Serietips og musikk

SOMMERENS HETESTE BOKTIPS

30. mai 2016

Annonse  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Noe jeg gleder meg til nå: å legge pensumbøkene ned i kjelleren, kjøpe en haug med bøker, sette meg på et fly et eller annet sted, og ligge og lese under solhatten mens jeg hører på bølgeskvulp. Det er i hvertfall ingen tvil om at det er på tide å si opp Netflix-abonnementet, og drømme seg bort i bøkenes verden, det er den tiden på året.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg har tjuvstartet litt, og lest den første romanen i serien Calendar Girl. Den heter Forført, og er bok nummer 1 av tre bøker. Husker du 50 Shades of Grey-bølgen? Jeg er ganske sikker på at vi kommer til å se det samme igjen denne sommeren, bare med Calendar Girl-serien. Så, over til hva boken handler om: 

Mia Saunders trenger penger – mye penger. Nærmere bestemt en million dollar. Hun har ett år på seg til å betale farens spillegjeld, for han er nemlig truet på livet. Det ser mørkt ut for Mia, som bare er en 24 år gammel servitør som drømmer om å slå gjennom som skuespiller. Men så blir hun tilbudt en jobb som eksportepike. Oppdraget virker enkelt; hun skal jobbe som eksklusiv eskortepike i ett år, og betale ned på farens gjeld underveis. Hver klient leier henne for én måned av gangen. Hun skal være selskapsdame – sex er ikke en del av kontrakten, og skal kun skje frivillig. Å tilbringe en måned med en rik kjekkas hun bare trenger å ha sex med dersom hun har lyst? Høres ut som lettjente penger. Mia bestemmer seg for å ta jobben, stenge alle følelser ute, tjene pengene og vende tilbake til sitt gamle liv som om ingenting har skjedd. Men ting går ikke helt som planlagt…  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Det står vel «anbefalt aldersgrense 18 år» på coveret av en grunn. Når jeg skriver dette innlegget har jeg fremdeles ikke lest de siste sidene i boken. Vil jo ikke komme med noen spoilers. Jeg blir bare helt oppslukt av slike bøker og lever meg skikkelig inn i handlingen. Noen ganger tar jeg meg selv i å sitte og smile eller rynke pannen, og da våkner jeg litt. Haha! Boken er lett underholdning, du blir verken hjernekirurg eller klokere av å lese den – men er det ikke det vi går for nå når semesteret nærmer seg slutten, og sommerferien nærmer seg? Sommerflørter, spennende eventyr og netter som skal skrives inn i de hemmelige historiebøkene.

KONKURRANSE  Selv om jeg ikke har prøvd meg som eskortepike, har jeg en historie fra en gang jeg nesten følte meg som en. Jeg var på en utenlandstur med en flokk billedskjønne venninner, og som vanlig gikk vi ut på kvelden for å spise middag og ta noen drinker. Vi var vel på vår andre drink da det plutselig stod en Möet på bordet. Litt harry, men smigrende og. Så vi vinket bort til bordet med menn som hadde sendt flasken over, spanderte på dem et smil og koste oss videre i fred. Da flasken var tom, kom det en flaske til. Jaja, de gjør det jo frivillig, tenkte vi. Til slutt kommer det en ny flaske, med en tilhørende lapp til bordet. På lappen stod det ?1000 Euro?, navnet på et hotell og et romnummer. Vi satt bare og måpte hele gjengen. Her trodde vi at vi ble sjekket opp, og så var vi midt i en prostitusjonhandel?! Vi ble så fornærmet at vi tok Möeten under armen, forlot restauranten og fortsatte jentefesten vår et annet sted. Sånn kan det gå!

