Reise

EN BRA START PÅ DAGEN

5. juli 2016

For en fantastisk følelse å våkne her på Gran Canaria! I dag var det opp og hopp før sola stod opp, og ut på power walk med hele familien. Vi bor i Puerto Rico nå, noe vi aldri har gjort før. Puerto Rico er grunnen til at Gran Canaria har harry-stempel, alle som har vært her vet hva jeg snakker om. Men til tross for skepsisen ble jeg mildt sagt positivt overrasket da vi kom fram. Hotellet vi bor på er kjempefint, og vi har en stor leilighet med to soverom og to bad. Eget basseng og, så der skal vi ligge i dag! Vi er egentlig en strandfamilie, men når bassenget er så fint må vi jo teste det.  Hadde med meg kamera på morgenens power walk. Do it for the Vine, sa lillebror. Og han har litt rett. Lurer på om jeg noen gang kommer til å bevege meg en meter uten å dokumentere at jeg har vært på grensen til sprek.  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Nå skal jeg dynke meg i solkrem og ta med meg en bok ut i det fine været. Kommer nytt bokinnlegg i løpet av denne turen, til dere som har spurt etter det 🙂 

24 Comments

 • Reply Lillian 5. juli 2016 at 14:00

  «Do it for the Vine»!:DD Btw; han derre lillebroren din er ikke så veldig liten lengre..:)

  Kos dere på Granca!!:))

 • Reply Ida Wulff 5. juli 2016 at 15:29

  Lillian: Hehe, nei han har vokst fra oss alle :p tusen takk <3

 • Reply ada 5. juli 2016 at 16:00

  Hei, hvilket hotell bor dere på?

 • Reply Lilly 5. juli 2016 at 16:48

  Er det lov å si at lillebroren din har blitt en kjekk ung mann?

  Forresten, siden siste innlegg om boktips har jeg lest fire Hjorth Rosenfeldt bøker på rappen, og ville bare si at du kommer til å digge dem like høyt som Kepler.

  God ferie fineste Ida <3

 • Reply Anonym 5. juli 2016 at 17:09

  Haha må le litt! 😀 så litt harry ut den gjengen der også i dette tilfelle

 • Reply Ida Wulff 5. juli 2016 at 17:12

  Lilly: har lest noen av Hjort Rosenfeldt-bøkene! 🙂 Må finne ut om det er kommet flere siden sist. Tusen takk for det <3

 • Reply Ida Wulff 5. juli 2016 at 17:12

  Anonym: ja, treningstøy er jo bare dødsharry du!

 • Reply Ida Wulff 5. juli 2016 at 17:13

  ada: det kan jeg skrive når vi har dratt 🙂 Klem

 • Reply Julie 5. juli 2016 at 20:28

  Kos deg på ferie! Ønsker meg masse tips til gode spisesteder og ting å gjøre på Gran Canaria 🙂

 • Reply Hege Kristin 5. juli 2016 at 21:24

  fine bilder, kos deg! 😀

 • Reply Julie 5. juli 2016 at 22:46

  Sikkert ikke noe du vil høre, men faren din er jo sykt kjekk!! Haha

 • Reply Charlotte Tunes 5. juli 2016 at 23:18

  Fin familie! <3 Kos deg masse masse, fine deg! Gleder meg til innlegg om bøker – jeg er den lesehesten om sommeren, og om ikke så altfor mange dagene skal jeg på en helsikkes lang flytur, så litt tips hadde vært fint 😀

 • Reply Susanne casandra 5. juli 2016 at 23:22

  Hei igjen 🙂 kan du huske Åsen butikk du kjøpte Celine brillene dine på el Tablero het ?

 • Reply Camilla Acklam 5. juli 2016 at 23:35

  Det så jo skikkelig fint ut her, til tross for at jeg også har hørt historiene om hvor harry det kan være. 🙂

 • Reply Asalia 5. juli 2016 at 23:44

  Så hyggelig overraskelse! Kos deg masse 😀

 • Reply Marlene Nilsen 6. juli 2016 at 00:16

  åååh misunner deg max her jeg er stuck i norge med regn 🙁 for en dritt sommer ! 😛

 • Reply Ida Wulff 6. juli 2016 at 00:50

  Asalia: tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 6. juli 2016 at 00:50

  Marlene Nilsen: får håpe det kommer litt finvær hjemme snart, var jo så fint tidligere i sommer! 🙁

 • Reply Ida Wulff 6. juli 2016 at 00:52

  Susanne casandra: nei, dessverre! Jeg husker bare at det var en brillebutikk i første etasje 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. juli 2016 at 00:53

  Julie: kommentaren er lest høyt i stua her, tror den ble satt pris på! hehe 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. juli 2016 at 00:53

  Charlotte Tunes: tusen takk <3 så spennende, da håper jeg at jeg kan komme med noen tips 😀

 • Reply Ida Wulff 6. juli 2016 at 00:55

  Julie: det skal jeg prøve å komme med. Hvis du går på kategori > reise, så har jeg allerede lagt ut noen tips tidligere. Klem <3

 • Reply Anonym 6. juli 2016 at 16:30

  Alvorlig talt, det ser da overhodet ikke harry ut med treningsklær, anonym! Dere ser spreke ut, ferdig med den:) Men herlighet så ulik du er foreldrene dine utseendemessig:O Din bror er veldig lik spesielt din far (men ser også godt at din mor er hans mor, liksom:p), mens du ikke ligner noen av dem. Spiller såklart ingen rolle, ikke det:) Lik i sjel og sinn er det viktigste:p

 • Reply Ida Wulff 6. juli 2016 at 17:18

  Anonym: Hehe, det har du egentlig rett i, jeg gikk for min egen look ?? uten to tonn sminke har jeg litt av pappas gener, så vet heldigvis med sikkerhet hvem jeg stammer fra ??

 • Leave a Reply