Hverdagsliv

SÅNN ER DET EGENTLIG

5. august 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Værsågod. Siden bildene fra trappeløp på Holmenkollen var så jålete på mandag. Sånn her ser det ut i virkeligheten! Denne gangen kjempet jeg meg opp trappene syv ganger i stedet for fem, inkludert noen veldig klønete jump squats. Håper jeg bidro til at turistene som var tilstede følte at de fikk valuta for tidsbruken sin 🙂 

Er det noen av dere som har testet Kollensvevet, forresten? Det ser innmari gøy ut, men kanskje litt dyrt for tjue sekunder i luften? Hvis dere som har prøvd det syns det var verdt det, så skal jeg vurdere det neste gang jeg er der oppe! Ser så deilig ut å sveve over der.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Til og med denne sporty baben ble sliten, så jeg sier meg fornøyd med innsatsen. Det til høyre i bildet er forresten en kongle, var ingen av oss som ble  slitne. 

Nå skal jeg føne håret, pakke veska og sette snuten mot Tønsberg! Ikke bare for å klemme på mamma og pappa, men forhåpentligvis for å være vitne til noe veldig gøy og skummelt. Været bestemmer, snakkes senere! 

15 Comments

 • Reply Freshsister 5. august 2016 at 13:36

  Hadde planer om det denne sommeren, har jo veldig lyst:)

 • Reply linn 5. august 2016 at 14:49

  Hei Ida, syns du er så flink med interiør, jeg trenger inspirasjon, kan du ikke legge ut fler bilder fra rommene i leiligheten eller interiørtips?

 • Reply Camilla Acklam 5. august 2016 at 14:53

  Kos deg masse i Tønsberg! 🙂

 • Reply Lene 5. august 2016 at 15:28

  Medlem av OBOS? Da sparer du 230 kr hvis du bruker rabatten din 🙂

  Jeg har ikke prøvd ennå, men vil veldig gjerne 🙂

 • Reply Oda 5. august 2016 at 16:47

  Aldri prøvd, men virker gøy! Vet du hva det koster? 😃

 • Reply Charlotte 5. august 2016 at 18:21

  Jeg har prøvd det og anbefaler det egentlig ikke. Kiler i magen og er gøy i det du hopper ned og resten av tiden bare «henger» du der og venter på å komme ned..

 • Reply Amalie 5. august 2016 at 20:04

  Altså, takk for serietips! Ble heelt hekta! Så sesong 1 i går og 2 i dag. Herregud, ble faktisk så ille at jeg GLEMTE å gå på jobb! Hahah, klokken 1345 sjekker jeg tilfeldigvis kalender på telefonen min og oppdager til min store fortvilelse at jeg skulle vært på jobb for nesten 4 timer siden, haha. Hvor sykt er det ikke av sjefen å ikke få med seg at man mangler en person? Aldri skjedd før, som den kontrollfreaken jeg er. Anbefal flere slike serier om du finner noen!

 • Reply Hege Kristin 5. august 2016 at 20:37

  dere så utslitte ut ja xD

 • Reply Ida Wulff 6. august 2016 at 11:05

  Amalie: Hahaha, tuller du!! For en fæl følelse å plutselig oppdage det :O håper du ikke fikk trøbbel. God helg <3

 • Reply Ida Wulff 6. august 2016 at 11:06

  Lene: ja, det er jeg faktisk, takk for tipset :*

 • Reply Ida Wulff 6. august 2016 at 11:06

  Oda: 750 hvis jeg ikke tar helt feil!

 • Reply Ida Wulff 6. august 2016 at 11:06

  Charlotte: takk for tilbakemelding! 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. august 2016 at 11:07

  Camilla Acklam: tusen takk 🙂

 • Reply Marlene Nilsen 7. august 2016 at 15:37

  Hahaha, syntes du er flink jeg 😀

 • Reply Maria 8. august 2016 at 23:36

  Hei Ida!

  Jeg syns zipline var veldig moro og kunne tenkt meg dette igjen.

  Bare prøv å ta det på en dag da det ikke er så mange turister der, så du slipper lang ventetid.

  Hilsen Maria

 • Leave a Reply