Hverdagsliv

SÅNNE DAGER

15. juni 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg føler at jeg er en sånn som maser om sommer hele vinteren (ikke om høsten, for jeg elsker høst), og når den endelig kommer finner jeg ut av at jeg syns det er deilig med regn her hjemme, og sol på ferie. For la oss være enig: stekende sommervarme og folk over alt er slitsomt når man har ting man skal ha gjort. De siste par dagene har jeg virkelig klart å nyte sommervarmen hjemme i Tønsberg. Kanskje jeg er litt mer i feriemodus der enn jeg er i Oslo. Roadtrip med venner, bading og grilling i solen, rekeaften med familien, sene kvelder med serietitting på terrassen. Det har rett og slett vært litt magisk! 

Nå har jeg straks hatt sommerferie i to uker, og jeg har kommet til det stadiet hvor hver dag er helg. I form av at jeg må sjekke kalenderen for å finne ut hvilken dag det er – og tro meg, den kalenderen holder jeg nær. Selv om den nevrotiske studenten har ferie, så har jo ikke bloggern det, hehe. Gjelder å følge litt med selv om solen varmer og det lukter grillmat over alt! 

Da gjenstår det vel bare å takke for årets styggeste cabriolet-sveis. God natt, mine kjære! 

6 Comments

 • Reply Sarajaneeth 16. juni 2016 at 00:01

  Kule bilder😁

 • Reply Marlene Nilsen 16. juni 2016 at 12:38

  Så deilig 😀

 • Reply Lena 17. juni 2016 at 10:05

  Utrolig kult det bilde i bilen ☺️ Bruker du gopro?

 • Reply Ida Wulff 17. juni 2016 at 14:03

  Lena: ikke på disse bildene, men har gopro ja 🙂

 • Reply Malin 18. juni 2016 at 00:57

  Hvor er bildet tatt? Hvilke badeplasser anbefaler du i Tønsbergområdet? 🙂

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2016 at 00:18

  Malin: på Verdens Ende 🙂 Ringshaug og Åsgårdstrand kanskje?

 • Leave a Reply