Hverdagsliv

BEST SNACK EVER

6. august 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Har du testet vannmelon med pasjonsfrukt før? Hvis ikke burde du gjøre det ASAP! Tar null tid å lage, ikke usunt og smaker himmelsk. Søtt, surt og deilig! I perioder er jeg virkelig ikke noe frokostmenneske i det hele tatt, og blir direkte kvalm av tanken. Men dette var den perfekte snacken sammen med morgenkaffen for å starte dagen 🙂 

Jeg har sovet hjemme i Tønsberg i natt, og lurer på om det blir en natt til. I kveld har jeg planer med mamsen og papsen, som jeg har sett lite til i det siste. Så vi skal bare henge og kose oss, gå på kino og lage mat. Men i morgen jeg tilbake til Oslo. Her har latskapen ingen grenser, og det er ostepop og sjokolade tilgjengelig til alle døgnets tider. Nesten litt slitsomt! 

Ønsker alle mine lesere en fin helg 

7 Comments

 • Reply Hege Kristin 6. august 2016 at 20:19

  det hørtes veldig godt ut! 😀

 • Reply Camilla Acklam 6. august 2016 at 21:23

  Høres kjempegodt ut, har dilla på pasjonsfrukt for tiden selv! 🙂

 • Reply Sasha 7. august 2016 at 07:52

  Enda bedre: cantalopemelon, mango og pasjonsfrukt ❤️

 • Reply Marlene Nilsen 7. august 2016 at 15:53

  NAM 😀

 • Reply Asalia 7. august 2016 at 16:17

  Hmm, jeg har vært på utkikk etter pasjonsfrukt! Hvor finner du det? Kan ikke si jeg har lett overalt, men. De har det i alle fall ikke på Rema nærmest meg på Majorstuen.

  Ser digg ut 🙂 Kjekt med snacks som er sunn og rask å lage! 😀

 • Reply Nic 7. august 2016 at 18:04

  Omvisning rundt i Oslo om noen uker?

 • Reply Ida Wulff 8. august 2016 at 17:57

  Asalia: jeg kjøpte det på Coop, Aker Brygge 🙂 klem

 • Leave a Reply