Hverdagsliv

JEG HAR OMBESTEMT MEG

28. mai 2016

Hei mine kjære 

Siden sist vi snakket sammen har jeg ikke hatt det noe bra. Så jeg har bestemt meg for å ta en helomvending, og bli flink pike likevel, sånn i siste liten. Det blir for dumt å sitte tilbakelent med armene bak hodet og si at man «chillern helt med eksamen», når man ikke får sove om nettene og har lyst til å gråte hele tiden fordi man blir så stresset. Så i stedet for å tvinge meg selv til å ta det kult, skal jeg stresse som pokker med eksamen fram til fredag. Bedre å være sliten fordi man gjør en innsats, enn å være sliten fordi man ikke gjør en innsats. Jeg må le litt av meg selv. Jeg er tydeligvis ikke smartere enn kroppen min. For selv om jeg vet at en eksamen ikke betyr all verdens i den store sammenheng, så kjennes det ut som om det snart er dommedag. Every time… 

I går kveld kom jeg meg tilbake til Oslo, for å være med i en bursdag. Er ikke dette et søtt bursdagsbord? All pynten er fra Lagerhaus 🙂  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Elsker barnebursdag-stemning! Den fantastiske vertinnen/bursdagsjenta vår har laget stemningsvideo fra kvelden, sjekk den ut her. Heldigvis for meg var det en rolig og hyggelig bursdag, og jeg klarte å drasse det nevrotiske skrotten min hjem før midnatt 😉  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Nå må jeg lese videre, men kanskje jeg titter innom senere. Tittei! 

24 Comments

 • Reply Camilla 28. mai 2016 at 17:07

  Hei! Lurte på hvor du og venninne normalt drar ut i helgene? Er det spesielle steder man bør styre unna? 💃🏼

 • Reply Trine 28. mai 2016 at 17:09

  Ida, det er så GODT å lese de to siste innleggene dine! Måtte til og med vise til kjæresten siden DU faktisk har klart å sette ord på hvordan JEG har det nå i eksamenstida, når jeg ikke engang har klart det selv. Og det hjalp faktisk litt på mitt indre maraton! Lykke til med innspurten, ikke lenge igjen nå! 🙂

 • Reply Ida 28. mai 2016 at 17:39

  I feel you 🙂

  Jeg har en uke igjen, og lurer virkelig på hvordan den skal gå på min siste eksamen, haha. Guri så giddalaus. Hadde dette vært to år siden så hadde jeg kunnet pesum på rams by now. Nå, i sjette og siste semester? Naat so much. Kjedelig i grunn! Jeg skjønner deg, det føles som dommedag er nær selv om det bare er en eksamen. Enten driter en arbeidsgiver i den karakteren, eller så gjør den ikke det. Man vet aldri.Og da er det best å bare gjøre det bra.

 • Reply Siri 28. mai 2016 at 17:42

  Ler meg i hel av dette, er akkurat slik jeg er på hver eneste eksamen! Prøver å unngå panikken og overbevise meg selv om at det faktisk ikke er krise. Men før eller senere sniker panikken seg innpå, og da blir det en tragisk tilværelse før eksamen er unnagjort! Lykke til, går som oftest bedre enn du tror! ❤

 • Reply Susanne 28. mai 2016 at 17:42

  Jeg vet akkurat hvordan du føler deg! Jeg er en person som alltid stresser så iherdig før eksamen, spesielt til muntlig eksamen. Gikk på en god smell i høst når vi både hadde muntlig og bacheloroppgave. Psyker meg sånn ned, og mister matlyst og søvn. Nå har jeg snart muntlig igjen om en uke før jeg er ferdig utdannet, og jeg føler jeg skal dø av stress. Hjelp!!

 • Reply Anonym 28. mai 2016 at 19:57

  Digger bloggen din ! 😀 Jeg har selv eksamen på fredag, kan du ligge ut noen tips om hvordan du leser til endringsledelses eksamen ? 😀

  Ha en fortsatt fin dag !

 • Reply Kristine Larsen 28. mai 2016 at 20:07

  Så fint bursdagsbord!

 • Reply Hege Kristin 28. mai 2016 at 20:24

  så fint!

  er så glad jeg jobber og ikke trenger å tenke på eksamen lengre xD

 • Reply Anonym 29. mai 2016 at 00:07

  Pranolol! Betablokker er GULL når kroppen raser av gårde!!:) Lav dose funker fjell mot angst og anbefales på sterkeste. Var som å «komme hjem»:) Lykke til eksamen!

 • Reply LisaLDN 29. mai 2016 at 08:45

  Hehe, forstår deg godt! Har aldri sjølv klart å holde på den innstillingen om at eksamen ikkje er so viktig. Det er i det minste du begynte no og ikkje dagen før! Lykke til 🙂

 • Reply Camilla Acklam 29. mai 2016 at 13:07

  Dette så skikkelig koselig ut! 🙂

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2016 at 13:48

  LisaLDN: hehe, ja, rekker en liten uke med hard lesing så det må bare være godt nok. Tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2016 at 13:49

  Kristine Larsen: enig! <3

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2016 at 13:49

  Hege Kristin: ja, det skal du være glad for, hehe 😀

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2016 at 13:50

  Anonym: tar mye utgangspunkt i oppgaven vi har skrevet, så er nok veldig individuelt hvordan man bør lese til den? Et tips er å kjenne minst én bok godt, i tillegg til å øve seg på tidligere eksamensoppgaver. Er nesten ikke i tvil om at vi skal strukturere en oppgave med problemstilling, forskningsspørsmål osv på eksamen, muligens med valgfritt tema 🙂 Lykke til!

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2016 at 13:51

  Siri: hehe, grusomt!! At man aldri lærer.. Tusen takk, lykke til du også hvis du har eksamen rundt hjørnet <3

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2016 at 13:51

  Susanne: tenk så deilig å bli ferdig!! Fokuser på det 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2016 at 13:52

  Trine: hyggelig at det kunne være litt til hjelp. Lykke til du også, stor klem <3

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2016 at 13:52

  Ida: ja, det føles i hvertfall bedre å ha gjort sitt beste 🙂 Lykke til den siste tiden, og gratulerer på forskudd med overstått studie!

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2016 at 13:53

  Camilla: hei! 🙂 Helt blank dessverre, har ikke vært på byen på sikkert et år…

 • Reply Siri 29. mai 2016 at 15:53

  Jeg likte også disse to innleggene veldig godt! Synes det er så bra at du er så ærlig, og at du er deg selv.

  Jeg er akkurat lik. Gått rundt med stress i kroppen i flere uker nå.. Føles virkelig ut som er det er dommedag.

 • Reply Ida Wulff 29. mai 2016 at 16:09

  Siri: <3

 • Reply Kamilla 30. mai 2016 at 06:50

  Jeg føler man blir litt schizofren/bipolar i eksamensperioder.. Ene øyeblikket er «herregud, det her går fint!! Det er jo bare noen spørsmål på et ark» i det andre er det verdens undergang..

 • Reply Ida Wulff 30. mai 2016 at 08:30

  Kamilla: samme her, får aldri bestemt meg! Bahh

 • Leave a Reply