Har du en historie du har lyst til å dele? Noe du har gjort for den store kjærligheten, en sommerflørt, en forførende historie, noe flaut eller noe sexy? Gå inn på calendargirl.blogg.no og skriv din historie. Du kan vinne gavekort på boken (det deles ut syv stykker), og i tillegg trekkes det to hovedpremier som er gavekort på en romantisk get away til en verdi av 5000 kroner. OLYMPUS DIGITAL CAMERACalendar Girl: Forørt er i salg fra I DAG, 30. mai, og jeg gleder meg allerede stort til oppfølgerne kommer! ♥​

37 Comments

 • Reply Emilia 30. mai 2016 at 21:07

  Tips til steder hvor de gir god massasje i oslo? 🙂

 • Reply Martine 30. mai 2016 at 23:54

  Hei! Så dere spilte Cards Against Humanity i helgen, og ville bare tipse om at det visstnok er kommet en norsk versjon av spillet! Men halve moroa er kanskje halv-kleine uttalelser på norwenglish 😀 Hahah! Uansett, den norske versjonen kan bestilles her https://kortpakanten.no 🙂

 • Reply LisaLDN 31. mai 2016 at 08:29

  Den virker skikkeling spennende! Må nok legge den til lista over sommerlesing 🙂

 • Reply Asalia 31. mai 2016 at 10:53

  Ser flere bloggere leser denne boken nå, kommer til å kjøpe den selv 😀 Gleder meg til å legge vekk pensumbøkene og lese andre bøker selv ;D Så forresten Joy som du anbefalte, utenom de 13 siste minuttene fordi jeg måtte gå av flyet. Veldig bra film! 🙂 Likte den godt. Skal få sett de siste minuttene altså, hehe 🙂

 • Reply Janniche Paulsen 31. mai 2016 at 11:02

  Sånn, da var den klikket hjem 😉

  Håper for guds skyld språket er 100 ganger bedre enn i «50 shades» for den klarte jeg bare ikke lese pga dårlig språk!

  Takk for tips, gleder meg til å ta fatt på denne til helgen sammen med hvitvin og jordbær 🙂

  Koooooos deg i sola i dag!

  Klem, Janniche

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2016 at 11:04

  Janniche Paulsen: da håper jeg du liker denne bedre! 🙂 Kos deg masse i sola du og, stor klem!

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2016 at 11:05

  Asalia: Ja, det blir fantastisk å bytte ut pensumbøkene! Gled deg til å lese Calendar Girl 🙂 Og så bra at du likte filmtipset, syns den filmen var så girlpower – til slutt, altså 😉 Ha en fin dag :*

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2016 at 11:06

  LisaLDN: sommerlesingen må alltid inneholde litt romantikk, litt krim og litt virkelighet – syns nå jeg 😀

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2016 at 11:07

  Martine: Hei! 🙂 Ja, bestilte det på engelsk fordi jeg hadde hørt at det skulle være morsommere. Men tror jeg kommer til å bestille på norsk også, kan jo snart alle kortene på den engelske i søvne, hehe. Men takk for tips om hvor det kan kjøpes!

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2016 at 11:08

  Emilia: Spa Artesia, ingen tvil! 🙂

 • Reply Asalia 31. mai 2016 at 11:09

  Oh yes 😀 Ha en fin dag du også :-*

 • Reply Cecilie 31. mai 2016 at 14:11

  Hei. Får man kjøpt boka i pocket versjon nå? Kan ikke finne det noen plass.

 • Reply Linn 31. mai 2016 at 14:58

  Hey. Er den allerede å finne i pocket?

 • Reply Ina 31. mai 2016 at 16:15

  Tips: Første boka er gratis som e-bok på ebok.no 🙂

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2016 at 17:46

  Ina: boken man kjøper inneholder på en måte tre bøker, tipper det bare er første del. Men kjekt å få en teaser på den måten 😀

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2016 at 17:47

  Cecilie: Hei 🙂 Det tror jeg ikke, den jeg har på bildene er en sample jeg fikk fordi jeg skulle lese den føør den ble gitt ut i butikk.

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2016 at 17:47

  Linn: Hei 🙂 Det tror jeg ikke, den jeg har på bildene er en sample jeg fikk fordi jeg skulle lese den føør den ble gitt ut i butikk.

