Hverdagsliv

SHOPPING MOT INDRE STRESS

24. mai 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Hva jeg gjør når jeg kjenner at jeg får indre stress og har alt, alt, alt for mye å gjøre? Ringer min kjære Tønsberg-venninne Malin, inviterer på taco og sleepover, og bruker neste dag på å shoppe fine ting. Shopping er slitsomt og kjedelig, men å kjøpe masse fine ting har en eller annen avslappende virkning på meg. Jaja, så teit kan det bli. 

Malin og jeg har kost oss i Oslo i dag, og nå skal vi straks hive oss på bussen hjem til Tønsberg sammen. Jackpot! Koselig besøk og reisepartner på veien hjem. Blir ikke bedre enn det. Jeg må rett og slett reise hjem i noen dager for å lese til eksamen, jobbe og bare konsentrere meg. Jeg har så mye jeg skal gjøre de neste dagene at jeg har mest lyst til å kjøpe meg en bøtte og tre den over hodet mitt så alle glemmer at jeg eksisterer. Men innerst inne liker jeg å ha det busy, alt må bare organiseres! 

Disse rosa (igjen) bildene er tatt ved spikersuppa, der er det jammen meg nydelig der og. Vi blogges fra Tøns da, dere 🙂 

30 Comments

 • Reply Maren 24. mai 2016 at 18:38

  Kjempefine bilder av søte du:). Veldig fint på spikersuppa:). Kos deg du og shop, vel fortjent:)

 • Reply Malene 24. mai 2016 at 18:58

  Hei! Selv om du skriver at du har mye å gjøre om dagen, så prøver jeg meg åå et spørsmål med håp om svar=) Du skrev for litt siden at du hadde fått nupper i huden, og det har jeg også (i voksen alder uten tidligere problemer) og lurer på om dine ble borte uten å bli til kviser?

 • Reply Hedda 24. mai 2016 at 19:18

  Ida, du må hjelpe meg haha! Jeg har nå spurt to andre bloggere, men ingen visste det. Vet du hvor jeg får kjøpt det populære Calvin klein undertøysettet i Oslo i butikk? Håper du forstår hva jeg mener, og at du kan hjelpe meg:) Ha en fin kveld!

 • Reply Natalie 24. mai 2016 at 20:22

  Apropos sweatshop, am I right?

 • Reply Aina 24. mai 2016 at 20:40

  Hei😊

  Jeg lurte på om du kunne fortelle litt om faget endringsledelse. Er det flere eksamener enn bare oppgaven på 20.000 ord?

 • Reply Ida Wulff 24. mai 2016 at 21:00

  Aina: ja, man har en skriftlig eksamen i tillegg, men det er kun de to. Jeg har ikke vært tilstede på så mange av forelesningene, da det ikke er blitt forelest fra pensum og da har jeg heller prioritert å jobbe med oppgaven. Tror nok at de som går HR til vanlig får mer ut av faget enn meg som går markedsføring, det blir jo mer som en spesialisering for dem – og et ganske nytt område for oss/meg.

 • Reply Ida Wulff 24. mai 2016 at 21:02

  Hedda: hei! 🙂 jeg mener jeg har sett det i en butikk på Paleet, men husker ikke hva den heter! Verdt et forsøk?

 • Reply Ida Wulff 24. mai 2016 at 21:03

  Malene: ja, de er blitt borte uten å bli til kviser 🙂

 • Reply Ida Wulff 24. mai 2016 at 21:04

  Maren: tusen takk, ønsker deg en fin kveld <3

 • Reply Line 24. mai 2016 at 21:42

  Hva skjedde egentlig fra forrige innlegg til dette..?

 • Reply Hedda 24. mai 2016 at 23:23

  SV: Tusen takk! Da skal jeg sjekke der:)

 • Reply Hanne 25. mai 2016 at 01:28

  Hei! Du er så fin:-) jeg lurer på hvor jakken du har på er fra?

