Reise

TENÅRINGEN I MEG

10. juli 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Etter noen lange måneder uten ordentlig trening og det folk flest vil kalle et «riktig kosthold», må jeg innrømme at jeg er blitt en lat jævel. Jeg påstod her om dagen at det var så deilig å starte dagen med en power walk. Det var ikke deilig. Det var kanskje kilden til en god følelse etterpå, men det var overhodet ikke deilig. Og da familien min begynte å snakke ivrig om fjelltur, kjente jeg at tenåringen i meg automatisk la armene mine i kors. Det er jo dritkjedelig. 

Men i går var vi altså på fjelltur. Og det var ikke en sånn bortover-tur med musikk på ørene og Kvikk Lunsj. Det var klatring, og sånn gåing som lillebror påstod at man får «bra rumpe» av. Helt til vi var 1157 meter over havet. Hadde utsikten bare vært turkist hav og palmer, men her var det skogbrann-rester, øgler og toppen av et fjell på Tenerife alt vi kunne se. Følte jeg var med i en episode av Breaking Bad, så tørt som det var. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg gleder meg ikke til sommerferien er over, men jeg gleder meg til litt rutiner igjen. Som da innebærer å trene. Akkurat det syns jeg ikke er lett å finne ut av, når jeg befinner meg én uke her og én uke der. Men jeg klager ikke – jeg er bare litt lat! 

13 Comments

 • Reply Kamilla Haaland 10. juli 2016 at 12:51

  Er skikkelig lat for tiden selv… Men fjelltur der nede hørtes deilig ut! 🙂

 • Reply Vilde 10. juli 2016 at 13:27

  Hei Ida! Jeg lurer på hvordan type hudsminke du bruker når du er på ferie? Syns du har så utrolig fin glød!

  God ferie videre!

 • Reply Hege Kristin 10. juli 2016 at 13:49

  så fine bilder <3

  er ikke så glad i å gå på fjellet selv xD

 • Reply lykkemisjonen 10. juli 2016 at 15:24

  Ah, jeg forstår deg så godt. Hverdagens rutiner er det beste, jeg er trenger organisering og rutiner av…ja ALT egentlig;) Reiser snart en tur sydover jeg også, og jeg gleder meg så masse, samtidig vet jeg hvor deilig det skal bli å komme hjem igjen også. Så nyt ferien og gled deg samtidig til å komme hjem. Tenk så heldig du er som klarer å nyte begge deler! 🙂

 • Reply Daniel 10. juli 2016 at 16:02

  Hei Ida! Poenget med trening å trene regelemessig, å ta et skippertak innimellom er nesten bortkastet.

  Ikke overdriv, tren for mye, tro at ting skjer på noen dager. Tren mye en uke for å ta igjen….

  Tren styrke 2 ganger i uken så får du formet kroppen din flott, tren gjennom hele kroppen med frivekter/litt apperater :-)! Minst 1 hviledag i mellom. 3-4 ganger i uken er optimalt, men krever mer av deg. For mange blir det for mye også, da går de lei.

  Kondisjon krever også sitt, men for å opprettholde den så kreves det 2-3 økter i uken….så da blir det litt mye å kombinere det med styrke.

 • Reply Anna 10. juli 2016 at 16:04

  Haha. Jeg elsker deg. Vi har akkurat samme type humor!

  Har du noen gang møtt folk som «blir helt slitne av den negative energien du sender ut» mens du egentlig bare mener det som humor?

  Stor klem! x

 • Reply Ida Wulff 10. juli 2016 at 16:20

  Anna: Hehe! Jeg er mer negativ i mitt «skriftlige liv» enn i det virkelige tror jeg, så har vel egentlig aldri fått høre akkurat det ;p klem <3

 • Reply Ida Wulff 10. juli 2016 at 16:21

  Vilde: Hei <3 bruker stort sett det samme som hjemme, men noen kvelder er jeg lat og bruker kun solpudder etter fuktighetskrem 🙂 Akkurat nå bruker jeg et fra Glo Minerals og et fra The Balm! Klem

 • Reply Ida Wulff 10. juli 2016 at 16:52

  Daniel: Hei Daniel! Som du kanskje kan lese så er det ikke snakk om noe skippertak her 🙂

 • Reply Camilla Acklam 10. juli 2016 at 21:38

  Haha! Kjenner meg sånn igjen! 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. juli 2016 at 01:02

  lykkemisjonen: tusen takk for det! Og god ferie til deg 🙂 <3

 • Reply annielistic 11. juli 2016 at 22:12

  Har blitt litt lat sjæl, men jeg har troa på at båe du og jeg finner tilbake til rutiner etter ferien! Jeg synes du fortjener å kose deg, og du ser jo smashing ut uansett!! Fikk foresten A på vitnemålet mitt (skryte), tre stykker – og jeg leste dine tips først, så takk for det btw.

  kos deg videre på famtur<3

 • Reply Anneli 12. juli 2016 at 19:56

  Hei Ida 🙂

  Jeg har lest din blogg litt av og på i mange år, og for første gang skal jeg kommentere! Jeg burde vel egentlig gjort det for lenge siden, for jeg setter veldig pris på din ærlige og oppegående blogg.

  Anyways, grunnen til at jeg nå kommenterer er fordi jeg vil tipse deg om bikram yoga (hot yoga). Jeg har vært litt som deg i hele mitt liv – trener en stund, driter i det en lang stund, trener litt mer, driter i det enda litt mer – og sånn går no dagan. Frem til jeg ble medlem i et bikram yoga studio ved Solli plass (Raw yoga). Grunnen til at jeg alltid har droppa treningen etterhvert er at jeg ikke egentlig er veldig glad i treningsstudioer…de gir meg litt klaustrofobi. Bikram er utrolig digg, utrolig tungt, og man føler seg SÅ fantastisk etterpå.

  Så derfor ville jeg bare tipse deg om det. Kanskje passer det ikke like godt for deg som for meg, men hvis mine erfaringer kan gi en virkelig treningslyst til noen, så er jo det fantastico 🙂

  Ha en fin sommer videre!

 • Leave a Reply