Reise

EN OVERDOSE NORDMENN

7. juli 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Da vi lå ved bassenget og slappet av i går, eksploderte det plutselig med nordmenn rundt oss. Lyden av trillekofferter og turkise taxfree-poser fra Gardermoen var over alt, og da skjønte vi det. Vi har ikke private pool lengre. Haha! Men det måtte jo skje før eller siden, det er jo nøyaktig hva man må forvente på Gran Canaria. Jeg er bare overlykkelig over at vi fikk to dager i fred her i den såkalte «VIP-avdelingen» på hotellet 🙂 

Så i dag ble vi enig om å ta første del av dagen på Amadores-stranden. Det er inntil videre den beste, men nå bygges det jo ny strand rett ved siden av også. Vi la oss i en stjerne i sanda og spilte femkamp, og fikk tatt oss et dykk i det deilige vannet før vi gikk til lunsj. Etterpå kjørte vi for å shoppe – pappa ble lei etter fem minutter, og jeg lovte meg selv for hundrede gang å ikke shoppe med hele familien samtidig.  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Det vannet her er bare herlig, altså 

Ellers har jeg ønsket meg en hjemmekveld med takeaway på den hyggelige terrassen her, så jeg håper forslaget går gjennom! Noen ganger er det deilig å slippe å stelle seg, takke for alt og få sjenket opp glasset hver gang man tar en slurk. Vi blogges snart igjen 🙂 

15 Comments

 • Reply Hege Kristin 7. juli 2016 at 19:33

  så fine bilder! 🙂

 • Reply Kristin 7. juli 2016 at 19:56

  Var på Gran Canaria for første gang i forrige uke! Ble en smule sjalu da jeg så på mandag at du hadde dratt ned. Savner allerede varmen. Har alltid likt og liker fremdeles å utforske andre reisemål enn der man møter på halve Norge, men ble positivt overrasket 🙂 Bodde i Mogan på hotellet nede ved havna. Bortsett fra lørdag og søndag da stranda ble innvandert av lokalbefolkningen likte jeg stedet veldig godt. Skal definitivt tilbake, men da må jeg nesten prøve å bo på Amadores. Så veldig fint ut der da vi kjørte forbi.

  Kos deg videre på ferie 🙂

 • Reply M 7. juli 2016 at 20:02

  Du har så fin kropp, Ida. Håper kvelden blir bra, uansett hva dere finner på 🙂

 • Reply byAnne 7. juli 2016 at 20:32

  Så helt herlig ut! 🙂

 • Reply Lilly 7. juli 2016 at 21:13

  Du ser fantastisk bra ut, Ida!

 • Reply Martine Fimreite Wilhelmsen 8. juli 2016 at 09:24

  Såå herlig!! Kos deg masse:-) Takeaway høres fantastisk ut

 • Reply Silje 8. juli 2016 at 17:27

  Hvor er bikinien fra? Så ut som det var god støtte i den😀

 • Reply Ida Wulff 9. juli 2016 at 00:05

  Silje: Victorias Secret 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. juli 2016 at 00:06

  Lilly: så hyggelig at du syns det, takk!

 • Reply Ida Wulff 9. juli 2016 at 00:06

  Martine F. Wilhelmsen: tusen takk, god sommer! <3

 • Reply Camilla Acklam 9. juli 2016 at 12:35

  Det ser jo så deilig ut her! Kjenner jeg er ganske misunnelig, haha!

 • Reply Anonym 9. juli 2016 at 22:10

  Kjøpe du victoria secret bikini på nettet eller handle du det en eller annen plass?

 • Reply Ida Wulff 10. juli 2016 at 12:38

  Anonym: på nett <3

 • Reply Henriette Louise Salmela 10. juli 2016 at 18:29

  Ikke bare ser du helt nydelig ut som alltid, Ida, men herre land så kjekk han broren din er også!

 • Reply Ida Wulff 11. juli 2016 at 01:00

  Henriette Louise Salmela: skal hilse å si takk fra Lasse, hehe <3

 • Leave a Reply