Reise

REGNVÆR OG NETFLIX

19. juni 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERADenne svært spennende dagen i punkter: 

1. Vi våknet opp til grå himmel og øsende regnvær, og måtte ha paraply for å komme oss bort til frokosten. God sommer!  2. Etter frokost visste vi ikke hvor vi skulle gjøre av oss på grunn av været, så vi la oss i sengen for å lese. Begge våknet igjen klokken 13:30. God morgen!  3. Jeg møtte på en SLANGE i trappa opp til rommet vårt. Dere som kjenner meg vet hva jeg føler om slanger. Den var dritlang, tynn og militærgrønn. God dag!  4. Da regnet ga seg, tilbragte vi noen timer på stranda utenfor hotellet. Utflukten vår ble mildt sagt utsatt, vi prøver igjen i morgen. Men vi fikk testet ut badeskoene våre, og følte oss veldig kule.  5. Vi spiste middag på en strandrestaurant hvor de lokale sitter og sigger dagen lang, maten var god. Og veldig billig.  6. Så fant vi en lekeplass med sånn morsom, rund snurregreie, hvor vi snurret hverandre til vi så stjerner og måtte spy.  7. Nå er det kveld, og vi skal ha et aldri så lite Orange is The New Black-maraton i verdens beste seng. Skal bare fortelle aircondtion at den må slutte å blåse løsvippene mine ut av kurs, det hadde vært deilig. 

Hver dag kan ikke være et eventyr, men som pappaen min alltid sier til meg rett før jeg gir han en nipple twist: det er sunt å kjede seg 

4 Comments

 • Reply Anonym 19. juni 2016 at 22:25

  Er født i Kroatia og må anbefale dere å prøve «cevapcici». Smakfulle «kjøttboller som spises enten med hjemmelaget pitabrød eller pomfri. Tilbehøret er rå løk og noe som heter ajvar (er oransj på fargen og er laget av squash og paprika. Prøv det, såå godt 😀

 • Reply LisaLDN 20. juni 2016 at 09:10

  Åh, såg ferdig OITNB i helga, og angrer allereie på at eg var so rask! Vil ha meiiir 😛

 • Reply Ida Wulff 20. juni 2016 at 12:15

  LisaLDN: det er så typisk, Hehe!

 • Reply Ida Wulff 20. juni 2016 at 12:16

  Anonym: takk for tipset, det skal jeg så absolutt prøve! 🙂

 • Leave a Reply