Reise

HER ER DU TRYGG MED CHANEL

6. juli 2016

Inneholder annonselenke OLYMPUS DIGITAL CAMERA Skjorte: H&M Skjørt: Levis Sko: her (annonselenke) Veske: Chanel 

Haha, jeg ler meg i hjel. Lillebror og jeg ble enig om at det er helt trygt å bruke Chanel-veksen sin her i Puerto Rico. Alle tror sikkert at man har kjøpt den for 100 euro oppe på Puerto Rico-senteret uansett, så det er ingen som tar seg bryet med å nappe den av skulderen din og løpe avgårde. Veldig greit!

Det bringer meg tilbake til barndommen, da vi pleide å gå på marked her på Gran Canaria. Det var et av høydepunktene på ferie, å gå og kikke i bodene hvor det var Dior, Louis Vuitton og Gucci på rekke og rad. Eller Bior, Louie Vutton og Ducci, som det sikkert stod på noen av veskene. Husker jeg kjøpte meg to lommebøker en gang. En gullfarget Louis Vuitton og en knallrosa Chanel. Sykt fine da gitt… Vel, det var den gang. Nå vet jeg hvor mye kriminalitet slike kopier finansierer, hvilke stakkars hender som sitter og lager dem – og at ekte vare er så mye bedre på alle måter. Rekk opp hånda alle som hadde en liten fake i skapet i løpet av tenårene sine!  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Nok om vesker – vi kom nettopp hjem fra en innmari god middag med vin og full pakke. Er så mett at jeg har lyst til å gråte. Typisk ferie: man spiser seg så mett at det gjør vondt og lover seg selv å spise gress dagen etter. Men dagen etter er det glemt, og man hiver seg på en ny runde. Jaja. Hyggelig er det uansett! Mamma og pappa har besøk av et vennepar, så vi «barna» ligger og slapper på senga. Spørs om ikke denne dagen bare skal avsluttes med en flaske vann og resten av boken «Monster» 😉 

22 Comments

 • Reply Linnea 7. juli 2016 at 09:26

  Husk å ta playboykanin-tattoo!

 • Reply Miriam 7. juli 2016 at 10:16

  Du er pen du! 🙂 Kos deg masse på ferie!

  Også lurte jeg på hvor er skoene dine fra?

  -Miriam

 • Reply Ingvild 7. juli 2016 at 12:24

  Jeg hadde Gucci og Louis Vuitton-belter altså ;););) sykt fine!

 • Reply Ida Wulff 7. juli 2016 at 16:00

  Ingvild: Hehe, ja det kan jeg tenke meg! ;p

 • Reply Ida Wulff 7. juli 2016 at 16:01

  Miriam: tusen takk :* de er fra Nelly, har linket til dem i innlegget.

 • Reply Ida Wulff 7. juli 2016 at 16:03

  Linnea: klart det! Tenkte kanskje ta meg en sånn superkul båttur også. De lover høy partyfaktor, samt gratis frukt og drikke 🙂

 • Reply Asalia 7. juli 2016 at 18:32

  Haha, hadde fake lommebøker og vesker da jeg var yngre.. Flaut!

  Så fint antrekk btw 🙂

 • Reply Camilla 7. juli 2016 at 18:38

  Hei, hvor er skjørtet ditt fra? Utrolig fint:)

 • Reply Ida Wulff 7. juli 2016 at 18:54

  Asalia: tusen takk 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 7. juli 2016 at 18:54

  Camilla: det er fra Levis 🙂

 • Reply Hege Kristin 7. juli 2016 at 20:34

  nydelig du er <3

 • Reply Sandra Marie 8. juli 2016 at 22:09

  Hahaha, klarer ikke helt å forstå de som vandrer rundt med fake chanel vesker, og ja- bakgrunnen du du sier er enda en grunn til å la det være! husker jeg kjøpte en Dior mascara på det puerto rico senteret en gang, han sa den var ekte, men det var den altså ikke, helt ræva var den :p Ikke minst så tok jeg min første tattovering der, han som jobbet der kunne bare tattovere det som det var tegninger av, haha! Den delfinen er fin altså, likner faktisk litt på en ape <3

 • Reply Ida Wulff 9. juli 2016 at 00:05

  Sandra Marie: hehe, så morsomt! har også tatovert meg der, men heldigvis bare henna!! :p

 • Reply Camilla Acklam 9. juli 2016 at 12:01

  Jeg har faktisk aldri eid en eneste fake noen gang. Fatter ikke hvordan jeg har unngått det, haha!

 • Reply Karianne 9. juli 2016 at 14:11

  Hei!

  Jeg bare lurer på hvordan du synes at skoene fra Nelly sitter på foten? Er ofte mellom 35 og 36, så det er litt vanskelig å velge. I tillegg er jeg kanskje litt bred over vristen. Haha. Hva tenker du? 🙂

 • Reply Martine 9. juli 2016 at 18:30

  Hvordan er de skoene i str? Store, små eller normale? 😊 De var så fine! 😀

 • Reply Ida Wulff 10. juli 2016 at 12:39

  Martine: helt normale i størrelsen syns jeg 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. juli 2016 at 12:40

  Karianne: veeldig vanskelig å svare på :O jeg er selv en 37,5 og kjøper alltid 38. Også hos Nelly!

 • Reply Charlotte Tunes 10. juli 2016 at 14:38

  Åå, du er så himla fin <3 Synes du stråler på disse bildene altså! Og ja, jeg har eid en eller annen fake veske – herregud så kul jeg følte meg.. hah!! Godt man endrer seg med tiden 😀

 • Reply Santa Maria 11. juli 2016 at 00:09

  Ville bare si du kledde rød leppestift sykt godt!

  Kos dæ på ferie

 • Reply Ida Wulff 11. juli 2016 at 00:56

  Santa Maria: så hyggelig at du syns det! Tusen takk 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. juli 2016 at 01:02

  Charlotte Tunes: tusen takk, så hyggelig <3 Hehe ja, godt man blir voksen etterhvert! Klem til deg

 • Leave a Reply