Hverdagsliv

MIDDAGSDATE & BADEDATE

28. juni 2016

Det er ikke ofte jeg drar med meg kamera på venninnedates. Rett og slett fordi jeg ikke vil at venninnene mine skal stresse og føle at de må stæsje seg for å henge med meg. Dessuten er det faen ikke normalt å sitte og knote med et kamera på restaurant, er det? Å ta bilder med telefon er én ting, å sitte og bytte linse er en helt annen. Føler jeg, da. Men i dag ble det litt sånn «smil til kamera, du er det mest spennende som har skjedd i livet mitt i dag», haha! Min kjære Thea har fått seg ny favorittrestaurant på Frogner, og ville vise den til meg. Den heter Blå Elefant, og har veldig god thaimat. Sjekk ut! Ble et par glass vin også, og jeg hadde egentlig ikke lyst til å gå hjem. Ever! Bare sitte der med pleddet og snakke. Sånne stunder gjør at jeg faktisk liker Oslo, jeg liker menneskene mine i denne byen. 

På vei hjem fikk jeg «jeg går bak deg»-melding av Jojo. Hun var på vei for å ta seg et kvelsbad i hooden min, så jeg innså jo fort at daten jeg hadde med støvsugeren og kofferten bare måtte vente. Jeg tok på meg jobben som badefotograf, og vi ble sittende ytterst på Tjuvholmen og plapre helt til sola ble trøtt og jeg ble kald. Jeg ble kald, og det var ikke jeg som badet for å si det sånn. Men Jojo har lovet å si fra neste gang hun kommer for å bade. Jeg har svart badedrakt jeg også, og den har jeg planer om å bruke. Selv om jeg ikke ser like sterk ut som Jojo i den, men jeg har hørt man ikke trenger å være sterk for å bade. Bare litt tøff!  Fine venninner jeg har Og det var hyggelig å være litt sosial i kveld, selv om jeg ikke trodde jeg orket. Nå skal jeg bruke det gode humøret mitt på å shine leiligheten før jeg forlater den! 

7 Comments

 • Reply Hege Kristin 28. juni 2016 at 23:52

  så koselig 🙂

  fine bilder <3

 • Reply Thea 29. juni 2016 at 03:18

  Fantastisk god mat på Blå Elefant 🙂

 • Reply marte 29. juni 2016 at 10:34

  Høres ut som en koselig dag 🙂

  Dette er ikke ment som kritikk, bare et tips til deg for å opprettholde den gode rettskrivingen din; man bytter objektiv på kamera, da det består av flere linser.

  Hører mange som sier det samme, så du er nok ikke alene om det altså 🙂

  uansett – fortsett med det gode arbeidet på bloggen <3

 • Reply Charmina 29. juni 2016 at 19:34

  Hørtes ut som bra dag! 😀 Syntes også det er flaut å drive å fikle med kameraet offentlig, ahah..

 • Reply Asalia 30. juni 2016 at 08:31

  Thaimat er godt, ja 😀 Takk for tips! Får drasse med meg kjæresten til Blå Elefant og teste ut en gang :))

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2016 at 10:07

  Charmina: haha, da er vi enige ;p

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2016 at 10:07

  Asalia: det må du gjøre! :*

 • Leave a Reply