Reise

ENDELIG KAN JEG SI…

4. juni 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA … Hei fra Gardermoen! I dag reiser mamma og jeg til Hellas, weee! Snill som pappa er, kjørte han oss til flyplassen. Så takket være han fikk jeg beholde sydenfargen min (spraytan, yes yes). Hadde jeg måtte drasse med meg hele livet mitt på flytoget, hadde jeg vel svettet i hjel og kommet likblek frem kan jeg tenke meg. 

Så nå sitter jeg her, da. Flyet er litt forsinket, jeg har spist dyr og ekkel mat, og skaffet meg et glass vin. Alt er som det pleier på Gardis! Og, forresten. Gjett hvem som sjekket oss inn her i dag? Eksamenspartneren min! Når du tror du har ferie, og så bare… HEHE. Alltid koselig med kjente fjes, spesielt på et så kjipt sted som en flyplass 

Kan fortsatt ikke forstå at jeg har sommerferie, jeg. Men kanskje det er derfor jeg er så glad 🙂 

14 Comments

 • Reply Anonym 4. juni 2016 at 13:37

  Flott brunfarge! Kos deg masse i vakre Hellas, velfortjent:)

 • Reply Eva 4. juni 2016 at 16:18

  Ååh, kos deg massevis på ferie! Lurte bare på om du forsatt bruker olympus E-PL7? Isafåll er du fornøyd med det?

 • Reply Lilly 4. juni 2016 at 17:56

  Håper dere får en strålende tur! Jeg skal, i likhet med deg, bytte ut tv-serier med bøker… Og ettersom jeg vet du har dritbra smak i bøker (spesielt krim), så MÅÅÅÅ du komme med anbefalinger hvis du kommer over noe fantastisk i bokverdenen! <3

 • Reply Jannicke 4. juni 2016 at 23:00

  Hei!!

  Nyt ferien og deilige Hellas!!

  Hvor har du kjøpt den fine toppen forresten? så sommerlig og fin!!

 • Reply Ida Wulff 4. juni 2016 at 23:01

  Jannicke: tusen takk!! 🙂 toppen er fra Odd Molly! Klem

 • Reply Ida Wulff 4. juni 2016 at 23:02

  Lilly: tusen takk! 🙂 det skal jeg så absolutt gjøre <3 mamma og jeg har med oss 7 bøker til denne uken, så håper det er noe bra i bunken!

 • Reply Ida Wulff 4. juni 2016 at 23:03

  Anonym: tuusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 4. juni 2016 at 23:04

  Eva: takk, det skal jeg! 🙂 og ja, bruker fortsatt det. Er fornøyd med det når jeg bruker linsene jeg har kjøpt i tillegg. Kameraet er ganske random slik det kommer, og man må ha ekstra linser for å få fine bilder! Men 45 mm linsen og 25 mm linsen lager veldig fine bilder! Klem

 • Reply Monika 4. juni 2016 at 23:05

  Er det Lancome lip oil på det nederste bildet? 🙂 Hvordan synes du den er?

  Veldig fin topp! God tur!

 • Reply Lene 5. juni 2016 at 10:17

  Hei! Håper du får en fantastisk tur, flotte du!

  Håper du kan skrive litt om ferien din. Vi reiser til Thassos i juli, vi har aldri vært der før så hadde vært kjekt med tips og triks! 🙂

 • Reply Ida Wulff 5. juni 2016 at 10:31

  Monika: ja, det er det 🙂 fargen er veldig fin og den er skikkelig deilig å ta på og ha på – men jeg bruker alltid lipsyl under, for jeg føler den tørker ut leppene litt i lengden, selv om den er en olje. Men anbefales pga de fine fargene! Klem

 • Reply Ida Wulff 5. juni 2016 at 10:32

  Lene: det skal jeg absolutt gjøre! Håper du får en fin tur i juli 🙂 klem :*

 • Reply LisaLDN 5. juni 2016 at 12:11

  God tur! Dette fortjener du no 🙂

 • Reply Ida Wulff 5. juni 2016 at 15:21

  LisaLDN: tusen takk <3

 • Leave a Reply