Paraplyer

DET ER GODT Å FÅ DET UT

13. august 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Dere som kjenner meg godt, kjenner også til paraplyene mine. Nå føler jeg at jeg har spart på disse lenge nok, det er på tide å slå dem ut og la regnværet drukne dem. I en verden full av kriser og alvor, er det viktig å ikke glemme de små tingene vi også kunne vært foruten 😉   Den lyse stemmen Khloe Kardashian lager når hun syns hun selv er søt. Har ikke så mye mer å si om dette punktet, egentlig. 

 Brune klær på Bik Bok. Du finner en dødsfin genser i din størrelse, hekter den av stativet, geleider den til prøverommet og… Ser at kragen er så brun at du aldri ville klart å matche den, selv ikke etter fire uker i Spania. Et supert tips er å enten dra uten sminke når man skal prøve klær som krever kontakt med ansiktet, eller å deponere på klærne og prøve dem hjemme når masken er fjernet for kvelden. Go for it! 

Mersalg. Altså. Jeg øver meg konstant på å si nei, men det er ikke så lett. Eksempler: frisøren som mener at håret ditt faller av snart hvis du ikke kjøper dette produktet, skoselgeren som prakker på deg en skokrem du vet du aldri kommer til å bruke – og så videre. Informer meg gjerne om produktet, men ikke stirr meg i senk til jeg sier «aahh, ja det burde jeg jo nesten ha, noe annet blir for dumt»OLYMPUS DIGITAL CAMERA Når du for eksempel er ute og spiser middag med én person, og denne personen vier all sin oppmerksomhet til iPhonen sin. Det gjør meg så sur at jeg alltid lover meg selv at det blir lenge til neste gang. Åh, sorry for at jeg satt her og fortalte deg noe, var ikke meningen å forstyrre tekstingen. Eller Instagram-scrollingen. Eller Pokémon-jakten.

 Sutrete menn. Faktisk så føler jeg meg som mannen i relasjonen når jeg etter én date får SMS hvor det står: vil du ikke treffes igjen? Gjorde jeg noe galt? Føler vi hadde så god kjemi. Ja, kanskje vi hadde det. Sikkert fordi du er en needy tenåringsjente, mens jeg er en selvstendig mann. 

 Kronisk sarkasme. I det siste har jeg kjent på at jeg er innmari lei av mennesker som har behov for å være sarkastiske og ironiske hele tiden. Jeg ser det som et tegn på usikkerhet, og det er himla mye jobb å skulle tolke hva som egentlig ligger bak. Jeg liker snille, glade mennesker! 

 Den nye Hotmail-innboksen. Herregud! Jeg vet ikke lengre hva som er lest, ulest, flagget eller slettet. For et himla rot – jeg liker virkelig ikke tekniske forandringer! Men det tar vel to uker, så har man heldigvis glemt at alt var så mye bedre før. 

 Bloggere med tre lesere som har egen manager, holder planleggingsmøter og har store, viktige ting som kommer til å skje i nærmeste framtid. Sorry, men noen måtte si det.  OLYMPUS DIGITAL CAMERAPuh… Er det noen av paraplyene du er enig i? Eller har du noen egne, kanskje? Please ikke si prinsesser med trutmunn og gullballonger! 

49 Comments

 • Reply Ida Kristine 13. august 2016 at 20:52

  så morsomt innlegg! ja, det er mye sant der altså 😮

  ha en fin kveld 😀

 • Reply Susanne 13. august 2016 at 20:56

  Helt enig i det du skriver! Viktig å kunne få ut litt små irritasjonsmomenter fra hverdagen også. Kan du skrive litt om skolen, innkjøp til skolestart og tanker til skolestart? 😀

