Hverdagsliv

SYV OG EN HALV

22. mai 2016

Det påstås at ett nys tilsvarer 1/10 orgasme. Jeg nyser fem på rappen minst femten ganger om dagen. Hvis jeg ikke er helt på jordet med kalkulatoren så er det lik syv og en halv orgasme per dag. Misunnelig? Det er bare irriterende og slitsom, skal jeg si deg. Haha! 

I dag våknet jeg endelig feberfri og klar i hodet. Med andre ord så begynner jeg å friskne til, nå gjenstår bare nysingen, hostingen, snørringen og alt det deilige.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg har spist og drukket skumle mengder ingefær, sett masse på film, laget et kart over hvilke land jeg fremdeles ikke har besøkt, korrekturlest eksamensoppgaven min, shoppet på nettet og sett enda mer film. Foodora-kontoen har virkelig fått kjørt seg også, det skjer ikke at jeg går ut døren som det trollet jeg er nå. Selv om valget noen gang er vanskelig: kjempe seg gjennom turisthelvete jeg bor midt i for å komme seg til matbutikken, eller åpne døren for en totalt fremmed som snakker til meg og gir meg mat? Det er ikke alltid det letteste valget 😉 

I dag har jeg «store» planer om å gå en tur, booke vaskehjelp og begynne å lese til skriftlig eksamen. Det der med vaskehjelp… Gulvet er litt klissent etter 17. mai, og jeg har hvertfall ikke noen mopp.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Ønsker deg en fin og orgasmefri søndag 

14 Comments

 • Reply Atle 22. mai 2016 at 14:54

  Hahaha har alltid tenkt at nysing er litt som orgasme, synes det er litt digg å nyse, så noen ganger gjør jeg det med vilje. Vet ikke om jeg vil si hvordan jeg gjør det hehe.

 • Reply Freshsister 22. mai 2016 at 14:57

  Hehe, ja det er super slitsomt! Sånn går det med meg når gresset blir klipt her;)

  God bedring fra freshsister<3

 • Reply Ida Emilie 22. mai 2016 at 15:01

  Haha! Du er min hverdagshelt. Elsker bloggen din. Ha en fin søndag 🙂

 • Reply Ingvild 22. mai 2016 at 15:11

  Hvor kjøper du sushi i Oslo? Hva syns du er best? 😀

  Hilsen en som akkurat har fått hekta #velkommenetter

 • Reply Ida Wulff 22. mai 2016 at 15:22

  Ingvild: den på bildet er fra Jonathan sushi i kjelleren på Steen&Strøm, hender jeg kjøper der hvis jeg er på vei hjem fra skolen som ligger rett ved siden av 🙂 Ellers syns jeg at Sakee på Aker Brygge og Alex Sushi (har to restauranter, jeg har bare prøvd den på tjuvholmen) har braa sushi! Sistnevnte er dyrere.

 • Reply Ida Wulff 22. mai 2016 at 15:23

  Ida Emilie: fin søndag til deg også <3

 • Reply tone 22. mai 2016 at 15:37

  film tips? er også sky 🙁

 • Reply Ida Wulff 22. mai 2016 at 16:05

  tone: jeg så «If I stay» i går, den er fin hvis du liker litt sånn kliss+trist! Ellers to serietips som jeg har begynt å snuse litt på: Mr. Robot og Limitless. Masse god bedring!

 • Reply Lisa Hoff 22. mai 2016 at 17:52

  Hahahaha, seriøst du er så utrolig flink til å skrive!

 • Reply Aerius-fan 22. mai 2016 at 18:12

  Kanskje det er allergi? Prøv Aerius- nytt liv💕💕

 • Reply LH 22. mai 2016 at 19:11

  Hvis du likte If I Stay, burde du lese bøkene. De er selvsagt ganske lettleste tenårings-bøker, men spesielt Where She Went vil gi en etterlengtet avslutning, ettersom jeg tviler på at de vil lage den som film også. 🙂

 • Reply Heidi 22. mai 2016 at 23:37

  Hei😊

  Hvor kjøper du den flasken med ingefær og sitron ? 🌸

 • Reply Ida Wulff 24. mai 2016 at 18:36

  Heidi: på Lett, de har flere lokaler i Oslo. Blant annet ved rådhuset, Steen & Strøm og Frogner 🙂

 • Reply Stine 30. mai 2016 at 20:50

  Har du noe tips til god vaskehjelp, og hvor man eventuelt kan få tak i det uten at det koster en formue?

 • Leave a Reply