Hverdagsliv

FASTING, HASTING OG HASHTAG NOMAKEUP

13. mai 2016

Dette har vært en rar dag. Jeg har begynt med periodisk faste igjen, og i dag har jeg altså fastet. Ingen tvil om at det gikk til hodet på meg, for denne dagen har vært en karusell. Jeg husker nesten ingen detaljer fra dagen, jeg vet bare at jeg har løpt fra den ene avtalen til den andre, og handlet så mye at jeg må ha røket en sene i armen på vei hjem. Jeg er oppdratt til å ikke ta taxi de siste hundreogfemti meterne hjem. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg ikke var oppdratt sånn. 

Vel, jeg fikk i hvertfall tak i mesteparten på handlerunden. Med disse helligdagene som kommer på løpende bånd, er det praktisk talt 17. mai nå på søndag! Tipper det er et par jordbær i de norske hjem som rekker å bli bløte til selve dagen. Men sånn er det med den saken! Jeg fant meg en nydelig blondekjole på ByTimo, hamstret underkjole og sømløse truser på Lindex, fylte kurven med stygt 17. mai-dekor på Nille, kriget meg til fire flasker prosecco på polet, freshet opp vippene mine hos Neglhuset, gribbet til meg så mye jordbær jeg klarte å bære på butikken – og så har jeg vært på Spraytanhuset og blitt spraytanet for første gang i mitt liv. 

Nå føler jeg meg såpass fresh at jeg orker å se meg selv uten sminke. Til og med dere skal få se meg uten sminke, heldiggriser.  Med alle mine fordommer hadde jeg gruet meg til spraytanning i flere dager, og til og med booket meg inn under mellomnavnet mitt. WAY TO GO. Men så kommer jeg til studioet som er dritfresht, og får en økologisk spraytan som ikke er oransje i det hele tatt, bare helt naturlig og nydelig. Og så lite skulle til for å gjøre meg happy i dag. Vi kan snakke om det mer en annen gang, men jeg har egentlig store problemer med å vise meg offentlig uten sminke.  Nå sitter jeg her på stuegulvet, og gleder meg til dagens siste runde med brokkoli og Pepsi Max. Jeg skulle ønske jeg kunne skrive om fastingen, som jeg overhodet ikke driver med for å bli tynnere – da tror jeg at jeg burde funnet på noe annet. Fasting driver jeg med, kort forklart, for å få kroppen til å reparere eksisterende celler og redusere veksten av nye. Hei yngre og lengre liv, forhåpentligvis uten alvorlig sykdom. Så lenge man tror nok på det, sant? Men jeg kan dessverre ikke skrive om det uten å få en haug med hatmail fra mennesker som har slitt med spiseforstyrrelser, og jeg ser virkelig saken fra deres side. 

Til slutt vil jeg gi en shout out til naboen min, som har det med å kikke inn til meg når jeg enten ruller rundt på yogamatten min og kopierer øvelser fra Youtube, eller når jeg sitter med hodet på skakke og smiler til webkamera. Slik ser det ut når han ser på meg, og jeg får øye på ham:  Ja, da er det bare å reise seg fort som fy, plukke med seg verdigheten sin og trekke for lamellene for kvelden. 

Hyggelig å prate med dere, brokkolien kaller 

19 Comments

 • Reply Ingrid 13. mai 2016 at 22:52

  Oi du er jammen heldig som har en egen scene inni armen

 • Reply Ida Wulff 13. mai 2016 at 22:54

  Ingrid: haha, LOL! Ganske heldig ja

 • Reply Madelen 13. mai 2016 at 23:15

  Hvor er skjorta fra? 😍

 • Reply LisaLDN 13. mai 2016 at 23:37

  Haha, har samme fordommer mot spraytanning vil eg tru, klarer ikkje å la være å tenke på Snooki når eg høyrer ordet.. 😛 Er heilt ekstremt vanskelig å skulle tenke so mange dager fram i tid med alle desse helligdagene, haha!

 • Reply Anonym 14. mai 2016 at 00:18

  Er det ikke 17. Mai på tirsdag da?

 • Reply Ida Wulff 14. mai 2016 at 00:22

  Madelen: det er faktisk en pysj, med matchende shorts. Fra H&M 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. mai 2016 at 00:22

  Anonym: jo, det stemmer 🙂

 • Reply Anonym 14. mai 2016 at 01:16

  Spiiiiis!!:p

 • Reply Thilde 14. mai 2016 at 12:13

  Hvor tok du spraytan? Og var du alene? Eller var det noen som sprayet deg liksom?

 • Reply Ida Wulff 14. mai 2016 at 12:28

  Thilde: på Spraytanhuset 🙂 man blir sprayet av en person, tror det blir mye bedre resultat av det enn hvis man blir sprayet av en maskin!

 • Reply Christina 14. mai 2016 at 17:22

  Hei Ida 🙂

  Jeg har et helt annet spørsmål enn om spraytan og fasting, det gjelder din sofa.

  Hva synes du om den? Tør du bruke den (ettersom den er hvit) eller blir det å sitte veldig pent? Er den eventuelt lett å rengjøre? Og er den god å sitte i? Jeg ser på den samme sofaen, men vet at min bruk ikke vil være å sitte helt pent da jeg ofte spiser måltider i sofaen.

 • Reply Sara 14. mai 2016 at 20:04

  Du har ikke noe sminke på huden mener du vel 🙂

 • Reply Christina Larsen 14. mai 2016 at 22:37

  Haha! Skjønner hva du mener med spraytanen. Hadde også blitt redd for å bli orange 😀 Syns brunfargen din var kjempe fin og naturlig. Også så fin du var uten sminke =D

 • Reply Sue 15. mai 2016 at 10:13

  Fasting er vanskelig første dagene men det gjør underverk for kroppen. Fastet to dager, holdt på å gå i bakken men angrer ikke. Spiste vannmelon, havregryn, dadler og salat i etterkant. Det er fint å rense kroppen med fasting en gang iblant. Det som ødelegger folk er overdrevent fokus på mat og kosthold eller at man gir blanke EFF og tar i seg alt. Everything in moderation ville jeg sagt. Mat er glede og skal nytes og kroppen må vedlikeholdes 🙂

 • Reply Kristine 15. mai 2016 at 10:20

  Hei! 🙂 Når du bestiller solbriller fra otticanet, må du betale toll da? Det står jo at det er gratis frak til Norge?..

 • Reply Ida Wulff 15. mai 2016 at 11:22

  Kristine: det kommer toll ja 🙂

 • Reply Ida Wulff 15. mai 2016 at 11:23

  Christina: Hei 🙂 Den er veldig god å sitte i, veldig dyp. Når jeg spiser i sofaen så legger jeg bare pledd over 😉

 • Reply Anonym 15. mai 2016 at 20:30

  Hei! Driver med periodisk fasting selv (sjekk ut kinobody på youtube). Kjæresten min begynte også med det etter jeg hadde gått på det 2 måneder for hun syntes jeg fikk så god effekt, men hun ble helt vrak av det, hormonene ble klusset med og hun fikk ikke mensen (hun fikk det tilbake da hun sluttet med det)

  kort fortalt, pass på at du får i nok kalorier. For gutter er det enkelt å spise til man blir stappmett og får i seg nok kalorier pga det, men for jenter så kan det være vanskelig å få i over 1500 hvis man kun spiser to måltid om dagen.

 • Reply Camilla Acklam 16. mai 2016 at 12:01

  Hahah innleggene dine er fantastiske! Ler kjempemye hver gang du kommer med sånne innlegg! 🙂

 • Leave a Reply