 • Reply Marianne 25. mai 2016 at 09:33

  Var litt spess å lese innlegg om sweatshop først på bloglovin og så gikk det rett på: «SHOPPING MOT INDRE STRESS», ja

 • Reply Anonym 25. mai 2016 at 09:56

  Du er så pen Ida, men nå har jeg sagt det flere ganger og du gidder aldri svare meg. Hvorfor kler du deg sååånnn??????!! de skoene må du legge på hylla, og den jakken er lik den jeg brukte da jeg var 13 fordi det var «vaffeljakke» og da så man «rik ut». Please 🙁

 • Reply Maria 25. mai 2016 at 10:42

  Den jakken din var søt! Hvor har du kjøpt den? 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. mai 2016 at 13:10

  Hanne: den er fra Dorothy Perkins 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. mai 2016 at 13:10

  Anonym: hva vil du jeg skal svare? Jeg kommer uansett ikke til å adlyde 😉

 • Reply Ida Wulff 25. mai 2016 at 13:11

  Maria: kjøpt hos Dorothy Perkins, men det begynner å bli lenge siden 🙂

 • Reply Kamilla 25. mai 2016 at 13:48

  Så fine bilder 🙂

  Har noen spørsmål.. Haha. Litt tilfeldige egentlig.

  Vet du om en salong i byen hvor man kan være tre stykker som får fikset neglene sine samtidig?

  Og; fortell meg.. Hvordan overlevde du Forbrukeratferd? SÅ mye pensum..

 • Reply Ida Wulff 25. mai 2016 at 13:54

  Kamilla: hei 🙂 det er en som ligger rett ved Meny i Bogstadveien, men jeg husker ikke hva den heter! Har du Cathrine VI i forbrukeratferd? Gå på oppsummeringen, og les pensum utifra den 🙂

 • Reply Camilla Acklam 25. mai 2016 at 19:19

  Rosa tulipaner er alltid fint, uansett hvor de er, hahah! 🙂

 • Reply Kamilla 26. mai 2016 at 06:43

  Tusen takk for svar 😊 Har Cathrine ja, og har eksamen i dag. Så får bare gå som det går. Skulle tro det går greit når man har lest gjennom alt to ganger 🙌😅 hun ga oss ingen tips om hva som var viktig, så synes det var litt vanskelig å finne motivasjon 🙂

 • Reply Lise 26. mai 2016 at 09:34

  Rett fra Sweatshop til shopping ja. Sorry ass, men du mista meg nå…

 • Reply Anonym 26. mai 2016 at 09:57

  Hei 🙂

  Siden du tidligere har uttalt deg om at du egentlig helst liker nettshopping, lurte jeg på om du ville lage en slags guide eller en liste over de nettbutikkene du bruker mest? Evt om du har skrevet et sånt innlegg tidligere som du vil linke meg til 🙂

  Klem

 • Reply Ida Wulff 26. mai 2016 at 11:34

  Kamilla: masse lykke til, håper det går bra! 🙂

 • Reply Ida 26. mai 2016 at 11:38

  Til Hedda over her: undertøyet fra CK kan du kjøpe på Eger i Karl Johan 🙂

 • Reply Therese 27. mai 2016 at 17:30

  Hei. Kjenner du noen som ville leid ut soveplass/rom etc til to søte jenter til Slottsfjell? Alle vennene mine skal men jeg fikser ikke telt, så er desp etter en annen soveplass(og forhåpentligvis en venninne som joiner meg)… Betaler godt og vil kun sees natt og morgen. Hjeeelp

 • Reply Guro 28. mai 2016 at 12:06

  Jeg elsker bloggen din men lurte på om du kunne ha flere outfits bilder. Antrekkene dine er såå fine.

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2016 at 13:53

  Guro: så hyggelig at du syns det, kan prøve å bli flinkere!

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2016 at 14:00

  Therese: Hei! Har dessverre ikke peiling, hva med å legge ut en liten søknad på face? Håper det løser seg, skjønner deg godt med telt. Grøss! :*

 • Leave a Reply