Hverdagsliv

SUNDAY GETAWAY

24. juli 2016

 Er det i det hele tatt lov å ikke bli glad når man våkner på en søndag og sola skinner som om man har overlevd dommedag? Jeg skal helt ærlig innrømme at jeg lengtet etter skyer og regnvær i dag, det hadde liksom passet så mye bedre sammen med dyna i sofaen og serietitting. Vi prøvde å tilpasse oss, tok en powerwalk, gikk en tur innom bystranda, men nei. Så vi bestemte oss for at spa var tingen for oss i dag. Det er jo nesten latterlig at jeg bor 20 skritt fra The Thief Spa og aldri har vært der. Vi løp hjem, skiftet til bikini og troppet opp klare for morgenkåpe og tøfler.

Det var dessverre ingen ledig massasje til de to spontane spagjestene, men vi koste oss uansett i bassenget, og med kalddusj, sauna og what not. Vi endte opp med å tilbringe flere timer i spaet, og følte oss så rene og avslappa da vi var ferdig, at vi med god samvittighet gikk for takeaway og serietitting likevel. Og nå har jo solen gått ned, så da føles det bare enda bedre 😉    Nei, nå får jeg krype tilbake til K som ligger i sofaen og venter på at vi skal se på Heart of Dixie! Ingen av oss har sett serien før og vi begynte egentlig å se på ved en tilfeldighet. Men den virker veldig søt, så vi koser oss! Snakkes i morra, kjære lesere. Moaah!

10 Comments

 • Reply Hege Kristin 24. juli 2016 at 22:21

  det så herlig ut 😀

  ha en fin kveld videre <3

 • Reply Marlene Nilsen 25. juli 2016 at 03:32

  åååh så deilig !!

 • Reply David 25. juli 2016 at 08:11

  Sexxyyyyhhhhhhhh

 • Reply Anonym 25. juli 2016 at 13:27

  Hvor farget du håret sist? Nydelig farge. Og hva heter frisøren? :)))

 • Reply Camilla Acklam 25. juli 2016 at 23:39

  Herlig! Hart of Dixie er super, ser den selv! 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. juli 2016 at 10:52

  Camilla Acklam: veldig søt serie, men nå håper jeg på litt mer spenning snart :*

 • Reply Trendz//Marie 28. juli 2016 at 19:12

  Åå, så digg. Jeg vil åå på spaa, haha.

 • Reply Ida Wulff 28. juli 2016 at 20:43

  Trendz//Marie: det er så deilig å unne seg av og til! 🙂

 • Reply Renate 2. august 2016 at 21:58

  Hvor er bikinien din fra?:)

 • Reply Ida Wulff 2. august 2016 at 22:50

  Renate: VS 🙂

 • Leave a Reply