Hverdagsliv

RESTEN AV SOMMEREN

26. juni 2016

For en lykkefølelse jeg går med om dagen! Ikke fordi jeg befinner meg i denne varme, stappfulle Oslo-gryta – det unner jeg ingen, hehe. Men fordi sommeren så vidt har begynt. Jeg har allerede hatt noen fantastiske uker med ferie, og kost meg i både Hellas og Kroatia. Men det stopper ikke der, jeg har så mye gøy jeg gleder meg til! Eneste jeg er redd for er at det skjer så mye at tiden går alt for fort, og vips så sitter jeg i en forelesning. For et luksusproblem! Dette er min sommerplan videre:

 Palmesus i Kristiansand: jeg gleder meg så mye at det kiler i hjertet! Hvilke artister som kommer aner jeg ikke, haha. Er liksom ikke så nøye, det jeg gleder meg til er jo tross alt å besøke bestevennen min i hennes nye leilighet, og kose oss sammen i 3-4 dager. Tipper det blir sol, latter, drinker, middager på fiskebrygga og historier vi ikke skal fortelle våre framtidige barn.   Eventyr med Fab4: fab4 består altså av mamma, pappa, lillebror og meg. Hehe. Etter sommeren har mamma og pappa sølvbryllup, og i den anledning skal vi gjøre noe ekstra hyggelig og kose oss sammen! Hadde det ikke vært for det skulle jeg blitt i Kristiansand i en måned, men jeg får heller reise tilbake senere i sommer 😉  ♥ Slottsfjellfestivalen: min kjære hjemby har som vanlig festival oppe på fjellet, og dit skal jeg. Men bare én dag, foreløpig. Har alltid pleid å kjøpe festivalpass, men som den udugelige partyløven jeg er, klarer jeg alltid bare å more meg en av dagene. Så klok av skade har jeg kjøpt billett til den første dagen, og resten av festivalen skal jeg leve som en normal person om dagen, og heller gå ut og kose meg på kvelden hvis det skulle friste 🙂  ♥ Reise med Andersen: en ekte Wulff og Andersen-reise er obligatorisk om sommeren! Vi er i planleggingsfasen, så det blir spennende og se hva det blir til. Jeg har drømt lenge om Santorini, men Kristina er litt bekymret for at jeg skal falle for fristelsen og ri på esel… God stemning! Men det har jeg altså lovet å aldri i mitt liv gjøre.  ♥ Besøke mormor og morfar: mormor og morfar har et søtt lite sommersted på Norsjø, som jeg har hatt noen fine turer til de siste årene. Det er så fredfullt der, to meter fra vannet. Grille, lese bøker og gå tur – det MÅ jeg få til i løpet av sommeren!  ♥ Admiralfestivalen: to jenter jeg kjenner arrangerer hvert år en festival hjemme i sin egen hage. Sirkustelt settes opp, og venner og bekjente opptrer inn i de sene nattetimer. Jeg var invitert for første gang i fjor, og jeg kan nesten ikke vente til årets! Makan til gjestfrihet og gøy har jeg aldri sett maken til.  ♥ Oslokos: og klart det blir litt Oslo-kos innimellom også. Selv om byen er dritt, inneholder den noen fine folk som jeg har det veldig gøy samme med. Bursdager skal feires, pølser skal grilles og vinglass skal tømmes. Gleder meg til noen morsomme jentekvelder og spillkvelder i Oslo-byen!   Jeg har i underkant av to måneder igjen av ferien, så hvem vet hva som vil dukke opp underveis. Jeg er i hvertfall veldig fornøyd med hvordan kalenderen ser ut foreløpig, og gleder meg til hver eneste dag! 🙂 

37 Comments

 • Reply Marlene Nilsen 26. juni 2016 at 17:55

  Det blir nok en veldig bra sommer 😀

 • Reply Linda 26. juni 2016 at 18:04

  Liker ikke at du sier at Oslo byen er dritt for det er den absolutt ikke, haha 🙂 Men utrolig fine sommerplaner 😀

  ønsker deg en super kveld <3

 • Reply Hege Kristin 26. juni 2016 at 18:24

  så gøy! 🙂

 • Reply Anonym 26. juni 2016 at 18:40

  Når du skriver at Oslo er dritt? Hva mener du med det?

