Hverdagsliv

KLAR FOR EN SPORTY UKE

1. august 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA Tilbake i Oslo! Det var deilig å koble av langt ute på landet, men man kan få nok av det også. Var merkelig tilfredsstillende å slenge seg i en taxi da jeg ankom byen i går kveld, hehe. 

Denne uken skal jeg faktisk bare være hjemme, og prøve å komme inn i litt rutiner igjen. Denne sommeren har vært så lat at jeg rett og slett føler meg skikkelig ufresh og pløsete. Savner følelsen av å være støl, og den lykkefølelsen jeg alltid får etter at jeg har trent. Jeg er jo så heldig at jeg føler meg som en toppidrettsutøver etter å ha trent én gang, så den gode selvfølelsen kommer nok raskt tilbake 😉 Men så er det ikke bare treningen disse rutinene handler om. SØVN er en stor del av det. Jeg må jobbe med døgnrytmen, og verken sove for mye eller for lite. Og så har vi jo maten, da. Jeg må slutte å kjøpe svindyr sushi flere ganger i uken, og kanskje lage min egen salat av og til. Men sånn bortsett fra det, holder jeg fast på at det faktisk er penger å spare på å spise ute hvis man er singel… Okei da, jeg skal bli litt flinkere til å lage mat hjemme også.

Tenker det er lurt å gi seg selv en myk start med rutinene, så blir det litt lettere når skolehverdagen plutselig er tilbake. Og tenk, jeg GLEDER meg til hverdagen igjen! Det gjør meg skikkelig happy at det nærmer seg. Jeg fikk timeplanen min i dag, og det blir en travel men morsom høst. Tenk at jeg skal begynne på mitt siste år allerede, tiden har seriøst flydd jagerfly. 

Vi snakkes senere, nå skal jeg lage lunsj. Flink, ja 😉 

9 Comments

 • Reply Stine 1. august 2016 at 19:42

  Hei Ida! Jeg begynner mitt første år på Høgskolen i Oslo 16 august og lurte på om du kunne lage et innlegg med tips til hva man burde skaffe seg til første skoledag. Da tenker jeg på skolesaker og lignende. Sliter med å finne ut om jeg skal kjøpe sekk eller bruke veske blandt annet. Håper du har noen gode tips og komme med 🙂

 • Reply Karoline 1. august 2016 at 21:50

  Hvor kjøper du disse salatene? 🙂

 • Reply Hege Kristin 1. august 2016 at 21:56

  dette så utrolig godt ut 😀

 • Reply Camilla Acklam 1. august 2016 at 22:05

  Haha jeg kjenner meg også som superwoman når jeg har trent en gang. Trener jeg flere ganger på en uke synes jeg egentlig at jeg kan skulke hele resten av måneden… Men så husker jeg at jeg faktisk har et mål med treningen. 😉

 • Reply Ida Wulff 1. august 2016 at 23:10

  Karoline: akkurat denne er fra Lett, det har de flere steder i Oslo 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. august 2016 at 23:10

  Camilla Acklam: haha, saaamme her ;p

 • Reply Ida Wulff 1. august 2016 at 23:13

  Stine: jeg ville definitivt kjøpt sekk 🙂 Ellers bruker jeg for det meste Mac, men noen gode markeringstusjer og et par notatblokker kommer godt med!

 • Reply Henriette 2. august 2016 at 00:00

  Jeg skal begynne på Markedshøyskolen om 2 uker, og gleder meg masse jeg og! Jeg skal gå markedsføring og salgsledelse 🙂 har ikke vært student på 3 år, så det skal bli spennende og sette seg på skolebenken igjen. Lykke til med siste året ditt!

 • Reply Ida Wulff 2. august 2016 at 10:58

  Henriette: så spennende, ønsker deg masse lykke til 🙂 og tusen takk! Klem

 • Leave a Reply