  Ha en fortsatt kjempefin lørdag! <3

 • Reply Makeup by Sofie 13. august 2016 at 21:02

  Åh Ida! Jeg elsker paraplyene dine <3

  En ting som definitivt irriterer meg er paraplytyver. Altså, hvor vanskelig kan det være å kjenne igjen sin egen paraply? Har vært flere ganger hvor jeg har vært f.eks hos frisøren og oppdager at paraplyen min er borte når jeg skal gå. Spesielt når jeg investerer i slike ordentlige robuste paraplyer og ender opp med en halvrusten gammel paraply fra hm…

  Finnes det virkelig bloggere med null lesere som har egen manager?! Høres hel sinnsykt ut spør du meg…

  Ha en super lørdag Idamor <3

 • Reply Anonym 13. august 2016 at 21:03

  Jeg er enig i ALLE!!

 • Reply Hege Kristin 13. august 2016 at 21:12

  masse jeg er enig i her ja!

 • Reply Mathilde 13. august 2016 at 21:12

  Haha, så enig! Elsker paraplyene dine, godt jeg ikke er den eneste som bærer på hat ovenfor småting. Du ser forresten irriterende bra ut!

 • Reply Henriette Larsen 13. august 2016 at 21:17

  Aah, den med brune klær på Bik Bok! Jobber i en Bik Bok butikk, og det er så fryktelig irriterende når du ser at halvparten av klærne du henter fra prøverommene som en gang var hvite nå er brune og forlatt av fnisende tenåringsjenter…

 • Reply Julie M 13. august 2016 at 21:24

  Jeg jobber på Bik Bok selv, og trust me, vi irriterer oss like mye over de brune kragene som det du gjør. Må da gå an å prøve en genser uten å legge igjen hele Isadora-pudderet sitt på halsen da tru

 • Reply Renate 13. august 2016 at 22:10

  Hahahaha INDEEEEED!!! Denne trengtejeg

 • Reply Camilla Acklam 13. august 2016 at 22:52

  Folk som smatter på bussen. Jeg har måttet gå av, og ta en ny buss på grunn av folk som har smattet.

 • Reply Tuva 13. august 2016 at 23:26

  Hei Ida! Jeg kommenterer aldri blogger, men nå måtte jeg bare!! Nr 1: du stråler faktisk, det skarru ha. Nr 2: takk for at du gir meg lættis, tror du er den eneste bloggeren som greier det! Klem fan

 • Reply Ida Wulff 13. august 2016 at 23:39

  Ida Kristine: takk det samme <3

 • Reply Ida Wulff 13. august 2016 at 23:40

  Susanne: det skal jeg prøve å gjøre 🙂 Ha en fin lørdagskveld du også <3

 • Reply Ida Wulff 13. august 2016 at 23:40

  Makeup by Sofie: en paraply som faktisk ER en paraply! Fantastisk 😀 Men ja, det skjønner jeg er irriterende… Håper du har en fin lørdagskveld <3

 • Reply Ida Wulff 13. august 2016 at 23:41

  Anonym: highfive!

 • Reply Ida Wulff 13. august 2016 at 23:41

  Mathilde: tuusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 13. august 2016 at 23:41

  Henriette Larsen: av den enkle grunn kunne jeg aldri jobbet på Bik Bok, det hadde KLIKKET høylytt for meg. Haha! Så all cred til deg :O <3

 • Reply Ida Wulff 13. august 2016 at 23:42

  Julie M: ja, virkelig. Skulle vært vakter ved prøverommet og kjøpstvang ved sminkeflekker, mehe..

 • Reply Ida Wulff 13. august 2016 at 23:42

  Renate: <3

 • Reply Anonym 13. august 2016 at 23:42

  HATER mersalg! Og pleier som regel å lyve dem rett opp i ansiktet. «Du, det har jeg allerede hjemme», «jeg er allerede medlem», «å neeei, den glemte jeg i bilen». I skrivende stund ser jeg på Natta Norge, og jeg hater måten Aune Sand drikker champagne, eller heller i seg. Det er ikke snakk om å nippe til champagne hvert fall.

