Hverdagsliv

ACTION I HVERDAGEN

3. august 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Åååå, fader. Jeg tror jeg har gjort noe dumt. Etter tips fra en venninne, har jeg nettshoppet noen yogatights som er så komfortable at man føler seg mer enn naken. Nå er jeg redd jeg bare kan hive ut alt av vanlig tøy, for hvordan skal jeg klare å gå i noe annet igjen? Vel, det passet egentlig bra nå i kveld, for det var kosekveld som stod på planen uansett. En god venninne, dritgod sushi – og andre sesong av serien jeg tipset om i går. 

Ok, men nå gror jeg snart fast i denne sommerferien. Det er over to uker igjen av den, hvor skal jeg gjøre av meg?! Jeg kan ikke sitte her i yogatightsene mine og trykke maki inn i kjeften hver eneste kveld. La oss håpe at resten av uken byr på litt mer action! 

Hvem er det jeg prøver å lure, hver eneste dag i Oslo byr jo på masse action. Som i dag, da en måke gjorde et stup rett foran meg og sneiet babyhårene mine, og jeg ble sykt flau over hylet mitt fordi jeg gikk alene. For ikke å nevne den svenske turisten som rapet så høyt på bussen at jeg bare satt og ventet på at duften av taco eller krydderpølse skulle slå meg i bakken. Jo, det er masse action, hvis man bare legger godvilja til. 

Nå skal jeg sove, og i natt drømmer jeg forhåpentligvis ikke at jeg grer meg og mister alt håret (gjorde litt research på nettet, og i følge droemmetydning.org betyr det at «du er opptatt med aldring og ditt utseende».) Javel! 

22 Comments

 • Reply Karoline 4. august 2016 at 07:12

  Så lekkert i stuen din!! Jeg skal flytte nå og har veldig lyst på hvit sofa, men det er jo ikke så praktisk. Ser du har hvit sofa, noen erfaringer? Tror du jeg vil angre?

 • Reply Camilla Acklam 4. august 2016 at 11:10

  Haha jeg så en full tigger gå rett ut i trafikken i Oslo i går, var ikke så veldig stas å se på det heller. (Gikk heldig vis bra.)

 • Reply ida 4. august 2016 at 12:41

  Den yogathigtsen hørtes perfekt ut for en lathans som meg! Hvor har du bestilt den fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. august 2016 at 12:58

  ida: run and relax 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. august 2016 at 12:59

  Camilla Acklam: uffda!! :O

 • Reply Ungdomslivet 4. august 2016 at 16:26

  Utrolig fin blogg du har:) hadde blitt veldig glad om du hadde lest bloggen min, har akkurat startet den. Trenger tips til hvordan jeg skal gjøre det bra:)

 • Reply Katrine 4. august 2016 at 19:12

  Hehe så morsom du er. 🙂

 • Reply Line 4. august 2016 at 23:19

  Har tenkt til å bestille fra Run & Relax flere ganger men usikker når jeg ikke får prøvd klærne først… Hvordan er de i str syns du? Kan jeg spørre hva slags str du har i din tights?

 • Reply Thea 5. august 2016 at 00:34

  Åh, er det de fra run and relax?! Herregud de er farlige. Det som er så fint er at de kan nesten brukes som joggebukse, også kan man late som om man skal på trening. Ish. Hørt at toppene derfra også er kjempedeilige!

 • Reply MartheC 5. august 2016 at 15:26

  Hvor er det superfine pleddet ditt fra? 😍

 • Reply Ida Wulff 6. august 2016 at 11:07

  MartheC: det er fra Jonathan Adler, kjøpt hos Milla Boutique 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. august 2016 at 11:08

  Thea: ja det stemmer! Tror jeg må få tak i topp også 😀

 • Reply Ida Wulff 6. august 2016 at 11:09

  Line: helt vanlig i str! 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. august 2016 at 20:59

  Karoline: jeg har lyst til å ha hvit sofa resten av livet, syns det er så fint! Hehe. Pleier bare å ha over tepper eller dyne når jeg sitter/spiser i den 🙂

 • Reply Charlotte Tunes 8. august 2016 at 15:49

  HAHA – jeg digger deg og innleggene dine!! <3

 • Reply Terese Nome 9. august 2016 at 08:55

  Hvor har du kjøpt genseren Ida?? Ser ut som en genser jeg trenger 😉

 • Reply Anonym 9. august 2016 at 11:47

  hva bestilte du hos Alex ? 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. august 2016 at 12:07

  Terese Nome: bik bok 🙂

 • Reply Marte 11. august 2016 at 22:20

  Hei Ida! Får jeg spørre hvor det fine bordet ditt er fra? Synes jeg kunne skimte det på et par av bildene. 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. august 2016 at 12:26

  Marte: Bolia 🙂

 • Reply Kristin 29. oktober 2016 at 00:49

  Er det plass til i oppbevaring under bordet? Hva har du av oppbevaring der? 🙂

 • Reply Ida Wulff 29. oktober 2016 at 15:19

  Kristin: ja, det er det 🙂

 • Leave a Reply