Hverdagsliv

WANNABE HJEMMEKONTOR

28. juni 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA I skrivende stund sitter jeg ved spisebordet og leker litt hjemmekontor. Gurimalla, som jeg gleder meg til leiligheten min står ferdig. Jeg trenger et ordentlig kontor! Men jeg må nok smøre meg med tålmodighet akkurat der, Roma ble heller ikke bygget på en dag. 

For et latmannsliv jeg lever om dagen, altså. Hadde jeg bare vært flink til å trene og lage mat hadde jeg ikke følt meg så lat, men… For å være helt ærlig har de siste dagene kun bestått av shopping, spabehandlinger, takeaway-sushi og takeaway-salat. Jeg vet ikke om jeg innbiller meg at jeg er en Kardashian eller hva, men – nei, vent. Til og med de trener og lager noe av maten sin selv. Det var jammen godt at jeg bare fikk noen få dager til å late meg her hjemme, i morgen reiser jeg til Kristiansand for å få noen dager med min main bitch før det er festivaltid! 

Nå skal jeg runde mailboksen og gå for å møte en venninne på middag, ønsker alle en fin dag 

4 Comments

 • Reply Renate 28. juni 2016 at 22:18

  Når skal leiligheten din stå ferdig? Blir spennende å se bilder når den tid kommer 🙂

 • Reply marte 29. juni 2016 at 10:14

  Hei 🙂

  Gleder meg på deres vegne til Palmesus

  Skriv gjerne ned deres gullkorn, alltid like gøy å lese!

  kanskje det er muligheter for å lage en liten filmsnutt også? Eller husk å bruke snapchat 😀

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2016 at 14:21

  marte: jaa, bare å følge med på snap 😀 <3 klem

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2016 at 14:22

  Renate: ihvertfall et år til! :O

 • Leave a Reply