Reise

EN STYGG FERIEFLAUSE

22. juni 2016

Hei direkte fra bassengkanten! Jeg har funnet meg et lite skyggehjørne, men sitter fremdeles og myser som en crazy person. Ting som blir vanskelig når man har sprøytet botox mellom øyenbryna: 1. Smile med sin naturlige utstråling. 2. Myse mot sola. Jeg vet ikke hvilken jeg savner mest, begge deler byr egentlig på utfordringer. Jeg må bare fortelle dere om en flause jeg hadde i går – kommer meg aldri ordentlig over flauser før de er skrevet ned svart på hvitt, og delt med dere sånn at dere kan fortelle meg at dere har gjort noe lignende eller mye verre. Men først, en liten skål:  OLYMPUS DIGITAL CAMERA I realiteten hentet jeg meg en drink bare for å ta bilde av den, det skjer ikke at jeg drikker alkohol i denne dundrende varmen. Vi har hevet oss på All Inclusive-bølgen, nemlig. To dager igjen, og vi skal bade i buffeten til frokost, lunsj og middag. 

Men over til flausen jeg må få av skuldrene. I går. 

Trøtt og morgengretten, dumper jeg ned på et bussete. Pokker at vi hadde booket utflukt til i dag og, det hadde jo vært så deilig å ligge på stranda og høre på bølgeskvulp og lese! Vi skal til Bosnia. Jeg bestemmer meg for å ta meg sammen. Vi har jo faktisk betalt for utflukten, og det nytter ikke å være gretten. Kan like gjerne gjøre det beste ut av det, og ha en hyggelig dag. Holde pusten og smile, bare godta at vi skal gå guidet tur rundt i en eller annen by, med gnagsår mellom sandaltærne og vonde nupper mellom gnisselåra.   HEJ ALLIHOPPA, spraker det fra høytaleren som later til å være installert to millimeter fra øret mitt. Å fy faen. Tanken på å slå over på kanal sprudlende-morgenfrisk-medgjørlig og eventyrlysten henger i en jævla tynn tråd. JAG HETER SOFIA, OCH JAG SKALL VARA DERAS GUIDE PÅ DAGENS UTFLYKT! 

Ok, jeg skrur om. Av med tenåringstrassen, på med livsgleden. Jeg må bare si én ting, for å få utløp. Så, bortskjemt fra dagen i forveien, da vi var de eneste norsktalende med på utflukten, snur jeg meg mot Malin og sier sånn passe høyt: jeg BLIR så kvalm av svensk, jeg. Du vet sånn som så mange bare haater det danske språket? Sånn har jeg det med det svenske språket. Uff. 

Hipp hurra og gratulerer med dagen til meg, som kom med den uttalelsen på en buss med nesten bare svensker. Jeg stivnet i det sekundet jeg var ferdig med å plapre. Hadde lyst å reise meg og rope at jeg ikke mente det, men noen ganger er det best å bare la det være. 

Ah, det var godt å få det ut. Føler meg ti ganger lettere, og det er vel en fin anledning til å trampe opp til lunsj-buffeten! 

18 Comments

 • Reply Linn 22. juni 2016 at 14:50

  Har tenkt på å kanskje prøve tape-extensions fra Hairtalk og husker at du hadde det for noen år siden! Er det noe du ville anbefalt? 🙂

  På forhånd takk!

 • Reply Karoline 22. juni 2016 at 16:55

  Jeg var på ferie i Spania for å besøke besteforeldrene mine, og da vi satt ved lunsjbordet kom en av disse brilleselgerne bort for å prøve å prakke på oss noe. Mormor og morfar takket hyggelig nei. Jeg derimot klarte i å la være og sa: «herregud, de jævla brilleselgerne, går det ikke an å nyte en lunsj uten at de skal plage oss?». Morfar ble altså så flau, fordi, selvom jeg ikke tenkte på det er det jo KUN norske i den delen av Spania. Så disse «jævla brilleselgerne» plukker vel opp både litt av hvert. Han gikk i hvert fall, og det var jo hovedpoenget.

 • Reply Anonym 22. juni 2016 at 18:43

  Har du tatt botox? :O

 • Reply Jannicke 22. juni 2016 at 19:44

  Å neei 😂😂😂😂

 • Reply Annette 22. juni 2016 at 20:20

  ENDELIG noen som ikke liker svensk! Trodde det bare var meg

 • Reply Sameull 22. juni 2016 at 21:59

  Du kan få sagt det du, Ida! 🙂

 • Reply Hege Kristin 23. juni 2016 at 00:36

  hehe xD

 • Reply Victoria 23. juni 2016 at 09:45

  Håper du legger ut bilder fra Mostar, min datter er halvt derifra 🙂 vi reiser dit flere ganger i året! Dubrownik er nydelig, anbefaler også en tur til split 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. juni 2016 at 10:52

  Linn: ja, absolutt 🙂 Syns det var kjempebra!

 • Reply Ida Wulff 23. juni 2016 at 10:52

  Karoline: Hahaha! Gratulerer til deg også 🙁

 • Reply Ida Wulff 23. juni 2016 at 10:52

  Annette: haha!! Er ikke så begeistret for det svenske språket, nei. Men HATER det ikke! *ro ro*

 • Reply Pernille 23. juni 2016 at 12:43

  Hahaha, you go girl!

 • Reply Marita 23. juni 2016 at 15:28

  Føler så med deg. Svensktalende på solsengene til venstre, svensktalende på solsengene til høyre, og på toppen av det hele – svensktalende aerobicinstruktør drithøyt på høyttalerne på hotellet ved siden av. Koser meg på ferie si 🙂

 • Reply Ida Wulff 23. juni 2016 at 21:40

  Marita: haha! ferie <3

 • Reply LisaLDN 23. juni 2016 at 23:30

  Har ingenting imot svensk, men når eg er morgengretten på ein busslast av andre turister hadde eg blitt gretten av sjølv det fineste Britisk, haha. Går ikkje an å vera sooo optimistisk for jobben sin? 😛

 • Reply Irene 24. juni 2016 at 15:02

  Hahahahahah, jeg dør! Du er så kul!! Feels! Kjente på irritasjonen der 😀

 • Reply Ida Wulff 25. juni 2016 at 20:36

  LisaLDN: CHEERS, som de sier så fort de får litt øyekontakt…. arg! hehe

 • Reply M 10. juli 2016 at 12:59

  Hei! Jeg lurer bare så veldig på hvorfor du nevner at du har tatt botox «i en bisetning» igjen, når du uttalte at du angret så på det sist gang?

 • Leave a Reply