Hverdagsliv

SOL UTE SOL INNE

30. mai 2016

… Sol i hjertet, sol i sinnet, er det ikke det man sier? Jeg hadde ikke forventet noen som helst form for lykkefølelse før jeg er ferdig med eksamen. Men i dag løsnet det i hjernen, og den sutrete lesehesten jeg var i går har rømt fra stallen sin og fått litt frisk luft. Startet dagen med et kjempespennende oppdrag, hvor jeg var med Redningsselskapet ut på vannet og lærte masse om arbeidet de driver med. Gleder meg til å fortelle dere om det! Ellers har jeg lunsjet med en venninne, handlet inn lesestoff til ferien og fornyet store deler av garderoben. Hadde ikke planer om noen storshopping altså, men Storheil har vareprøvesalg om dagen. De har flere av mine favorittmerker, så når de har det sykeste salget kan man jo ikke gjøre annet enn å gå amok. Vareprøvesalget varer i to dager til, adresse: Maridalsveien 87B, værsågod for det beste tipset du har fått i dag!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Etterpå kommer det enda en konkurranse med fine premier, så stay tuned! 🙂

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Anonym 30. mai 2016 at 17:03

  <3

 • Reply C. 30. mai 2016 at 18:08

  kan du ikke skrive hvilke bøker du har kjøpt til ferien? trenger tips 🙂

 • Reply Pernille 30. mai 2016 at 18:40

  Dagen blir noe helt annet når sola er fremme, og ikke minst når varmen treffer oss. La oss håpe at det kommer enda flere solfylte og varme dager, og at sommeren kan være med oss helt til høsten 🙂

 • Reply Miriam 30. mai 2016 at 19:03

  Bra du får kost deg litt opp i all eksamenlesingen, sliter litt med det selv nå..

  Siden du har handlet inn bøker, har du noen tips til lesestoff til sommeren? 🙂

 • Reply Makeup by Sofie 30. mai 2016 at 19:12

  Jeg tror alle automatisk blir litt bedre til sinns når solen titter frem. Litt spontanshopping hjelper vel også litt på 🙂

  Selv har jeg bare stått på jobb mens andre har vært ute i sola. Så er kanskje litt grinete av den grunn, men skal løpe ut i finværet så snart jeg har stengt! Gleder meg :D:D:D

 • Reply Therese 30. mai 2016 at 20:57

  Hvor er jakken ifra? Link? Vær så snill:-)

 • Reply Ine 30. mai 2016 at 22:02

  Hei! utrolig fint antrekk, kan jeg spørre hvor jakken og buksen er fra?

 • Reply tina 30. mai 2016 at 22:33

  hvor er jakken din fra? kjempefin!

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2016 at 11:07

  tina: soaked in luxury 🙂

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2016 at 11:08

  Ine: jakken er fra soaked in luxury og buksen er fra HM 🙂

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2016 at 11:09

  Therese: soaked in luxury, har dessverre ikke link 🙁

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2016 at 12:28

  Miriam: nå har jeg jo ikke lest de bøkene jeg har kjøpt, men det er masse pocket-salg på Norli og Ark – jeg hamstrer bare fra de bordene der jeg 🙂

 • Leave a Reply