 • Reply Anonym 31. mai 2016 at 19:48

  Sitter egentlig bare å lurer på om noen av dere bloggere faktisk har lest boken? det er jo veldig tydelig at dere har fått betalt for å copy+paste den samme teksten.. Litt kjedelig om boka suger fullstendig fordi dere bare leste sammendraget i teksten dere fikk tilsendt 🙂

 • Reply Ida Wulff 31. mai 2016 at 19:49

  Anonym: jeg kan ikke svare for noen andre enn meg selv, men å lese en bok er vel definisjonen på min drømmejobb i hvertfall. Om du syns den suger fullstendig kan du jo ikke vite uten å ha lest den 🙂

 • Reply Katrine 31. mai 2016 at 22:33

  Hei! Boka ser veldig bra ut, men jeg takler virkelig ikke å lese norsk. Så vet du om dette er den sammen som «Calendar girl: Volume 1»? Ser ut som det er samme som står om bøkene, men vil bare være sikker:)

 • Reply Kristine 31. mai 2016 at 23:54

  Vet du hvor jeg kan få tak i den på engelsk?:) Klarer bare å finne den på norsk jeg..

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2016 at 12:06

  Kristine: det vet jeg dessverre ikke, får håpe norske bokhandler tar den inn på engelsk også da! 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2016 at 12:27

  Katrine: lurer på om volume1 da er starten på denne boka, og at boken jeg har inneholder volume 1,2 og 3? Er jammen ikke sikker!

 • Reply Hege Kristin 1. juni 2016 at 13:47

  har de kommet ut i bokbutikker og slikt, eller må du bestille på nettet?

  har kjempelyst å lese den <3

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2016 at 14:53

  Hege Kristin: de kan kjøpes i butikk! 🙂 <3

 • Reply Lise 1. juni 2016 at 15:30

  Forblir man anonym dersom man poster historie på den siden?

 • Reply :) 1. juni 2016 at 19:23

  Hva med oss jenter som (bank i bordet) aldri har oppført oss tacky? Har vi ingen sjanse til å vinne denne boken vi da? :p

 • Reply Ida Wulff 1. juni 2016 at 21:10

  :): trenger vel ikke være tacky for å ha gjort noe romantisk? 😉

 • Reply Lene 1. juni 2016 at 23:35

  åherregud

 • Reply Anonym 2. juni 2016 at 22:09

  Lurer på hvilke sted du fikser neglene dine? 🙂

 • Reply Ida 3. juni 2016 at 04:17

  Haha. Sikkert spennende. Og godt for ukene bloggerne MÅ fylle i sommer!

  http://www.linniiie.com/?p=1773

 • Reply Helene 7. juni 2016 at 17:12

  Hei! Har akkurat lest de siste kapitlene i boken! Den er kjempe fin! Skal absolutt skaffe meg den andre når jeg kommer meg hjem fra ferien. Syntes det var en mye finere bok enn, fifty shades of grey. Klarte aldri å lese no serlig av den, den ble litt for kjedelig. Liker man Fifty.s så vil man elske denne boken. Tenker jeg da 🙂 Det er smak og behag 🙂

 • Reply Pia 9. juni 2016 at 13:06

  Jeg bare måå vite hvor pleddet er fra? Det var skikkelig fint <3

  Ha en strålende dag videre 😀

 • Reply Ida Wulff 9. juni 2016 at 14:21

  Pia: det er fra Jonathan adler 🙂 takk det samme <3

 • Reply Elisabeth 15. juni 2016 at 12:20

  Boken er jo litterært søppel, men slår dødsgodt ann fordi bloggerne skryter den opp i skyene (betalt). Alle innleggene om denne er like, og det er klart at forlegget skal ha igjen pengene de betalte for rettighetene. Har alltid stolt på deg, Ida, selv når innleggene er kjøpt og betalt. Denne gangen ble jeg skuffa.

 • Reply Leslea 6. februar 2024 at 13:42

  I got this web page from my friend who informed me
  concerning this website and now this time I am browsing
  this website and reading very informative articles or reviews
  here.

 • Leave a Reply