 • Reply Ida Wulff 26. juni 2016 at 20:34

  Marlene Nilsen: hope so <3

 • Reply Ida Wulff 26. juni 2016 at 20:34

  Linda: takk det samme <3

 • Reply Ida Wulff 26. juni 2016 at 20:35

  Anonym: Oslo er bare ikke stedet jeg har lyst til å være om sommeren, er kanskje bortskjemt fordi jeg har vokst opp i sommerbyen Tønsberg ;p

 • Reply Anonym 26. juni 2016 at 20:37

  oslo er jo langt ifra dritt, da har du vært i få byer 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. juni 2016 at 20:40

  Anonym: eller så er alternativet kanskje at folk er forskjellige?

 • Reply Anonym 26. juni 2016 at 21:37

  Hei, hvis Oslo er dritt hvorfor bor du der da?

 • Reply Anonym 26. juni 2016 at 21:41

  Hvorfor liker du ikke oslo om sommeren?

  Men skjønner ikke hvorfor noen vil ta bilde av han paradise kødden

 • Reply Celine 26. juni 2016 at 21:57

  Heller ikke fan av Oslo, enda jeg er oppvokst 30 min fra, men når venninner fra Østfold kan Oslo bedre enn meg, sier det kanskje sitt, haha! Så ut som at du hadde mye på agendaen, heldig som får tid til så mye! 🙂 Jeg får inn to ferier og en dag på Slottsfjell, men ellers er det jobb og jobb!

 • Reply Ida Wulff 26. juni 2016 at 22:02

  Celine: høres ut som en fin sommer! 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. juni 2016 at 22:03

  Anonym: fordi jeg studerer her.

 • Reply Ida Wulff 26. juni 2016 at 22:03

  Anonym: fordi det er alt for folksomt, alt for lite luft, og jeg bor midt i et turisthelvete. Nei, det skjønner ikke jeg heller 😉

 • Reply Beate 26. juni 2016 at 22:44

  Er det noe med esler jeg ikke har fått med meg? Hehe.

 • Reply Ida Wulff 26. juni 2016 at 22:45

  Beate: ikke noe annet enn at det er synd på dem når turister rir på dem tror jeg? Hehe. Men stakkars :p

 • Reply Anonym 26. juni 2016 at 23:35

  Heei, Hvor er kjolen/toppen i headeren din fra? 🙂

 • Reply LisaLDN 27. juni 2016 at 05:30

  Virker som ein fantastisk sommer! 🙂 Og eg dør av esel-kommentaren! Blir spennende å sjo kor dikkan drar på ferie 🙂 Kos deg!

 • Reply Anonym 27. juni 2016 at 05:42

  Kunne gjerne du og andersen fått til et innlegg på hver sin side om hva det er som gjør at dere liker hverandre så godt/hvorfor dere går så godt overens:) Dere er jo ganske så forskjellige, så det hadde vært artig å lese+høre hva dere liker så godt med hverandre <3

 • Reply Martine Grorud 27. juni 2016 at 07:34

  Ser ut som du får en veldig bra sommer hvert fall! Slottsfjell er sommerens høydepunkt, men går «dessverre» glipp av det i år, siden jeg er på jorda rundt reise? hehe 🙂 Ha en fin sommer. 🙂

 • Reply xplor 27. juni 2016 at 08:59

  Dette ser jo ut som den perfekte sommeren!! Jeg gleder meg veldig til å følge deg gjennom din, spesielt når du skal ut på eventyr med Kristina <3 GOD sommer, fine deg!

