vakker, passer perfekt til festligheter på sommeren. Jeg skal i bryllup og på Graduation i sommer og aner ikke hva jeg skal ha på meg. Denne hadde kanskje passet til begge deler og den ser komfortabel ut også!

  Og uansett så er du vakker!

 • Reply Cecilie W 9. mai 2016 at 21:47

  Kjolen er nydelig!

 • Reply Karoline 9. mai 2016 at 22:32

  Angående kjolen…jeg kan bestemme deg for deg. Den.var.NYDELLIG! Og den ferja er et rent lite helvete.

 • Reply Linn 9. mai 2016 at 23:26

  Kjolen din er helt nydelig!

 • Reply Camilla Acklam 10. mai 2016 at 11:05

  Skjønner hva du mener, jeg er ikke helt sikker på hva jeg synes om den kjolen jeg heller. Men en ting er sikkert, du kledde den! 🙂

 • Reply Anonym 10. mai 2016 at 16:12

  Hvor er skoene fra? De var lekre og i perfekt høyde!

 • Reply Ida Wulff 10. mai 2016 at 17:14

  Anonym: de er fra Stockholm Design Group, veldig behagelig høyde 🙂

 • Reply Christine 11. mai 2016 at 11:05

  Jeg satt og tenkte at jeg måtte spørre hvor kjolen er fra, før jeg så at du hadde skrevet det lenger ned. Jeg syns den var kjempefin ! 🙂

 • Reply Kristin 11. mai 2016 at 11:25

  Haha, den fergen har jeg pendlet med nå i 5 år. Kan nå telle antall turer jeg har igjen på ei hånd nå, og det er en lykke i seg selv.. Så jeg føler med deg!

 • Reply Ida Wulff 11. mai 2016 at 22:52

  Kristin: ååå! så kjipt :O Bra du snart er ferdig med det da 😀

 • Leave a Reply