Hverdagsliv

LES KUN DE NYHETENE DU BRYR DEG OM

19. juni 2016

Annonse OLYMPUS DIGITAL CAMERA Det første jeg gjør om morgenen, og det siste jeg gjør før jeg sovner om kvelden: lese nyheter. Og ikke nok med det, jeg scroller gjennom et dusin nettaviser i løpet av dagen også. Jeg syns det er viktig å holde seg oppdatert på hva som skjer i verden, og nyheter er lettere tilgjengelig enn noen gang. Men det er ikke alt som er like relevant, det skjer vel at vi alle scroller oss forbi en haug med tull vi ikke bryr oss om. 

Alle er forskjellige, og vi interesserer oss for forskjellige ting. Appen Feedo er skapt for å gi deg muligheten til å lese nyheter som er tilpasset deg og dine interesser. Personlig leser jeg aldri sportsnyheter, og kunne gjerne vært foruten. Derimot vil jeg gjerne ha med meg nyheter om utenriks, økonomi, politikk og reise. Gjerne DIY-artikler også, det er gøy! OLYMPUS DIGITAL CAMERA Nå har jeg altså begynt å bruke Feedo når jeg leser nyheter, og jeg må innrømme at det er tilfredsstillende – sveipe bort ting jeg «aldri» vil se igjen. Mer av det jeg har lyst til å lese om. I tillegg dukker det opp nyhetskilder som aldri har falt meg inn å sjekke, og det er helt supert.

Feedo fungerer veldig enkelt og greit slik:

 Last ned Feedo, ingen registrering kreves og du kan begynne å bruke appen med det samme.   Scroll deg nedover gjennom artiklene. Hvis det er noe du ikke interesserer deg for: sveip til venstre.  Hvis det er en kategori du gjerne vil ha mer av: sveip til høyre.

Så enkelt er det altså. Og hvis du skulle angre at du har fjernet en kategori, kan du selvfølgelig få den tilbake.  Selvest Apple har også skrytt av Feedo. Rett etter at iPhone-versjonen av appen kom, løftet Apple den fram under «new apps we love». Tek.no har også omtalt appen, og gir skryt for at den har en egen feedback-knapp og en knapp der du kan gå til lagrede saker. Jeg sier meg bare helt enig! Feedo er kjempelett å bruke, og gjør nyhetslesingen både enklere og mer personlig 🙂  Hvis du vil laste ned Feedo via App Store, kan du gjøre det her. Vil du laste ned via Google Play, er dette linken! 

8 Comments

 • Reply Thea Kristiansen 19. juni 2016 at 12:01

  Jeg bruker heller nyhetsappen Tailored Message, de har mye bedre kategorier å velge mellom og ryddigere design 🙂

 • Reply Freshsister 19. juni 2016 at 17:19

  Det var faktisk interessant! Irriterer meg over sport og annet;)

  Ha en strålende dag<3

 • Reply Anonym 19. juni 2016 at 21:35

  Kjære Ida! Kan du værsåsnill og linke til den superfine blomsterbikinien fra VS du hadde, sist du og Kristina A. var på tur? 🙂 Hadde satt stor pris på det.

 • Reply Marlene Nilsen 19. juni 2016 at 22:03

  du er så FRESH!

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2016 at 22:19

  Marlene Nilsen: <3

 • Reply Ida Wulff 19. juni 2016 at 22:20

  Anonym: prøvde å kjøpe en til, men fant den ikke så tror den er utsolgt 🙁

 • Reply Marlene 20. juni 2016 at 13:25

  Hvor er toppen din fra? Super fin

 • Reply Ida Wulff 21. juni 2016 at 18:26

  Marlene: second female 🙂

 • Leave a Reply