 • Reply Asalia 27. juni 2016 at 09:08

  Dette blir nok en fortsatt bra sommer for deg, Ida 😀 Det er gøy med festivaler! Ikke vært på noen av de du nevner, faktisk. Skal på Findings i alle fall 😀 Palmesus har jeg hørt mye bra om ;D

 • Reply Ida Wulff 27. juni 2016 at 09:34

  Asalia: aldri vært på findings, er det moro? 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. juni 2016 at 09:35

  Martine Grorud: ville ikke byttet det mot Slottsfjell nei! Hehe. Håper du koser deg masse <3 klem

 • Reply Ida Wulff 27. juni 2016 at 09:35

  xplor: takk det samme <3

 • Reply Ida Wulff 27. juni 2016 at 09:40

  Anonym: hei 🙂 i tilfelle det ikke blir noe innlegg om det, så kan jeg jo svare deg her! Vi fremstår nok som veldig forskjellige utad, men IRL tror jeg ikke at jeg har noen annen venninne som er SÅ lik meg selv, på nesten alle måter. Vi ler helt sykt mye sammen, er i så å si samme livssituasjon og liker å gjøre de samme tingene. K er definitivt den jeg er mest avslappet med av alle venninner, vi kjenner hverandre på godt og vondt. Klem <3

 • Reply Ida Wulff 27. juni 2016 at 09:41

  LisaLDN: god sommer til deg Lisa <3

 • Reply Ida Wulff 27. juni 2016 at 09:42

  Anonym: kjøpt på reise og uten merke dessverre!

 • Reply annielistic 27. juni 2016 at 12:00

  Fristet til å dra «jeg blir med deg i kofferten..» – spøken. Dæven for en deilig sommer du har foran deg! Du og Kristina på tur, jeg gleder meg alltid til å følge med!

  Måtte du aldri slutte å blogge Ida, du er en av de få gode, ekte og jordnære! Kanskje fordi du er dronninga som dro igang mesteparten av gamet 😉

  KOS DEG MASSE I SOMMER, og palmesus… Jeg er så jelly!

 • Reply Ida Wulff 27. juni 2016 at 13:28

  annielistic: tusen takk for fine ord <3 håper du får en fin sommer også – og ja, bli gjerne med i kofferten! 😀 haha. Klem

 • Reply Ada 27. juni 2016 at 13:58

  Hei Ida, den stripete skjorta du hadde på deg på flyet, er det skjorte eller skjorte kjole ?

 • Reply Ida Wulff 27. juni 2016 at 16:38

  Ada: det er en skjorte 🙂

 • Reply Kjersti 27. juni 2016 at 19:07

  Hei! Høres ut som du får en innholdsrik sommer. 🙂 Lurer på om jeg kan be deg om en tjeneste? Har sykt lyst til å dra på Slottsfjellfestivalen og har tilfeldigvis familie i Tønsberg jeg kan besøke med det samme. Jeg er derfor på utkikk etter lørdagspass (som selvfølgelig er utsolgt). Hvis du kommer over noen venner eller bekjente som selger lørdagspass må du gjerne sende meg en mail! Trenger 2 stykker! Klem fra en desperat jente som veldig gjerne vil på festival! 🙂

 • Reply Anonym 28. juni 2016 at 23:28

  har en venninne som også skal på Palmesus og hun sjekket værmeldingen og er vist meldt regn sånn alle dagene, men får håpe for deres del at det endrer det slik at det blir sol å fint festival vær 🙂 Kos deg masse i Kristiansand og ellers på reisene dine i sommer 🙂

 • Reply Karoline 29. juni 2016 at 17:26

  For et fint innlegg og for en fin sommer du kommer til å ha! Gleder meg til å følge deg fra kontorpulten inne i aircon 🙂

 • Reply Moses 20. juli 2024 at 19:23

  Nice replies in return of this matter with real arguments and describing the whole thing regarding that.

 • Leave a Reply