Hverdagsliv

NEDE FOR TELLING

2. august 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Smoothie: frosne bringebær, banan og tyrkisk yoghurt med vaniljesmak Topping: granola og kokosflak God kveld! Her ligger jeg og uffer meg over stølheten som jeg har savnet så innmari mye. Følte meg som superwoman etter morgenkaffen i dag, da jeg satte musikk på ørene, knøyt joggeskoene og løp ut i naturen. Jeg løp og løp, helt til jeg ble så tørst at halsen kjentes ut som et knekkebrød. Og hvem tror du hadde glemt å ta med seg vannflaske på turen? Meg, så klart. Men jeg ville jo ikke snu, så da ble det powerwalk resten av turen. Å tur er undervurdert. Etter en og en halv time var jeg jammen svett, selv om det ble mest gange. 

Og ellers er jo byen tatt over av unge fotball-groupies som craver smoothies. Jeg beregnet en halvtime kø, og bestemte meg heller for å lage min egen. Angrer ikke, for den ble ganske smooth den óg. Har ikke noe mål på ingrediensene, når jeg lager smoothie så hiver jeg bare oppi det jeg har og håper at det blir bra 😉 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA I kveld skal jeg ligge rett ut, se på serie og bare være støl. Den trappeløpingen drepte virkelig bena mine, hurra! 

7 Comments

 • Reply Anonym 2. august 2016 at 21:48

  Hvordan pleier du ha med vannflaske på løpetur?

 • Reply Freshsister 2. august 2016 at 22:17

  Hehehehe;) At du måtte ta så mye på engang;) Får håpe at treningen i dag hjalp… God bedring da!

 • Reply Ida Wulff 2. august 2016 at 22:50

  Freshsister: får håpe det blir lettere neste gang 😉 Hehe

 • Reply Ida Wulff 2. august 2016 at 22:51

  Anonym: holder den i hånda 🙂

 • Reply Camilla Acklam 3. august 2016 at 12:39

  Dette så virkelig godt ut! Kjenner jeg ikke misunner deg stølheten. 🙂

 • Reply Andrea 8. august 2016 at 18:26

  Ida, hvor er det du kjøper kokosflakene? Har leita såå lenge, men finner det ikke noen steder.

 • Reply Ida Wulff 29. august 2016 at 23:37

  Andrea: sjekk iHerbs! 🙂 Ellers har jeg kjøpt mine på Coop, Aker Brygge. Klem

 • Leave a Reply