 • Reply Ida Wulff 13. august 2016 at 23:43

  Camilla Acklam: har hørt at folk som irriterer seg over smatting er smartere enn de som ikke gjør det? Hehe.

 • Reply Cassi 14. august 2016 at 00:12

  Folk som stiller seg tett inntil deg i køen, jeg har en intimsone, OK? 😡☂ også dulter de borti deg hele tiden. Hjelper ikke å flytte seg heller, de følger jo bare etter..,

  Ah, godt å få det ut 😅

 • Reply Camilla Acklam 14. august 2016 at 00:14

  Satser på at det er sånn det er! 😉

 • Reply Pernille 14. august 2016 at 01:12

  Bare elsker at du skrev det med Khloe Kardashians lyse stemme hahahahahahahah! Aldri hørt noen kommentere det før men fy faaan det må jo være noe av det mest irriterende! Blir både flau og sint hver gang jeg ser det.

 • Reply LH 14. august 2016 at 02:10

  Jeg HATER smatting, og kan til tider faktisk irritere meg så mye, at jeg sier i fra til vedkommende.. Ellers irriterer jeg meg grønn over kunder som har en handlevogn full av varer, som likevel skal stå å vente til ALLE varene er scannet og betalt, før de gidder å begynne med pakkingen. Seriøst, køen går SÅ mye fortere om du bare er effektiv og pakker varene mens jeg scanner ;P

  Forøvrig var det et godt timet innlegg, hadde nemlig tenkt å foreslå et innlegg motsatt av paraplyene, nemlig ting som gleder deg og gjør hverdagen bedre? For min del er det når jeg ser kunder på jobben slippe folk foran seg som har mindre i handlekurven. Eller folk som holder døren oppe for å slippe deg gjennom.

 • Reply Anonym 14. august 2016 at 03:08

  Hahaha!!!!! Ler meg ihjel….jeg er bergenser og burde hate paraplyer men dine får meg til å le høyt hver gang!!! Prøvd å holde meg våken i påvente av kjekkas kropper i OL bassenget…scrollet meg igjennom de vanlig håpløse «se hvor mye penger jeg tjener på at dere leser om klærne mine» bloggene og holdt på å kapitulere….du reddet OL for meg i natt!!!! Og jeg vet…..dating med usikre menn er turn off….big time!!! Tessa

 • Reply Marte 14. august 2016 at 09:05

  Hei Ida!

  Jeg skal studere i klassen til venninna til en av de større bloggerne nå til høsten. Da er det jo en viss sjanse for å plutselig ha noe med denne bloggeren å gjøre også. Hvordan opptrer man? Har sett så mange bloggere skrive om hva som tar seg dårlig ut, og at hvis man viser generell interesse, så merker dere at man har lest bloggen og egentlig vet hvem man er. Vet ikke helt hva som er greiest fremgangsmåte. Hjelp! Haha

 • Reply Ida Wulff 14. august 2016 at 10:10

  Marte: hei! Hvis bloggeren ikke går i klassen skjønner jeg ikke heelt utfordringen, men :p Hehe. Men: hvis dere skulle treffes, så bare smil og nevn at du har lest bloggen – det er så gjennomskuelig uansett, spesielt hvis man later som man ikke aner hvem personen er 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. august 2016 at 10:11

  Anonym: haha, jeg ler! Klem til deg

 • Reply Ida Wulff 14. august 2016 at 10:12

  Pernille: Hahaha! Bra det ikke bare er meg – begynner å lure på om jeg er litt for oppmerksom noen ganger…

 • Reply Anonym 14. august 2016 at 12:35

  Du har gull nese 🙂

 • Reply Kristine 14. august 2016 at 13:38

  Brune klær på Bik Bok, altså mer spot on blir det bare ikke! Har ikke kjøpt et eneste lyst plagg inne på den butikken på evigheter for å si det sånn 😅

 • Reply Ida Wulff 14. august 2016 at 15:06

  Cassi: helt enig i den, arg!

