Reise

Å HA STRANDEN FOR SEG SELV

7. juni 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA                                                                                 – BEACH DAY – 

Opp et lite fjell, gjennom en skog, forbi en forlatt metall-fabrikk og ned noen trapper. Hokuspokus, og så var vi framme på en strand hvor vi følte at vi var på en øde øy. Vekk fra restaurantene, hotellene og handlegata – som er litt mer travle, men ikke fulle av liv enda. Tror det var maks 10 andre mennesker på den store stranda, som var helt perfekt med hvite, myke steiner og turkist vann. Vi ble liggende i mange timer på hvert vårt håndkle med hver vår bok, og slappet fullstendig av i paradis. 

På vei hjem var det ikke like idyllisk, da en stor flue (eller noe lignende) fløy rett inn i kjeften på meg, og videre ned i halsen. Da var det bare å løpe inn på badet og stikke fingeren i halsen! Haha. Jeg får seriøst innsekt i munnen hver eneste dag her, tror jeg må begynne å puste med nesen? 

Nå skal vi dusje og komme oss ut på restaurant. Jeg har fortsatt tilgode å sminke meg på denne ferien, venter spent på den dagen det skjer… 

20 Comments

 • Reply Sandra G. 7. juni 2016 at 18:20

  Ååå det så skikkelig herlig ut! 🙂

 • Reply Hanne 7. juni 2016 at 19:21

  Ååh, dette ser jo bare helt fantastisk ut! Kjenner jeg får litt Hellas-savn nå, og får veldig lyst til å bare ta en hopp-på tur til nærmeste greske øy med det samme her jeg sitter i innspurten av eksamenslesingen.

  Uansett! Det jeg egentlig ville si var at om du skal prøve gresk mat burde du prøve Gyros Pita. Ikke Gyros plate ellernoe som du får på en vanlig restaurant, men Gyros Pita. Den enkleste måten å beskrive det på er som gresk kebab (ja du må mest sannsynlig bestille det på et gatekjøkken e.l.). Pitabrød med masse tzatziki, kjøtt, chips, løk og tomat. Det er helt himmelsk, og jeg kjenner jeg får vann i munnen bare jeg skriver dette. Lov meg at du prøver det, ok? Du vil ikke angre!

  Håper du koser deg maks på tur! Det ser i hvert fall sånn ut 🙂

 • Reply LisaLDN 7. juni 2016 at 21:14

  Åh, skikkelig idyll da! (men ikkje den flua i halsen, haha)

 • Reply Asalia 7. juni 2016 at 21:59

  Åh, så digg å ha stranden for seg selv 😀 Flotte bilder 🙂

 • Reply Camilla 7. juni 2016 at 22:09

  Du har jo egentlig masse krøller, har du tatt antipermanent eller noe siden du aldri viser det? 😛

  hvordan klarer du å ha så fint og rett hår når du er på stranda ?

 • Reply Anonym 8. juni 2016 at 01:50

  Hei, jeg har to spm!

  1. Hvor gammel er du?

  2. Lever fortsatt katten din Bella?

  <3

 • Reply mammaogmillie 8. juni 2016 at 08:06

  Ser helt fantastisk ut! Kos dere masse 🙂

 • Reply Cathrine 8. juni 2016 at 14:04

  Hei.

  Hvor er hårbåndet fra?:)

  Ser ut som dere koser dere.

 • Reply Christine 8. juni 2016 at 15:06

  Ser helt fantastisk ut! Et spørsmål, husker du nevnte at du hadde tatt spraytan før du reiste, hvis det stemmer? Jeg har alltid lurt på hvordan det blir med bading (og svetting😅) i det varme været om man har spraytan? Merker du noe til skjolder, farger der av på håndkleet o.l? 🙂 Kos deg videre i paradis! 🙂

 • Reply Ict 8. juni 2016 at 15:38

  Hei, jeg bare spør her i tilfelle du er pålogget og kan komme med kjapt svar, haha.. Hvor lang taxitur er det fra Anfi Tauro (eller Amadores) til Sushimex (Meloneras?). Klarer jo ikke å finne det ut via Google jeg. Hadde håpa på å få smakt sushien før jeg drar hjem, men det spørs på hvor langt det er 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. juni 2016 at 20:43

  Ict: Hei 🙂 Tipper 400-500 kroner i taxiregning!

 • Reply Ida Wulff 8. juni 2016 at 20:44

  Cathrine: hei 🙂 kjøpte det i en strandsjappe her på Thassos.

 • Reply Ida Wulff 8. juni 2016 at 20:44

  Christine: Hei 🙂 Ja, det stemmer. Ingen skjolder eller flekker. Spraytanen forsvinner gradvis, men merker ikke noe til det ettersom jeg får farge selv. Spraytanen smitter ikke av på håndkle osv, det er kun første natten det evt smitter av på sengetøy, men går av i vask. Klem

 • Reply Ida Wulff 8. juni 2016 at 20:45

  Camilla: Hehe, nei, ikke noe antipermanent, det tror jeg sliter utrolig masse på håret! Jeg glatter håret 2-3 ganger i uken med glattetang. Er vel bare så rett på stranda når jeg ikke har hatt det under vann!

 • Reply Ida Wulff 8. juni 2016 at 20:45

  Anonym: Hei 🙂 Jeg er 25 år, og Bella lever, men ikke hos meg! Klem

 • Reply Hege Kristin 8. juni 2016 at 23:46

  så digg ut, kos deg! 🙂

 • Reply Anonym 8. juni 2016 at 23:59

  har du link til solbrillene? Så fine!

 • Reply Anonym 9. juni 2016 at 14:14

  Det bilde av deg i bikini var så rart? Er det manipulert?:p hehe du så innmari dverg ut?:p

 • Reply Ida Wulff 9. juni 2016 at 14:20

  Anonym: tusen takk, så hyggelig!

 • Reply Oda 10. juni 2016 at 09:52

  Hei! Hvor er bikinien din fra? Kos deg på tur☺️☀️

 • Leave a Reply