Hverdagsliv

SKRIVESPERREN ER ET FAKTUM

13. august 2016

Annonselenke: kjolen finnes her. Jeg likte den så godt at jeg kjøpte tre av den (en mørkeblå og to rosa). Hva da hamstrer? 

I går hadde jeg tidenes hyggeligste kveld med tre av mine beste jenter. Vi møttes hos meg på en Bulmers først, før vi gikk bort til Latter og så på Standup. Dere kan se for dere panikken da vi ble vist fram til første rad, og skulle sitte ti centimeter fra de hjerteløse, sarkastiske komikerne. Vi var ikke sikker på om vi fikk første rad fordi vi var sent ute og ingen andre ville sitte der, eller om det var fordi vi så ut som noen det er lett å gjøre narr av. Men det gikk bra, vi fikk nesten være i fred! Standup er så gøy, kunne gått på det hver dag. Humoren min er jo svart som natta, så det sier vel seg selv at jeg føler meg hjemme på et sted hvor det er lov til å tulle med alt. 

Etter standup gikk vi dessverre hjem til meg for å spille spill og drikke drinker… Jeg har ikke sovet én hel time i natt, fordi jeg var så redd for å forsove meg til dagens avtaler. Du vet når du har skrudd på 12 alarmer, og ligger klar med fingeren på skjermen – og i tillegg sperrer øynene opp hver halvtime for å sjekke at klokka ikke er kvart på fire neste ettermiddag. Yes. Så etter at jeg var ferdig med alt jeg skulle i dag, var jeg trøtt som en bærepose. Jeg rakk så vidt å legge et foundation-beskyttende teppe over min kritthvite sofa, før jeg sov i fem timer og våknet klokken ni på kvelden. Følte meg som tidenes taper da jeg våknet på sofaen en fredagskveld, og innså at kvelden kom til å bestå av posesuppe og Hart of Dixie. Men jeg koser meg. Alt er tipp topp, bortsett fra at jeg føler jeg har tidenes skrivesperre. Mener jeg ingenting lengre? Har jeg ingen følelser? Er livet mitt drit kjedelig? Mye mulig, men ting kan jo forandre seg. 

Og med det takker jeg for i dag – i tillegg til å vedde 500 spenn på at jeg ikke får sove. 

18 Comments

 • Reply Anonym 13. august 2016 at 01:20

  Hei, jeg skal begynne på nytt studie til høsten.. Jeg er 23 år, og har studert tre år tidligere. Nå som jeg skal begynne på nytt studie er det selvfølgelig en ny runde med fadderuke. Forrige gang syntes jeg det var veldig kult, men nå får jeg helt angst av at en overgira 19åring skal være fadderen min og at jeg skal drikke geleshotts på rebusløp i byen. Men jeg vil jo ikke være dødskjip, og jeg vil selvfølgelig bli kjent med nye folk, og ha noen å lese med til eksamen osv. Såå jeg lurer på om du har noen tips? Du var jo selv på min alder da du begynte å studere(?) og jeg kan se for meg at du er litt av samme typen som kan få angst av fadderuke, hehee.

 • Reply s 13. august 2016 at 02:03

  Kanskje du kan gi oss noen tips angående studieteknikk, ting vi burde huske på, hva du har lært (generelt) som vi kan få nytte av osv.? Det hadde vært morsomt å lese! p.s hvis du har tips til skoleveske så hadde jeg satt evig pris på det<3

 • Reply tanketromling 13. august 2016 at 02:04

  Hehe du trenger ikke å mene så mye når du skriver så artige rapporter! 🙂

 • Reply Camilla Acklam 13. august 2016 at 10:24

  Haha kjenner meg igjen! 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. august 2016 at 12:25

  tanketromling: godt du mener det, hehe <3

 • Reply Anonym 13. august 2016 at 14:21

  hvilken størrelse har du i kjolen ? 🙂

 • Reply Ida 13. august 2016 at 14:21

  Heeei! Var veeldig fin kjole det der, så får jeg spørre hvilken størrelse du har? 🙂

 • Reply Anonym 13. august 2016 at 16:41

  Hvilken str. har du i kjolen? 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. august 2016 at 17:55

  Anonym: M 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. august 2016 at 17:55

  Ida: jeg har medium 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. august 2016 at 17:55

  Anonym: M 🙂

 • Reply Asalia 13. august 2016 at 18:25

  Jeg gikk forbi Latter her om dagen. Tenkte at jeg må komme meg dit en dag snart med kjæresten mens det enda er sommer 😀

 • Reply Hege Kristin 13. august 2016 at 20:37

  så fin kjole <3

 • Reply Ida Wulff 13. august 2016 at 20:43

  Asalia: det burde du, veldig koselig på den utescenen 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. august 2016 at 20:46

  Anonym: Hei 🙂 Det er jo ikke sikkert at alle på faddergruppen din er 19 år. Jeg startet med 95-modellene, men hadde ikke en eneste 95-modell i crewet. De tar jo gjerne et friår 😉 Mitt tips er å møte opp fra starten av, og være open minded. Jeg var såå ukomfortabel i starten, men etter et kvarter merker du at alle er helt desperate etter å bli kjent uavhengig av alder, hvor man kommer fra osv osv. Så bare ta det som det kommer, og hva angår eksamenspartner: ikke alliér deg med den som er hardest på geléshotsene! Lykke til 😀

 • Reply Hannah 14. august 2016 at 02:10

  Syntes egentlig ikke det gjør så mye at du ikke har så fryktelig mye å fortelle om, for det er måten du skriver, overdriver og irriterer deg på som er så bra! Digger paraplyene dine og at det er flere enn meg som kan irritere seg over sånne små, ubetydelige ting! Haha

 • Reply Ida Wulff 14. august 2016 at 10:11

  Hannah: godt å høre! Hehe. Klem til deg <3

 • Reply Marlene Nilsen 14. august 2016 at 16:08

  Det er vel bare sånn at ting går opp og ned 😀

 • Leave a Reply