Hverdagsliv

LITT ME TIME FØR AVREISE

17. juni 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Du vet du er sulten når du seriøst vurderer å rane et sykkelbud fra Foodora. Haha. Fant ut i ettermiddag at jeg ikke hadde spist noe annet enn smågodt hele dagen (lillebror var på sleepover natt til i dag), så bestemte meg for å unne meg en boks med Alex Sushi. Foreløpig syns jeg det er den aller beste sushien jeg har smakt i Oslo – sånn til dere som stadig spør om sushitips 🙂 

Det har vært en deilig me time-dag, med pakking av koffert, stirring i taket, litt serietitting og sushi. Ett døgn i leiligheten min stakkars, som står alt for mye tom! Men kofferten er pakket, og i skrivende stund ligger jeg faktisk i en hotellseng på Gardermoen sammen med Malin. Vi reiser i morgen tidlig, ææææ! Gleder meg så mye  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Ville bare titte innom og si hei! Sov godt og drøm søtt 🙂 

6 Comments

 • Reply Anette 17. juni 2016 at 07:07

  Har du glemt å fortelle oss hvor ferden går denne gangen, eller er det bare jeg som ikke har fått det med meg? God tur 🙂

 • Reply Miriam 17. juni 2016 at 08:48

  Prøvde å poste en kommentar i går, men vet ikke om det gikk, så poster igjen hehe. Har du noen tips til hvor man kan få kjøpt fine bikinier7hvor du har kjøpt dine? syns det er vanskelig å finne noen jeg like skikkelig!

  God tur 🙂

 • Reply Anonym 17. juni 2016 at 12:04

  Hanami er faktisk bedre, men veldig stive priser…

 • Reply Ida Wulff 17. juni 2016 at 13:30

  Anonym: ikke enig :O syns ikke sushien på Hanami er helt på topp, dessverre.

 • Reply Ida Wulff 17. juni 2016 at 14:33

  Anette: ææ, det har jeg kanskje! Kroatia 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. juni 2016 at 14:33

  Miriam: jeg har kjøpt alle mine i Victorias Secret sin nettbutikk 🙂 Tusen takk!

 • Leave a Reply