Hverdagsliv

WATERMELON LOLLIPOPS

27. juni 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Nam! Hvis det hadde vært mulig å fungere, ville jeg levd utelukkende på vannmelon og moreller i sommer. Har det som kveldssnacks hver kveld nå når jeg er hjemme, og det er så godt 🙂 

Måtte bare tipse dere om en liten sak dere må kjøpe hvis dere skal til en by som har Urban Outfitters i løpet av sommeren: denne søte watermelon sliceren, som enkelt forvandler melonen din til en liten lollipop. Morsomt, ikke sant? Den kan jo forsåvidt bestilles på nett også, om noen MÅ ha den like mye som jeg måtte. Jeg fant den i Berlin i vinter, og ble nødt til å bryte mitt aldri kjøpe nips-prinsipp 😉 OLYMPUS DIGITAL CAMERA Dagen i dag har jeg brukt på å gjøre småærender, legge nye vipper og annet fjas. Høydepunktene var at det ble regnstorm, og at jeg måtte bli værende inne på Egertorget i en god halvtime fordi jeg gikk i flipflops. OG at jeg kom hjem til et hus som ikke ville slippe meg inn. Nøkkelen funket rett og slett ikke! Heldigvis deler jeg bygning med et hotell, så jeg fikk trampe gjennom resepsjonen (fortsatt i flipflops, ja) og kom meg inn i leiligheten på alternaltivt vis. Tror ikke jeg tar sjansen på å forlate leiligheten igjen – og det er en dritbra unnskyldning for å bestille sushi på døra. Og så jeg som hadde tenkt til å lage skikkelig komplisert mat fra bunnen av….. Det var synd. 

5 Comments

 • Reply Maren 27. juni 2016 at 17:09

  Oj den vannmelon lollipopsen så herlig ut, hadde ikke takket nei til den nei:). Ja du får bestille deg noe god mat, litt deilig med ei skikkelig god unnskyldning også:):)

 • Reply stine 27. juni 2016 at 17:58

  hei!

  Har lest bloggen din i mange år nå men aldri kommentert. Tenkte bare å si at jeg liker veldig godt det du skriver! Er forfriskende med en blogger som ikke har et enormt kroppsfokus, som skriver om reiser, fester og andre ting som er vanlige å gjøre for folk på din alder^^

  Også lurte jeg på en ting; jeg syns hårfargen din er utrolig fin, er det stripa sånn eller farger du? 🙂

 • Reply Henriette Celin 27. juni 2016 at 18:27

  Så søte de var :3

 • Reply Anonym 30. juni 2016 at 08:07

  SØTESTE!!!

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2016 at 14:22

  stine: tusen takk, så hyggelig <3 jeg striper ja :-))

 • Leave a Reply