Hverdagsliv

LA DEM HOLDE PÅ

22. juli 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA ENDELIG HELG! Hvem er det jeg prøver å lure. Hver dag er helg for meg nå, faktisk så trodde jeg det var fredag i går, og tok helt av med nachos og film. Haha. Men det var uansett fint å få en stille liksom-fredag for seg selv, for resten av helgen blir veldig sosial. I kveld kommer Kristina flyvende fra Kristiansand, og skal bli til mandag. Jeg skal en tur i bursdag før hun kommer, så håper bare jeg ikke glemmer bort tiden. Vi husker vel alle hvem som lå utenfor her med jakken sin som pledd forrige gang hun var på Oslo-besøk…. Det kan ikke skje igjen! Vi har ikke så mange planer, bortsett fra å kose oss i hverandres selskap. Noen turer ut og spise, bursdagsfeiring for Idabestis i morgen og en tur på Tusenfryd – det holder kanskje?  OLYMPUS DIGITAL CAMERA I skrivende stund sitter jeg faktisk på balkongen. Trodde aldri jeg skulle bli glad for en balkong uten sol, men det er jeg. For Oslo koker jo! Herifra kan jeg se minst syv Pokémon-spillere, og ABOUT THAT. Jeg går ikke rundt og spiller Pokémon selv, men jeg syns hele opplegget er en jævlig god nyhet. Tenk på alle skrittene som blir gått, tenk på alle spillerom-guttene som kommer seg ut og får frisk luft! Jeg syns det er helt fantastisk. Så kan vi være så snill å slutte å mobbe Pokémon-spillerne? Bortsett fra de to som nettopp rullet forbi her på Segway, det er juks 😉 

Nå skal jeg sortere klær som skal kastes og gis bort – jeg tror ikke et sekund på at denne leiligheten er hele 35 kvadratmeter. Det er så lite plass. Jeg tenker veldig lite på leiligheten jeg har kjøpt og som ikke er bygget enda. Men jeg skal love dere at jeg tenker på den når jeg prøver å få plass til alle klærne og skoene mine… 

Anywayyys, jeg får sette på litt gøy musikk og komme meg i gang. Det har vært en tårevåt start på dagen for å være helt ærlig, jeg syns denne datoen er helt grusom. På tide å smile litt! 

19 Comments

 • Reply Marlene Nilsen 22. juli 2016 at 14:25

  Så fint du har fått det 😀 Selv spiller jeg, blir fort sånn når typen spiller, og jeg er HEKTA, haha. Jeg har gått hele 45,6 km siden jeg lastet ned appen (og egentlig mer en det for spillet klikker jo hele tiden, og jeg har gått litt steder jeg har hatt mobilen i lomma istedenfor) så jadda det er da godt for noe 😀

 • Reply Anonym 22. juli 2016 at 14:58

  TAKK for at du ikke rakker ned på Pokémon sånn som alle andre. Det bidrar utrolig mye til å få folk ut i frisk luft, og bare en liten gåtur kan være god trening! Jeg har vondt i ledd (kronisk) og orker ikke å bevege meg så mye, herav vektoppgang og hele pakka, men på grunn av Pokémon gikk jeg hele 3 km på en time i går. Det er fantastisk for oss som trenger litt ekstra motivasjon til å ha det gøy!

 • Reply Aline 22. juli 2016 at 15:41

  Du har så mye fine klær! God smak:) kan du ikke legge de ut på finn? Og si i fra her?:)

 • Reply Ida Wulff 22. juli 2016 at 16:14

  Anonym: så fantastisk! <3 kos deg masse!

 • Reply Ida Wulff 22. juli 2016 at 16:15

  Marlene Nilsen: ja, jeg tror det er godt for masse 😀 shit, det var langt å gå for Pokemons! hehe

 • Reply Marlene Nilsen 22. juli 2016 at 16:16

  Haha, ja var nok litt for trimmen sin del også – deilig å komme seg ut, kan jo ikke være inne på et treningsstudio NÅ! Men lettere å få med typen på tur når man kan kalle det for en pokemon tur og 😀 haha!

 • Reply Kjersti 22. juli 2016 at 18:15

  Hei. Jeg skal snart flytte, bor i samme område som deg og vil gjerne bli boende her. Derfor lurer jeg på hvor mye du gir i mnd for leiligheten? Eller hvem er det du leier av/hva heter selskapet? Slik at jeg kan ta kontakt med dem og spørre hvis du ikke ønsker å opplyse det her:)

  På forhånd takk:)

 • Reply Nina 22. juli 2016 at 21:39

  Kristina fortalte meg at hun skulle besøke deg i helgen. Håper det blir litt roligere denne gangen, ler ..Kos dere masse, så håper jeg på å treffe deg også snart igjen❤️ Nydelig leilighet du har, du kommer til å få det så fint i din nye også. God klem fra Nina ( til Kristina 🙂 ❤️

 • Reply Ida Wulff 23. juli 2016 at 09:31

  Nina: vi skal prøve å ta det litt roligere denne gangen, Hehe. Du må bli med på neste Oslo-tur! Klem fra oss <3

 • Reply Ida Wulff 23. juli 2016 at 09:33

  Kjersti: hei 🙂 jeg leide av Selvaag, men er noen andre som har tatt over nå. Men alle leilighetene blir lagt ut på Finn, det var der jeg fant.

 • Reply Ingvild 25. juli 2016 at 11:20

  Hei! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt vasen din? så fin!

 • Reply Camilla Acklam 25. juli 2016 at 14:10

  Haha ble hektet på Pokemon selv, måtte se hva greia var. Synes det er en super måte å komme seg ut på! 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. juli 2016 at 18:09

  Ingvild: på IKEA 🙂 Det er egentlig en krukke med lokk. Klem

 • Reply Elise 26. juli 2016 at 21:32

  Hvor har du kjøpt de putene dine?

  De var kjempe fine 😀

 • Reply Ida Wulff 26. juli 2016 at 21:58

  Elise: Milla Boutique og Home&Cottage 🙂

 • Reply Trendz//Marie 28. juli 2016 at 19:05

  Ny leser, utrolig fin blogg du har <3 Blir gøy å følge med framover.

 • Reply Ida Wulff 28. juli 2016 at 20:43

  Trendz//Marie: så hyggelig, velkommen skal du være! 🙂 <3

 • Reply Betty 8. august 2016 at 18:31

  Hei Ida, hvor har du kjøpt sofaen og det runde bordet? 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. august 2016 at 20:34

  Betty: sofa fra IKEA, bord fra Bolia 🙂

 • Leave a Reply