Hverdagsliv

MY LUCKY DAY

12. mai 2016

Sponset behandling OLYMPUS DIGITAL CAMERAI dag har jeg vært trippel heldig, syns jeg. Først fikk jeg klemme på Selma, som endelig er hjemme i Norge en tur igjen. Har ikke sett bestevennen min siden julebordet vårt, men sånn er det jo bare når man ikke bor i samme land. Deretter fikk jeg ta med meg Selma på Artesia Spa på Majorstua. Der fikk vi tøfler og myke morgenkåper, svømte noen runder i bassenget og catchet opp på livet i boblebadet, før vi fikk hver vår himmelske behandling. 

Jeg testet en behandling som heter Sun – Set – Ready, den perfekte behandlingen å ta nå når sommeren lurer rundt hjørnet. Først ble jeg skrubbet med sukkerskrubb fra topp til tå – FANTASTISK å få bort alle døde hudceller og gammel self tan. Selv om jeg er flink til å skrubbe meg, er det jo ikke alltid det blir så nøye. Og på ryggen kommer jeg ikke til selv! Skrubben var så behagelig, det var nesten som en massasje bare med litt grovere saker. I tillegg til skrubben inneholder behandlingen en ansiktsbehandling, hvor man får ansiktspeeling. Alle produktene som ble brukt er av merket Èminence, som er økologiske og håndplukkede produkter som lukter helt vanvittig godt. Følte jeg luktet en blanding av blåbær og godteri da jeg var ferdig. Og huden både på kroppen og i ansiktet var silkemyk. Da jeg sminket meg noen timer senere, syns jeg helt ærlig at sminken satt penere på huden. Kanskje jeg bør begynne å gå fast til ansiktsbehandling?  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Link til behandlingen jeg fikk finner du HER. Det er kampanje på den i mai og juni, og hvis du booker med kode «idawulff» får du i tillegg fri bruk av fasilitetene. Gjelder behandlinger som bookes mandag-torsdag ut mai! ♥

Og så var jeg heldig en tredje gang i dag, da jeg fikk besøk av tre fine venninner. Vi spilte spill, tok et glass vin og lo så tårene spratt. For en fin dag.

6 Comments

 • Reply Artesia Spa&Skincare 13. mai 2016 at 12:42

  Tusen takk for besøket, begge to <3

 • Reply Kjersti 13. mai 2016 at 15:15

  Gjelder tilbudet med fri bruk av fasilitetene bare ved denne behandlingen? Har gavekort på Artesia Spa men tenker å bruke det på massasje. 🙂 Klem

 • Reply Freshsister 13. mai 2016 at 18:52

  Det ser deilig ut! Å gjøre kroppen klar for sommer og sol:)

  Sjekk gjerne ut min nye blogg http://freshsister.blogg.no.

  Ha en super kveld!

 • Reply Camilla Acklam 13. mai 2016 at 19:25

  Dette hørtes helt utrolig deilig ut nå! Kjenner jeg er ganske misunnelig, hahah! 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. mai 2016 at 22:41

  Kjersti: ja, det tror jeg, men du kan jo høre 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. mai 2016 at 22:42

  Artesia Spa&Skincare: takk for oss <3

 • Leave a Reply