Hverdagsliv

DET GJØR VONDT MEN DET VAR VERDT DET

14. juli 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Du vet når du er så klein at du tror du skal dø, men så er det greit fordi kvelden var helt verdt det? Sånn har jeg det nå. I går startet Slottsfjellfestivalen, og det ble… Mange drinker. Vet ikke hvorfor vi havnet på drinkkjøret, det passer jo egentlig ikke sammen med festival. Men gøy var det! Jeg fikk som vanlig ikke med meg så mange konserter, var mer opptatt av den sosiale biten. Ser jo på Snapchat at jeg har gått glipp av mye bra, så på lørdag skal jeg virkelig prøve å presse inn noen musikalske innslag.  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Etter festivalen dro jeg ut på byen og danset til det stengte. Jeg kan ikke danse. Men det gjør liksom ingenting når du finner en DJ som serverer macarena, Shakira og hele pakka. HEHE. Litt støl i nakken i dag.

Nei, nå må jeg dusje av meg gårsdagen og begynne å glede meg til i morgen! Da skal jeg på MTV-fest og kose meg 🙂 

9 Comments

 • Reply Geriatriks 14. juli 2016 at 16:38

  Helt om natta, helt om dagen 🙂

  …jeg bedriver forresten sommerferie i ditt glade danmarkland…som selvsagt blogges om 😉

 • Reply Hege Kristin 14. juli 2016 at 21:20

  så koselig, fine bilder 😀

 • Reply Therese 14. juli 2016 at 22:37

  Jeg blir alltid i godt humør av å svippe innom bloggen din 🙂 Ha en strålende festivalhelg!

 • Reply LisaLDN 15. juli 2016 at 05:56

  Haha, elsker dagen derpå når du kan smile til deg sjølv og tenke at det var verdt hangoveren! 🙂

 • Reply Camilla Acklam 15. juli 2016 at 23:34

  Haha så herlig! 🙂 Kos deg masse videre!

 • Reply Asalia 16. juli 2016 at 18:39

  Haha, det ordner seg 😀 Jeg dro på Selbu-festivalen i Trøndelag jeg, da! Oh Lord. Da jeg boddei Trondheim. Det var ikke for konsertene, for å si det slik. For det sosiale 😀

 • Reply Katrine- kosthold & trening 16. juli 2016 at 21:07

  så fantastiske bilder, slik det skal være 😀

 • Reply Ida Wulff 17. juli 2016 at 12:25

  Therese: så hyggelig <3

 • Reply Kamilla Haaland 17. juli 2016 at 12:30

  Hehe, kjenner til følelsen. Hehe! Godt du hygget deg 🙂

 • Leave a Reply