Reise

BYE BYE BYE

24. juni 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA … Som ‘N Sync så fint sa det en gang i tiden. Da har vi forlatt vårt kjære pensjonisthotell, som på sine nettsider slår fast at hotellet er «for lovers only». Vi latet som om vi ikke fikk memoen, og dro dit likevel. MEHE. Men jeg skjønner jo hvorfor det er et parhotell, for det er virkelig ingenting å gjøre i Igrane. Så folk slår vel i hjel tiden med sex, I guess? Haha. Vi slo i hjel tiden med bøker og utflukter, så det funker faktisk hvis man ikke er et par også. Har fått mange spørsmål om hvilket hotell vi bodde på, og det heter Sensimar Adriatic Beach. Utrolig fint hotell, veldig god mat og hyggelige ansatte. Ser for meg at jeg kan reise hit alene og lese til eksamen en gang i framtiden, for det er umulig å bli distrahert. Hotellet ligger som nevnt i Igrane, to timer fra Split hvor vi landet. Det er umulig å lage en Igrane-guide, som dere sikkert forstår. Skal dere til Kroatia og vil oppleve litt, ville jeg mye heller satset på Hvar, Split, Brac eller Dubrovnik 🙂  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg vet ikke hvorfor jeg tar 5000 bilder av himmelen hver gang jeg er på ferie, får jo som regel ikke brukt dem til noe. Jaja. Nå må jeg sette på noen vask, og så snakkes vi vel etterpå! 

8 Comments

 • Reply Ingvild 24. juni 2016 at 15:43

  Drar til Split i morgen! Hvordan er prisene på restauranter? 🙂

 • Reply Nina 24. juni 2016 at 15:51

  Makarska er ett alternativ om man skal til kroatia. Er dog ikke en partyplass men rolig og fint. Ligger mellom split og dubronik.

 • Reply Ida Wulff 25. juni 2016 at 20:35

  Ingvild: cirka som i Norge vil jeg si 🙂 håper du koser deg!

 • Reply Henriette Sophia 5. juli 2016 at 11:20

  Hei Ida,

  Jeg og kjæresten min skal til dette hotellet om bare litt over en uke og jeg lurte på, du som har vært, har noen tips? Er det noen liten «by» i gåavstand? Vet du om de har tennisbane? Kan man leie bil eller ta buss til noen byer i nærheten. Anbefaler du en tur til Dubrovnik? Og har de wifi på hotellet? Mange spørsmål her nå, hihi 🙂 Håper du storkoser deg på ferie med familien. Klem klem

 • Reply Ida Wulff 5. juli 2016 at 12:03

  Henriette Sophia: Hei! 🙂 Heldiggris, det er et helt nydelig hotell! Kjedelig sted generelt, men perfekt for kjæresteferie. Det tar cirka tre kvarter å gå bort til nærmeste by som heter Igrane. Der er det noen småsjapper og restauranter, men det skjer ikke stort der heller. Hotellet har shuttle til Makarska som er et sted hvor det skjer litt mer, men der har ikke jeg vært. Og ja, de har tennisbane – hvis jeg ikke husker helt feil. Det er enkelt å leie bil og bestille bussturer på hotellet, det får man kjempegod hjelp til. Anbefaler absolutt en tur til Dubrovnik, det er et av mine fineste minner fra turen. Wifien på hotellet funker helt gull, er sjeldent jeg er på hotell hvor det går an å streame en serie uten problemer. Kos deg masse! Klem

 • Reply Henriette Sophia 5. juli 2016 at 19:52

  Tusen takk for så raskt svar <3 Ja, vi er litt glade i sånne kjærstesteder vi da, kliss kliss! hihi! Men takk for svar 🙂 Nyt ferien, klem

 • Reply Ida Wulff 6. juli 2016 at 00:55

  Henriette Sophia: da kommer dere til å storkose dere der! <3 tusen takk!

 • Reply Glynda Schroeder 20. juli 2024 at 14:14

  That Stevie Wonder song always reminds me of my daughter’s birth at Southside Hospital , Bay Shore Always , Daddy’s Special Girl ! 👸Until next time

 • Leave a Reply