Serietips og musikk

TO FILMER Å SE

16. mai 2016

Jeg hører rykter om at det er vanlig å dra ut i kveld, altså dagen før 17. mai? Hva er det med folk? Bare fordi man har fri betyr det vel ikke at man er nødt til å drikke! Haha. Jeg hadde i hvertfall ikke kommet meg opp til frokosten grytidlig i morgen hvis jeg dro ut i dag. Til dere som derimot skal slappe av hjemme i kveld, har jeg to helt fantastiske filmtips! Det skal mye til for at jeg følger med på en film helhjertet og med full konsentrasjon uten å trykke litt på iPhonen innimellom, men her snakker vi sette på pause hvis det tikker inn en SMS-filmer. Jeg digget begge to – som jeg altså så i går 😉 Colonia med Emma Watson er en creepy sekt-film. Den kunne blitt ødelagt av dum jente som går alt for langt for kjærligheten-syndrom, men den overlever til og med det. Veldig spennende! Joy med Jennifer Lawrence er både trist, morsom og inspirerende, faktisk en av de bedre filmene jeg har sett på lenge. Og det beste med begge filmene; de er basert på hendelser fra det virkelige liv. Se dem hvis du ikke har gjort det allerede! 

I dag har jeg sovet lenge. Veldig deilig. Og i dag skal jeg ikke gjøre så mye annet enn å freshe opp hjemmet mitt og meg selv, så jeg er klar til morgendagen. Jeg har faktisk ingen store 17. mai-planer i år, skal ha en veldig liten samling til frokost hjemme hos meg selv, og tar alt som det kommer etter det. Uansett så gleder jeg meg til å ha det gøy med fine venninner! 🙂 

20 Comments

 • Reply JuliaSofie 16. mai 2016 at 11:33

  Takk for tips, di skal jeg nok få sett da jeg liker filmer basert på virkelige hendelser eller basert på sanne historier:)

  Nei jeg gidder ikke å gå ut i kveld, jeg skal bare sitte i sofakroken min å være lat hehe;)

 • Reply Marte 16. mai 2016 at 12:15

  Hvor har du sett de?

 • Reply Ida Wulff 16. mai 2016 at 12:17

  JuliaSofie: da er vi tooo, det blir deilig å slappe av 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. mai 2016 at 12:17

  Marte: jeg leide dem på Apple TV 🙂

 • Reply Marthe 16. mai 2016 at 21:23

  Da har eg sett dei! Likte godt «Colonia», veldig spennande og satt på sofakanten fleire ganga. «Joy» fekk eg ikkje heilt tak på, men vart å heie ho fram. Såg ikkje på telefonen under første film, men vart noken ganga under «Joy». Veldig glad i filmar som er basert på virkelige ting. Spennande.

 • Reply Emilie 16. mai 2016 at 22:17

  Du burde se Room! Den er ubeskrivelig bra

 • Reply Emilie 17. mai 2016 at 16:19

  Elsker alle de flotte bildene på bloggen din. God 17. mai 🙂

 • Reply Asalia 17. mai 2016 at 18:19

  Kjekt med filmtips 🙂 Ikke sett noen av de

 • Reply Camilla Acklam 17. mai 2016 at 22:25

  Har skikkelig lyst til å se disse to! 🙂

 • Reply LisaLDN 18. mai 2016 at 10:41

  Colonia ser sjukt bra ut! Og Jennifer Lawrence er so fantastisk at Joy kan ikkje gå galt 🙂 Takk for tips!

 • Reply Julie 18. mai 2016 at 14:41

  Jeg så Joy i helga og ble veldig positivt overrasket! Colonia har jeg også veldig lyst til å se.

 • Reply Silje 18. mai 2016 at 17:32

  Vi så Colonia igår etter tips fra deg. Kjempebra! Vil gjerne se Joy også men den er ikke kommet ut ser det ut som. Vi fant den i alle fall ikke, men nå har ikke vi apple tv heller. Tar gjerne imot flere filmtips, sommeren er faktisk høysesong for filmleie har jeg hørt.

 • Reply Jannicke 18. mai 2016 at 22:55

  Takk for tips ☺️

  Jeg fikk sett begge ☺️ likte godt den med Emma watson i 👍 den var utrolig bra.

  Joy var ikke min type film, jeg holdt på å kjede meg ihjel 😜

  Fortsett gjerne å legg ut filmtips 😊☺️

 • Reply Silje 19. mai 2016 at 14:07

  Hvis det stemmer som du sier at du blir sur hvis du ikke får blogget, da må du være ganske sur nå eller? 😂 Kan vi forvente oss et paraply-innlegg? Hadde vært gøy!!

 • Reply Ida Wulff 19. mai 2016 at 14:21

  Silje: jeg er så jæææævlig sur, du aner ikke!! haha :p

 • Reply Silje 19. mai 2016 at 15:06

  Haha 😂😜

 • Reply Katrine 20. mai 2016 at 00:18

  If I Stay – helt fantastisk film, den bør du se om du ikke har sett den alt 🙂 Er på Netflix

 • Reply Ida Wulff 20. mai 2016 at 16:42

  Katrine: den har jeg ikke sett, tusen takk for tips 🙂

 • Reply Mari 22. mai 2016 at 13:19

  Hei! Kunne godt ha tenkt meg å se disse filmene selv, hvilken streamingtjeneste bruker du?😊

 • Reply Ida Wulff 22. mai 2016 at 13:31

  Mari: leier på Apple TV 🙂

 • Leave a Reply