Reise

FRA STRANDKLOVN TIL UNGDOMSSKOLEN

13. juni 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Da jeg så dette bildet av meg selv på vei hjem fra en øde strand på Thassos, innså jeg at jeg seriøst er nødt til å kjøpe meg noen khaki shorts og hvite singleter. Ser jo pokker meg ut som en klovn på vei til Cannes. Strandgarderoben min er liksom blitt formet av jenteturer til Dubai og lange dager på beach club, så på et sted uten 3G hvor man må klatre i fjellet for å komme seg til stranda: LOL. Selv om mamma nekter for det, tror jeg hun blir litt flau over alle hattene, fargene og paljettene. Nei, jeg må nok en tur i basic-avdelingen på H&M før neste tur tror jeg. Haha! 

Nå er jeg kommet hjem igjen, og befinner meg i Tønsberg. Da vi satt på flyet bestemte jeg meg helt spontant for å dra på 10 års jubileumet for kullet mitt på ungdomsskolen – som jeg ikke hadde meldt meg på, men jeg ble nå ønsket varmt velkommen likevel, da jeg kom trippende rundt midnatt. Det var  koselig, de som hadde planlagt hadde virkelig stelt i stand. Vi holdt på til 5 om morgenen, og jeg gikk derifra med konklusjonen: hvem jeg var på ungdomsskolen vet jeg ikke, for de jeg ville valgt som venner den dag i dag, hadde jeg svært lite eller ingenting med å gjøre for ti år siden. Men det var hyggelig å se hvor bra det har gått med de fleste, ikke måte på hvor mange masteroppgaver som er levert og unger som er blitt født siden sist 🙂

De neste dagene må jeg jobbe på spreng for å få gjort alt jeg skal, for jeg reiser avgårde igjen allerede til helgen. Tusen takk for alle boktips, jeg har skrevet handleliste! 

10 Comments

 • Reply LH 13. juni 2016 at 14:14

  Jeg VET egentlig (tror jeg) at du ikke helt mente det, slik det fremstår, og jeg VET også at jeg mest sannsynlig overdriver/er overfølsom i reaksjonen min, men likevel,jeg blir litt paff når du skriver:

  «Men det var hyggelig å se hvor bra det har gått med de fleste, ikke måte på hvor mange masteroppgaver som er levert og unger som er blitt født siden sist :-)»

  noe som får det til å virke som at man kun er vellykket om man har fått seg en utdannelse ved universitetet eller poppa ut en unge eller to. Igjen: Jeg vet at du sikkert ikke mente det på den måten, men jeg tenker at et kommentarfelt på en blogg, er ment for mer enn bare koselige tilbakemeldinger også? 🙂 Uansett, godt å høre at dere koste dere. Håper min ungdomsskole har reunion om noen år selv =)

 • Reply Yvonne 13. juni 2016 at 17:24

  Jeg prøvde å spørre på forrige innlegg om dette, men det var før jeg skjønte at det var en konkurranse og at mitt spørsmål druknet i alle andres deltakelse. Haha. Hvor er kjolen i forrige innlegg fra? 🙂

 • Reply Lina 13. juni 2016 at 17:26

  Jammen Ida! Har ikke du nettopp sett sweatshop?

 • Reply Ida Wulff 13. juni 2016 at 17:51

  Yvonne: den er kjøpt på reise og har dessverre ikke noe merke 🙁

 • Reply Ida Wulff 13. juni 2016 at 17:53

  LH: som du selv skriver, overhodet ikke slik det er ment. Selv har jeg verken rukket å bli ferdig med utdannelsen min eller fått barn, og jeg er veldig fornøyd med livet mitt 🙂

 • Reply Madelen 13. juni 2016 at 18:50

  Hvor er bikinien fra? Super fin!!

 • Reply Asalia 13. juni 2016 at 22:01

  Haha, du så ikke ut som en klovn på vei til Cannes 🙂 Fint med farger, særlig på sommeren 😀

 • Reply Janniche Paulsen 14. juni 2016 at 10:24

  Jeg DÆVVER av deg, altså!! 😂😂😂

  Ingen master og ingen unger på meg heller, men jeg har det da pokker så bra likevel! 😃 Du er en fantastisk motvekt til «den perfekte fasaden» der master, 3 kids, mann, veskehund og stakittgjerne inngår og du tar deg seg så utrolig lite høytidlig!

  Fortsett sånn, jeg digger digger digger deg! 😘

  Kleeeeeem!

 • Reply Ida Wulff 14. juni 2016 at 18:35

  Janniche Paulsen: takk for veldig hyggelig kommentar <3 stor klem!

 • Reply Ida Wulff 14. juni 2016 at 18:36

  Madelen: VS 🙂

 • Leave a Reply