Reise

LITTA TUR TIL BOSNIA

23. juni 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Som nevnt besøkte vi Mostar her om dagen, en by i Bosnia-Hercegovina. Byen ble en del av UNESCO sin verdensarvliste for noen år tilbake, og mye av skadene fra krigen er derfor blitt bygget opp nøyaktig likt som det var før i tiden. «Gamlebyen» eller hva jeg skal kalle det var faktisk veldig sjarmerende, selv om det er spor (altså kulehull og ruiner) som minner om mørkere tider. Vi besøkte en moské, et typisk hjem i Mostar, gikk på litt nipseshopping, og spiste cevapcici etter tips fra en leser. Selv ville jeg ikke reist på ferie til Mostar, men byen var absolutt verdt et besøk 🙂  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA I dag har vi vår siste dag med soling og bading her, og jeg skal lese ferdig min siste bok. Sykt fornøyd med at jeg har tatt med nøyaktig nok lesestoff, haha. Gleder meg ikke spesielt mye til å pakke kofferten etterpå, men nå skal jeg kose meg og late som ingenting først 😉 

7 Comments

 • Reply Aida 23. juni 2016 at 16:54

  Så gøy at dere brukte tipset mitt. Hvordan smakte det? 🙂

 • Reply LisaLDN 24. juni 2016 at 08:35

  Den brua ser so nydelig ut, grunn nok til å besøke Mostar for min del, haha!

 • Reply Anita 24. juni 2016 at 13:31

  Hva har du lest på denne turen da? Likte det forrige bokinnlegget veldig godt og blir ikke trist hvis det kommer flere 🙈😄

 • Reply Ida Wulff 25. juni 2016 at 20:35

  Anita: leste Uglen, Den niende graven og Bro Bro brille! 🙂 skal få til et innlegg, men tenkte kanskje å lese noen flere først!

 • Reply Ida Wulff 25. juni 2016 at 20:36

  Aida: likte brødet veldig godt, men ble litt mye kjøtt, hvis du skjønner hva jeg mener? men absolutt god smak! 🙂 klem

 • Reply Anonym 26. juni 2016 at 01:41

  så utrolig flott du var her, elsker det du har på deg:D

 • Reply Ida Wulff 26. juni 2016 at 11:10

  Anonym: tusen takk <3

 • Leave a Reply