Reise

KLAR FOR ROADTRIP

6. juni 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA God morgen fra det fine, turkise havet! Nå har vi nettopp sittet på stranda og spist hotellfrokost – føles fortsatt som å spise hjemme hos en familie man ikke kjenner så godt. Brødskive med ost og kaffe. Savner litt fargerik frukt og sånt, men det får jeg ta igjen utover dagen 🙂 I dag er det masse vind her. Fortsatt fint vær, da. Så det er vel egentlig en perfekt dag å utforske øya på. 

Vi skal bort og leie en bil nå, blir spennende hva vi ender opp med. Scooter er i hvertfall uaktuelt. Kan nesten ikke skjønne at man automatisk får mopedlappen av å ta billappen. Selv om jeg kan kjøre bil, er jeg sikker på at jeg hadde trillet ned en dødelig skråning hvis jeg skulle prøvd meg på en scooter, haha. Bil blir fint. Satser på å se noen søte landsbyer og fine strender – og ikke minst å spise enda mer deilig, gresk mat. 

Gøy at jeg har så mange lesere som skal til Thassos i nærmeste framtid, forresten! Håper jeg kan komme med noen brukbare tips til dere etterhvert. Og tusen takk for tipsene dere har gitt meg, skal prøve å følge opp så mange av dem som mulig 🙂 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Ønsker deg en fin dag 

17 Comments

 • Reply Kat 6. juni 2016 at 09:35

  Hvis du går opp til og bak det forlatte huset på det høyeste punket i byen og ned på baksiden så kommer du til en mye finere strand. Kos deg.

 • Reply Ida Wulff 6. juni 2016 at 10:20

  Kat: ja, vi gikk opp dit i går og så ned. Så skal absolutt ta en halv dag der! 🙂

 • Reply Emilie 6. juni 2016 at 11:01

  Så flott brunfarge du har fått!

  Vurderer å ta en liten spraytan selv, da jeg skal fire dager til Frankrike om to uker, og brunfargen ikke er helt på plass enda for å si det sånn. Så jeg lurte på om spraytanen forsvinner dersom man bader i basseng?

  Takk for svar 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. juni 2016 at 11:28

  Emilie: hei 🙂 jeg har ikke prøvd å bade i basseng med den. Fargen forsvinner nok ikke av at man dypper seg i basseng, men den vil forsvinne raskere enn vanlig ved bading uansett. God tur til Frankrike!

 • Reply Ingvild 6. juni 2016 at 12:38

  Haha, det du skriver om scooter mener jeg også!

 • Reply Celine 6. juni 2016 at 13:01

  Åååh herlig!

 • Reply Ida Wulff 6. juni 2016 at 15:56

  Ingvild: uff, skummelt! Haha 😀

 • Reply christine 6. juni 2016 at 19:09

  Du MÅ prøve gyros der nede, det smaker fantastisk! Ser utrolig fint ut, kos deg:)

 • Reply Jeanette 6. juni 2016 at 19:36

  Det er gjort om på de reglene om lappen, på førerkortet ditt skal det stå hva du kan kjøre. Mener det ble gjort om for noen år siden, 3 år siden jeg tok lappen og jeg har ikke lov å kjøre moped i tillegg til bil.

 • Reply Jeanette 6. juni 2016 at 19:41

  Forresten, mulig man har lov å kjøre moped i utlandet med klasse B, men tror ikke det i Norge 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. juni 2016 at 20:12

  Jeanette: joo, tror da det?

 • Reply Ida Wulff 6. juni 2016 at 20:13

  christine: er det veldig søtt? :O tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 6. juni 2016 at 20:13

  christine: nå blandet jeg! Gyros skal prøves 😀

 • Reply Mariell 6. juni 2016 at 23:27

  Du må søke på «Ida Wulff – Blogger» på Facebook. Det er noen svindlere som har laget falsk side om deg.

  Dårlig gjort! 🙁

 • Reply Eve 7. juni 2016 at 00:32

  Hei Ida… (og mamma da :)) Alltid like artig lesning fra deg.. om du sitter i skapet hjemme eller ute i den store verden. Er selv grekofil.. Thassos er en av øyene jeg har på programmet.. ser nydelig ut! Gleder meg til du forteller navnet på hotellet dere bor på.. Har noen dårlige erfaringer med bopel.. trenger ikke luksus.. men «lun» atmosfære.. høres ut som dere har funnet det. Kos dere videre. Mammaferie er koselig!!!!

 • Reply Ida Wulff 7. juni 2016 at 08:45

  Eve: det er superkoselig! 🙂 lover å legge ut hotellnavn når vi er ferdig med det! Klem

 • Reply Ida Wulff 7. juni 2016 at 11:56

  Mariell: jeg så det, har fått alle vennene mine til å rapportere den, så håper den blir borte snart 🙁

 • Leave a Reply