Hverdagsliv

FRAMME I KRISTIANSAND

30. juni 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Endelig framme i Kristiansand! Nest beste sommerbyen i Norge, hehe 😉 Var sykt spent på å se den nye leiligheten til Kristina, og hallooo, så lekker den er. Stor også. Måtte ta en liten dans på gulvet da jeg kom, bare for å sjekke at det var plass. Fantastisk å se bestevennen min igjen, har gledet meg så lenge!

I dag har vi tatt spraytan (herregud, vi ser ut som to pepperkakemenn med kritthvite tenner) og hentet ut festivalbåndene våre. Beklager til alle som så oss sminkeløse med puppene hengende ut, men det er liksom sånn man må gå etter en spraytan… Resten av dagen skal vi bare kose oss og slappe av, det er viktig å ikke stresse og svette når man har blitt sprayet. Lykke til med det, sier jeg bare. Jeg blir jo svett bare av bilkjøringen til min kjære venn! Haha Er blitt lovet Kristiansand sin beste burger i dag, så satser på at det får pulsen ned… OLYMPUS DIGITAL CAMERA Her skal jeg kose meg, ja! Akkurat nå er jeg alene hjemme her, så jeg er livredd for å vise fram noe som Kristina ikke har vist på sin egen blogg enda. Men akkurat dette hjørnet mener jeg å ha sett på bloggen hennes? Håper jeg. Tror jeg skremte henne litt i dag morges da hun kom ut av dusjen. Jeg tok bare en liten house tour på Snapchat, ropte jeg. Åjaaa, ropte hun tilbake, blid som en lerke stakkars. Nei, denne vakre leiligheten skal hun få lov til å gi house tour på selv. Gled dere! 

16 Comments

 • Reply Vippefin 30. juni 2016 at 15:16

  Hei!

  Jeg skal i bryllup i sommer, og tenkte i den anledning å sette på vipper for første gang da jeg griner så lett.. Jeg synes dine er helt perfekte, og lurer på hvilke type og hvilken lengde den har? Jeg har jo ikke peiling på vipper, men har skjønt det heter singel/volum osv. Hva har du?? 🙂 Og hvor nærme bryllupet burde jeg sette de på?

  Klem

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2016 at 17:59

  Vippefin: hei 🙂 jeg vet ikke hvilken lengde de er, men det er 7D vipper. Ville satt på 2-3 dager før bryllup 🙂 kos deg masse! Klem

 • Reply S 30. juni 2016 at 19:08

  Kos deg masse i helgen! 😊✌🏼️

  Kan du ha et paraplyinnlegg fra palmesus? 👼🏼🙏🏼

 • Reply Anonym 30. juni 2016 at 19:11

  Hei! Hvilken «type Olympus» er det om jeg kan spørre? Og er du fornøyd? Er ute etter et nytt kamera og skulle gjerne hatt din anbefaling fordi jet stoler utrolig nok skikkelig på deg som blogger!

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2016 at 19:21

  S: takk! <3 Hehe ja, det var en god idé, skal prøve 😀

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2016 at 19:22

  Anonym: hei! 🙂 det er et Olympus Pen EPL 7. Er fornøyd med det når jeg har på linser jeg har kjøpt i tillegg. Den linsen som følger med er helt ok.

 • Reply Sh 30. juni 2016 at 19:47

  Hei Ida,

  Kos deg i helgen! Hvordan syns du det var å ta spraytan før du dro til Hellas? Vurderer det før årets tur, så er spent på din erfaring! Redd for å bli flekkete – eller komme hjem flekkete fra ferie..!

 • Reply Julie 30. juni 2016 at 19:53

  Hva heter linsen/linsene du har kjøpt i tillegg? 🙂

 • Reply Anonym 30. juni 2016 at 20:00

  Hbilken linse da? For jeg vil ikke ha det standard, jeg tenker å kjøpe den i 45mm? Anbefaler du eller bør jeg gå for et Canon?

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2016 at 20:58

  Julie: 44 mm og 25 mm, her har jeg brukt 25 mm 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2016 at 20:58

  Anonym: jeg har 45 og 25 mm, fornøyd med begge. Canon vet jeg ikke noe om dessverre!

 • Reply Ida Wulff 30. juni 2016 at 20:59

  Sh: veldig fornøyd, fargen forsvant gradvis ved bading og dusjing 🙂 skal absolutt gjøre det igjen!

 • Reply Isa 30. juni 2016 at 22:42

  HAHA! Ei venninne ga deg bonger, hun sa senere «søren, hun var så orange at jeg ikke kjente henne igjen, hadde jeg gjort det hadde jeg sagt hun ikke måtte glemme lett ølen sin!» Dere har vist festet sammen i syden en gang, så hadde du kjøpt feil øl. Hoho! 😂💃🏽

 • Reply Ida Wulff 1. juli 2016 at 10:49

  Isa: Haha!! Fargen kan jeg skrive under på! Ler. Men festing i syden stiller jeg meg ukjent til, hvor var dette?! 😀

 • Reply Lisa 6. juli 2016 at 13:44

  Halloi, hvor er skjorta fra? Er det pysjskjorte eller til hverdagsbruk? 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. juli 2016 at 18:00

  Lisa: det er en kjole/skjorte til hverdagsbruk 🙂

 • Leave a Reply