Hverdagsliv

STILLE FØR STORMEN

10. mai 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg valgte å tilbringe dagen i Tønsberg da jeg først var innom, fordi min kjære Malin fylte 25 år i dag. Vi rakk en bursdagslunsj i solen og kos på brygga etterpå – det var nesten for varmt i dag. Og jeg som var bekymret fordi alle buksene mine hang til tørk! Ingenting å bekymre seg for… 

Akkurat nå ligger jeg på rommet mitt hjemme hos mamma og pappa, og skulle vel egentlig ha lagt meg for en god stund siden. Reiser til Oslo tiidlig i morgen fordi jeg ikke gadd i dag. Du vet når du egentlig slapper helt av, men hjertet samtidig dunker hardt fordi du vet at det snart smeller? Sånn har jeg det nå. Egentlig ikke på noen negativ måte i det hele tatt, jeg trives jo med å ha det litt busy. Men denne uken forventes det mye av meg både skolemessig og sosialt – de to tingene er jeg ikke spesielt flink til å balansere. Sannheten er vel at jeg ikke liker det spesielt godt. For å gjøre det bra i eksamensperioder føler jeg at jeg må låse meg inn i min egen lille nerdeboble, og puste faget. Ikke drikke vin, snakke om livet og gjøre morsomme ting. Ikke være glad i livet, bare sitte ved spisebordet med mitt eget system i kaoset.  Men er det ett semester jeg har mulighet til å balansere, så er det dette. Så den kjipe boblen får vente til etter 17. mai tenker jeg. Man kan ikke alltid være så jævla flink, det er sunt å chille litt. Både for sin egen del og for andres. Jeg kjenner ingen «flinke piker» som jeg bare dør etter å tilbringe litt kvalitetstid med, gjør du? OLYMPUS DIGITAL CAMERA God natt fra TBG, gleder meg til å komme hjem til Oslo og se hvor dårlig det står til med plantene mine 😉 

23 Comments

 • Reply Nora 10. mai 2016 at 07:45

  Hvor er skjørtet fra ? 😊🙌🏻

 • Reply LisaLDN 10. mai 2016 at 08:16

  Lykke til med balansen denne veka 🙂 Er alltid best å få låse seg inn i ei boble og ikkje gjere noko anna, men man kan dessverre ikkje alltid få det sånn.. Stå på! 🙂

 • Reply Guro 10. mai 2016 at 08:41

  Lykke til med den kommende eksamensperioden, Ida! Sitter selv og skriver bachelor for øyeblikket, men sliter med å mobilisere alle krefter. Jeg sitter jo tross alt og leser bloggen din akkurat nå…

  Kan jeg spørre hvor skjørtet ditt er fra? Jeg har lett lenge etter det perfekte denimskjørtet, og dette likte jeg skikkelig godt. Du ser forøvrig smashing ut – som alltid!

  Ønsker deg en fin dag i solen! 🙂

 • Reply Silje 10. mai 2016 at 11:27

  Enig!;) Likevel er det sikkert lurt å tenke gjennom hva man kan gjøre for å redusere stress i livet. For selv om man tenker at nå skal man ikke være «flink pike», så er man jo det likevel når man har så mange arenaer man må prestere på. Plutselig blir det virkelig for mye- og da kan panikkanfall og utmattelse bli resultatet. Da er det bedre å «rydde i livet» før det virkelig smeller. Tvi tvi med eksamensperioden!:)

 • Reply Anonym 10. mai 2016 at 11:31

  Du er så skjønn!:) Ha en fin uke!

 • Reply Linda 10. mai 2016 at 12:40

  Nydelig antrekk! Hvor er skjørtet fra? 😀

 • Reply Camilla Acklam 10. mai 2016 at 14:56

  Så koselig! Håper du har hatt en fin dag, lykke til med lesingen! 🙂

 • Reply Silje 10. mai 2016 at 16:42

  Utrolig fint antrekk! Hvor er skjørtet fra? Har lett etter ett lignende, men finne ingen steder!!

 • Reply Ida Wulff 10. mai 2016 at 17:13

  Silje: det er en bukse klipt om til skjørt, kjøpt på Urban Outfitters 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. mai 2016 at 17:14

  Camilla Acklam: tusen takk, og det samme til deg <3

 • Reply Ida Wulff 10. mai 2016 at 17:15

  Silje: tusen takk 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. mai 2016 at 17:15

  Anonym: takk det samme <3

 • Reply Ida Wulff 10. mai 2016 at 17:15

  Linda: det er en bukse klipt om til skjørt, kjøpt på Urban Outfitters 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. mai 2016 at 17:16

  Guro: hehe, hyggelig å kunne være et lite avbrekk! Det er en bukse som er klipt om til skjørt, kjøpt på Urban Outfitters 🙂 Masse lykke til med bacheloren din! Klem

 • Reply Linda 10. mai 2016 at 21:27

  Oii, så kult! Men hvordan gjør man det? 😀

 • Reply Ida 10. mai 2016 at 21:40

  Haha, jeg kjenner meg såå igjen i det du sier om eksamensperioder. Ikke fææn om jeg klarer å kose meg, livet er kjipt i over en måned, det kjøres «ukas outfit» i stedet for dagens, sminkepungen støver ned og håret lever sitt eget liv. Veldig deilig når man er ferdig da, men at jeg utsetter meg for denne berg-og-dalbanen med følelser skjønner jeg ikke helt :p Man får i det minste kontakt med hele følelsesregisteret sitt da, hehehe

 • Reply Madelen 10. mai 2016 at 22:31

  Da er vi to! Jeg og mamma nøt noen timer på brygga i Tønsberg. Sommeridyll med stor S 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. mai 2016 at 11:37

  Madelen: så deilig! 😀

 • Reply Ida Wulff 11. mai 2016 at 22:52

  Ida: hehe, ukas outfit likte jeg! 😀

 • Reply Ida Wulff 11. mai 2016 at 22:53

  Nora: Levis, Urban Outfitters 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. mai 2016 at 22:53

  LisaLDN: takk, snille Lisa <3

 • Reply Martine 11. mai 2016 at 23:06

  Ida, du er så flink til å skrive. Språket ditt flyter så godt, og du har en helt egen evne til å lage passende og finurlige bilder/metaforer. Alltid så deilig å lese din blogg, for der er du i en helt egen klasse. 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. mai 2016 at 22:44

  Martine: tusen takk, veldig veldig hyggelig <3

 • Leave a Reply