 • Reply Marlene Nilsen 14. august 2016 at 15:59

  Jeg jobber på WOW og til og med der har vi fått det problemet, det er faktisk ganske sykt da målgruppen er 7-14 år….

 • Reply Anonym 14. august 2016 at 16:18

  Vær så snill PG skriv om studiteknikker eller lignende! Hadde reddet skolegangen

 • Reply Hege 14. august 2016 at 16:46

  Khloe sin baby stemme!!! Er sååå enig

 • Reply Rebekka 14. august 2016 at 17:05

  Ååååh, trodde jeg var den eneste som la merke til stemmen til Khloe! Hva er greia, det er jo skikkelig påfallende?! Er også HELT enig angående kronisk sarkasme, synes det er skikkelig usjarmerende. God søndag! 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. august 2016 at 18:06

  Marlene Nilsen: sykt å begynne med sminke SÅ tidlig!

 • Reply Ida Wulff 14. august 2016 at 18:06

  Rebekka: hehe, har liksom ikke klart å sette fingeren på det før nå! God søndag til deg også 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. august 2016 at 18:08

  Tuva: for et kompliment! Tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 14. august 2016 at 18:08

  LH: Haha, jeg har faktisk lurt på om de som sitter i kassen syns det er irriterende hvis kunden går avgårde for å pakke. Vet liksom aldri helt hva jeg skal gå for! Men da fikk jeg svaret mitt 😉

 • Reply B 14. august 2016 at 18:35

  Hahah jeg er enig i alle! Hvor er jakken din fra forresten? Såå fin!

 • Reply Ida Wulff 14. august 2016 at 20:50

  B: den er fra bikbok, men gammel 🙂 klem

 • Reply Marte 14. august 2016 at 22:00

  Glemte å si at bloggeren skal gå på samme skole, så vedkommende er ikke langt unna in the first place, og spesielt ikke om jeg skulle komme til å bli venn med bestevenninna hennes. Derfor jeg tenkte på det 🙂 Takk for svar, det høres veldig greit og ærlig ut 🙂

 • Reply Maria 15. august 2016 at 10:13

  Damer over 25 år som bruker slangutrykk som burde vært forbeholdt tenåringer, slik som ish og ass… 🙂

 • Reply Anonym 15. august 2016 at 11:03

  HAHAHAH jeg døde av menn som oppfører seg som tenåringsjenter!! Du er RÅ😂😂😂😂😂😂😂

 • Reply Cathrine 15. august 2016 at 22:59

  Hahah, stemmen til Khloe er så sant! Jeg tenkte på det senest i går! Og mersalg.. altså har du vært på apoteket i det siste? Uansett hva jeg kjøper skal de prakke på meg omega 3, solkrem eller noe annet dritt. Slipper ikke unna noe sted 🙁

 • Reply Ingrid 21. august 2016 at 02:37

  Haha, du får sagt det! Og spesielt brune klær da! Sukk😩 Jeg har opparbeidet meg en rutine hvor jeg drar alt håret foran ansiktet (skikkelig the Grudge-style) når jeg drar et plagg over hodet (og av igjen) hvis jeg må prøve et plagg, men som regel bare kjøper jeg de og prøver heller hjemme, hehe. Synes alle butikker burde ha sånne stoffposer til å ta over hodet når man tar på et plagg, har bare sett det noen få steder, dessverre. Jobbet i en klesbutikk før, og der savnet jeg det skikkelig! Det irriterte vettet av meg når kunder kom til kassen med plagg som hadde vært skinnende rene like før, og prøvde å prute på prisen pga sminkeflekkene som det var åpenbart at de hadde forårsaket selv! 😡 Åh, nei, noen mennesker eier ikke skam…

 • Reply Ida Wulff 21. august 2016 at 14:37

  Ingrid: det er jo utrolig smart! Flere burde ha de posene 🙂

 • Leave a Reply