Hverdagsliv

BUSINESS IN THE FRONT PARTY IN THE BACK

15. mai 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Sola gjesper, planlegger å ta kvelden. Gir himmelen en lett rosafarge, vakker som fy. Jeg gjør som sola. Gjesper og planlegger å ta kvelden. Men jeg er ikke vakker som fy. Jeg har tacokrydder i øyet, en dott av hår på hodet og er kledd i en jumpsuit som det tar dritlang tid å få av seg når man må på do. Rett utenfor vinduet mitt sitter det folk på restaurant, skåler og ler, sikkert litt solbrente på nesa etter en dag ute i solen. Jeg får leve gjennom dem akkurat i dag. Femti sider er ferdigskrevet, ferdig! Det har vært en lang og slitsom dag, men nå er jeg så fornøyd. Etterarbeidet gjenstår, men hjernen skal få hvile nå. Så fra og med i morgen skal jeg være litt mer som både sola og menneskene som sitter utenfor her. Skåle, le, være solbrent på nesa – og vakker som fy. I hvertfall ikke ha tacokrydder på øyet.

Åååh, jeg er så glad nå! Selv om jeg våknet opp med en syntetisk parykk i dag, vi snakker hockey-sveis, business in the front, party in the back. Dere som følger meg på snap har garantert sett den. Altså – jeg stjal en parykk fra festen i går. Jeg burde egentlig vært deprimert. 

Håper alle har hatt en fin søndag i solen 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply LisaLDN 16. mai 2016 at 09:19

  So deilig å ha skrevet ferdig da! Kjenner godt på følelsen, leverte Masteroppgåve forrige veke 🙂 Du får nyte sola no, det fortjener du 🙂

 • Reply Jenny 16. mai 2016 at 09:40

  Du har så mange fine skjorter, kan eg spørre kor du har kjøpt dei? 🙂

 • Reply Synøve 16. mai 2016 at 12:16

  Skolearbeid på årets første ordentlige sommerdager er så innmari kjipt! Men snart er det ferie!

  Kjapt spørsmål; du har så utrolig mange fine skjorter! Har du tips til noen butikker med greie skjorter? Føler at de jeg finner alltid er litt lange og ikke har helt passform. Passer dårlig når jeg selv bare er halvannen meter på sokkelesten.

  Ønsker deg en fin 17. Mai imorgen!

 • Reply Camilla Acklam 17. mai 2016 at 19:00

  Hahah fantastisk! Håper du hadde en fin 17.mai!

 • Reply Ida Wulff 19. mai 2016 at 14:24

  Synøve: så hyggelig at du syns det 🙂 Jeg er veldig dårlig på skjorter, men syns de har en del fine på Gina nå! Linskjortene mine er derifra. Klem

 • Leave a Reply